• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Birinci hafta kontrolünde doktor korse takabilirsin dedi. Birkaç gün sonra başladım. Günde birkaç saat takıyorum

Bu arada sezaryen olanlar iz için jel kullanmaya başladınız mı?
Ben kullanmadım henüz ama hatırladığım kızımda bir işe yaramadığıydı yıllar geçtikçe iz kendiliğinden azaldı

evet gündüz süt üretimim az olduğuna knaat getirdim
akşamları süt sağıyorum 90 cc falan cıkıyor,
gündüzleri baktım durmuyor saatlerce mızmız ağlamaklı, 60 cc onu içiriyorum 3 saat uyuyor

bol su içiyorum, bol bol incir yiyorum , hoşaf derken anca bu kadar oluyor

bi de emzik olayımız var, ilk cocuk ne güzel hemen tutmuştu bu inadına tutmuyor
bak oğlum emzik kötü bir şey değil, seni de beni de mutlu edecek hadi evladım al şu emziği litfeeeennn
AYy maşallah sütünüz ne güzel normal doğum mu yaptınız

İnşallah kolaylıkla geçsin doğumunuz 🥰 benim de haftaya perşembe inşallah gün sayıyorum 😅
Hayırlı doğumlar 🌸
canım hangisini aldın, eşim wee baby almış kocaman, bebek sevmedi 😞

kaç günden itibaren başladın canım kullanmaya, sürekli mi takiyorsun bikac saat mi

sonda uzun durdu hemen kalkamadim çünkü , şuan antibiyotik kullanıyorum, dr da tek doz şase verdide bebek olunca eskisi gibi gece ic sabaha kadar dursun ilaç olmadı, en fazla 4 saat durabildim 🙁
O şaseler aslında 2kere kullanılınca işe yarıyo. 2.dozu istesene rahatlarsın.

*Yara İzi için doktorunuza sorsanıza Hametan Krem çok iyi geliyor.

canım hangisini aldın, eşim wee baby almış kocaman, bebek sevmedi 😞

kaç günden itibaren başladın canım kullanmaya, sürekli mi takiyorsun bikac saat mi

sonda uzun durdu hemen kalkamadim çünkü , şuan antibiyotik kullanıyorum, dr da tek doz şase verdide bebek olunca eskisi gibi gece ic sabaha kadar dursun ilaç olmadı, en fazla 4 saat durabildim 🙁
E bebekten almış cnm eşim hatırlamıyorum marka malesef ya

33 yaşındayım cnm ben ya sanırım hemen yapmalıyım ikinci 😀
Valla cesaretin varsa yap canım, 1 haftalık bebeğinle ikincinin planlamasını yapma cesaretini göstermenden ötürü önünde şapka çıkararak eğildiğimi de bilmeni isterim. ❤️😂

Biz oğlumla şükürler olsun kavuştuk canlar, elhamdülillah ikimizde çok iyiyiz. Epidural oldum haliyle biraz ağrım var inşallah o da geçecek zamanla..
3,5 kilo 52 cm olarak dünyaya geldi..
Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına 🥰😍
Allah bağışlasın. Geçmişler olsun

Biz oğlumla şükürler olsun kavuştuk canlar, elhamdülillah ikimizde çok iyiyiz. Epidural oldum haliyle biraz ağrım var inşallah o da geçecek zamanla..
3,5 kilo 52 cm olarak dünyaya geldi..
Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına 🥰😍
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 hayırlı olsun canım

Gerçekten öyle. Göbeğini takibe devam edeceğiz. Geçmezse pıhtılaşma testi yaparız dedi doktor. Dikişlerim de hala zorluyor. Ona da korse takmaya başladım. Burnu tıkanınca emzirmeden önce damla verdiler onu damlatıyoruz. Ben çok arızaya bağlamaya başlamıştım. Bugün anneme bırakıp markete çıktık eşimle. Yoksa çıldırmamm an meselesi. Nefesini falan kontrol ediyorum uykusunda
Öyle böyle geçecek bu süreç sanırm😔
Ne damlası verdi bu arada canım ? Kullanmadğmız şey kalmadı bizim burnuna hala tıkalı kafayı yiyeceğim 😞

Kızlar bende bu akşam doğum yaptım çok şükür kızım doğdu normal oldu çok kısa sürdü doğumu bekleyen herkese böyle hatta daha kolay doğumlar nasip olsun inş 52cm 3240gr doğdu 9 da doğdu daha yeni uyudu memede durmak istiyor
Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim 🙏
Normal doğum için öncesinde birşeyler yapmış mıydın? Bende normal cok istiyorum ama nasip olur mu bilmem

Öyle böyle geçecek bu süreç sanırm😔
Ne damlası verdi bu arada canım ? Kullanmadğmız şey kalmadı bizim burnuna hala tıkalı kafayı yiyeceğim 😞
Serum fizyolojik damlalardan verdi. Emmeden önce ikişer damla damlatın dediler tıkanıklık olursa. Hastanede bir hemşire damlatırken kafasını hafif geriye yatık tuttu, sonra kaldırıp yüz üstü elinin üstüne yatırıp gaz çıkarır gibi sırtına 1-2 kez hafif pat pat vurdu, burnundan çıktı sular. Biz de öyle denedik daha etkili oldu gibi. İlk hafta kontrolünde çocuk doktoru ihtiyaç olursa Fizyosol burun damlası alın dedi. Serum fizyolojikler daha bitmediğinden onu almadık

Kızlar bende bu akşam doğum yaptım çok şükür kızım doğdu normal oldu çok kısa sürdü doğumu bekleyen herkese böyle hatta daha kolay doğumlar nasip olsun inş 52cm 3240gr doğdu 9 da doğdu daha yeni uyudu memede durmak istiyor
Allah bağışlasın, sağlıkla analı babalı büyüsün

Kiz ilk günden belli mi olur kolik... hergun qyni saatlerde olursa kolik denir,sen hiç canını sıkma. Çok yakında adapte olacak dünyaya.
Geçti mi kulak testinden?
Bende onu dedim işte daha ilk günden kolik 🙄 kulak testinden geçti çok şükür canım. Sadece çocuk doktoru ayakları içe doğru bakıyor gibi ortopedi doktoru görsün demiş ona üzüldüm,ağladım. Bugün ortopedi ile görüşeceğiz inşallah ciddi bişey değildir bizim için dua eder misiniz teyzeler? 😔🤕

Ay maşallah darısı bizlerin başına🙏🏻 Ben de normal doğum bekleyenlerdenim, gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün minik kızın

Bende onu dedim işte daha ilk günden kolik 🙄 kulak testinden geçti çok şükür canım. Sadece çocuk doktoru ayakları içe doğru bakıyor gibi ortopedi doktoru görsün demiş ona üzüldüm,ağladım. Bugün ortopedi ile görüşeceğiz inşallah ciddi bişey değildir bizim için dua eder misiniz teyzeler? 😔🤕
Iceride oyle durmustur o yuzden simdi ice dogru bakiyorlardir. Endise etmeyin, zamanla duzelir, en fazla fizik tedavi evde yapmaniz gereken masajlari gosterir onu yaparsiniz. Yigenimin de bir bacagi yamuk duruyor, buyudukce duzelecek dediler.

Back
X