Hanimlar nisan gelmeden dogum baslar mi?
Sancim var. belim agriyor. Bