Yediğin şeylere bir bak kuzum ben ne zaman gaz yapacak şeyler yesem sancılı çıkıyorum yataktan kalkarken ağrım çok oluyor sanki taş tutmuşum gibi içim kesiliyorÇıkıyorum ama oda çok ağrılı oluyor .![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yediğin şeylere bir bak kuzum ben ne zaman gaz yapacak şeyler yesem sancılı çıkıyorum yataktan kalkarken ağrım çok oluyor sanki taş tutmuşum gibi içim kesiliyorÇıkıyorum ama oda çok ağrılı oluyor .![]()
Ben kullanmadım henüz ama hatırladığım kızımda bir işe yaramadığıydı yıllar geçtikçe iz kendiliğinden azaldıBirinci hafta kontrolünde doktor korse takabilirsin dedi. Birkaç gün sonra başladım. Günde birkaç saat takıyorum
Bu arada sezaryen olanlar iz için jel kullanmaya başladınız mı?
AYy maşallah sütünüz ne güzel normal doğum mu yaptınızevet gündüz süt üretimim az olduğuna knaat getirdim
akşamları süt sağıyorum 90 cc falan cıkıyor,
gündüzleri baktım durmuyor saatlerce mızmız ağlamaklı, 60 cc onu içiriyorum 3 saat uyuyor
bol su içiyorum, bol bol incir yiyorum , hoşaf derken anca bu kadar oluyor
bi de emzik olayımız var, ilk cocuk ne güzel hemen tutmuştu bu inadına tutmuyor
bak oğlum emzik kötü bir şey değil, seni de beni de mutlu edecek hadi evladım al şu emziği litfeeeennn
Yorulursam oluyor benim onun haricinde daha rahatım, doktorum beni gördüğünde dik yürüdüğümu vs söyledi iyi bir şeymiş sizin yuruyusunuz nasıl2 şubatta doğum yapanlar;agrilariniz nasıl oldu?
Hayırlı doğumlarİnşallah kolaylıkla geçsin doğumunuzbenim de haftaya perşembe inşallah gün sayıyorum
![]()
O şaseler aslında 2kere kullanılınca işe yarıyo. 2.dozu istesene rahatlarsın.canım hangisini aldın, eşim wee baby almış kocaman, bebek sevmedi
kaç günden itibaren başladın canım kullanmaya, sürekli mi takiyorsun bikac saat mi
sonda uzun durdu hemen kalkamadim çünkü , şuan antibiyotik kullanıyorum, dr da tek doz şase verdide bebek olunca eskisi gibi gece ic sabaha kadar dursun ilaç olmadı, en fazla 4 saat durabildim![]()
Valla bugün taktım daha cnm sıktı baya ama bakalım inşallah fayda sağlarKorse fayda ediyorsa bende alayım bari. Göbeğimde 5 aylik hamilelik gibi zaten şuanda almam iyi olur.
E bebekten almış cnm eşim hatırlamıyorum marka malesef yacanım hangisini aldın, eşim wee baby almış kocaman, bebek sevmedi
kaç günden itibaren başladın canım kullanmaya, sürekli mi takiyorsun bikac saat mi
sonda uzun durdu hemen kalkamadim çünkü , şuan antibiyotik kullanıyorum, dr da tek doz şase verdide bebek olunca eskisi gibi gece ic sabaha kadar dursun ilaç olmadı, en fazla 4 saat durabildim![]()
Valla cesaretin varsa yap canım, 1 haftalık bebeğinle ikincinin planlamasını yapma cesaretini göstermenden ötürü önünde şapka çıkararak eğildiğimi de bilmeni isterim.33 yaşındayım cnm ben ya sanırım hemen yapmalıyım ikinci![]()
Allah bağışlasın. Geçmişler olsunBiz oğlumla şükürler olsun kavuştuk canlar, elhamdülillah ikimizde çok iyiyiz. Epidural oldum haliyle biraz ağrım var inşallah o da geçecek zamanla..
3,5 kilo 52 cm olarak dünyaya geldi..
Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına![]()
Gazi olabilir...Kızlar bebeğim geceden beri kucaktan inmiyor kucaktan vazgeçirmek için ne yapabilirim lütfen bi çözüm söyleyin![]()
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahBiz oğlumla şükürler olsun kavuştuk canlar, elhamdülillah ikimizde çok iyiyiz. Epidural oldum haliyle biraz ağrım var inşallah o da geçecek zamanla..
3,5 kilo 52 cm olarak dünyaya geldi..
Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına![]()
Öyle böyle geçecek bu süreç sanırmGerçekten öyle. Göbeğini takibe devam edeceğiz. Geçmezse pıhtılaşma testi yaparız dedi doktor. Dikişlerim de hala zorluyor. Ona da korse takmaya başladım. Burnu tıkanınca emzirmeden önce damla verdiler onu damlatıyoruz. Ben çok arızaya bağlamaya başlamıştım. Bugün anneme bırakıp markete çıktık eşimle. Yoksa çıldırmamm an meselesi. Nefesini falan kontrol ediyorum uykusunda
Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbimKızlar bende bu akşam doğum yaptım çok şükür kızım doğdu normal oldu çok kısa sürdü doğumu bekleyen herkese böyle hatta daha kolay doğumlar nasip olsun inş 52cm 3240gr doğdu 9 da doğdu daha yeni uyudu memede durmak istiyor
Serum fizyolojik damlalardan verdi. Emmeden önce ikişer damla damlatın dediler tıkanıklık olursa. Hastanede bir hemşire damlatırken kafasını hafif geriye yatık tuttu, sonra kaldırıp yüz üstü elinin üstüne yatırıp gaz çıkarır gibi sırtına 1-2 kez hafif pat pat vurdu, burnundan çıktı sular. Biz de öyle denedik daha etkili oldu gibi. İlk hafta kontrolünde çocuk doktoru ihtiyaç olursa Fizyosol burun damlası alın dedi. Serum fizyolojikler daha bitmediğinden onu almadıkÖyle böyle geçecek bu süreç sanırm
Ne damlası verdi bu arada canım ? Kullanmadğmız şey kalmadı bizim burnuna hala tıkalı kafayı yiyeceğim![]()
Allah bağışlasın, sağlıkla analı babalı büyüsünKızlar bende bu akşam doğum yaptım çok şükür kızım doğdu normal oldu çok kısa sürdü doğumu bekleyen herkese böyle hatta daha kolay doğumlar nasip olsun inş 52cm 3240gr doğdu 9 da doğdu daha yeni uyudu memede durmak istiyor
Bende onu dedim işte daha ilk günden kolikKiz ilk günden belli mi olur kolik... hergun qyni saatlerde olursa kolik denir,sen hiç canını sıkma. Çok yakında adapte olacak dünyaya.
Geçti mi kulak testinden?
Ay maşallah darısı bizlerin başınaKızlar bende bu akşam doğum yaptım çok şükür kızım doğdu normal oldu çok kısa sürdü doğumu bekleyen herkese böyle hatta daha kolay doğumlar nasip olsun inş 52cm 3240gr doğdu 9 da doğdu daha yeni uyudu memede durmak istiyor
Iceride oyle durmustur o yuzden simdi ice dogru bakiyorlardir. Endise etmeyin, zamanla duzelir, en fazla fizik tedavi evde yapmaniz gereken masajlari gosterir onu yaparsiniz. Yigenimin de bir bacagi yamuk duruyor, buyudukce duzelecek dediler.Bende onu dedim işte daha ilk günden kolikkulak testinden geçti çok şükür canım. Sadece çocuk doktoru ayakları içe doğru bakıyor gibi ortopedi doktoru görsün demiş ona üzüldüm,ağladım. Bugün ortopedi ile görüşeceğiz inşallah ciddi bişey değildir bizim için dua eder misiniz teyzeler?
![]()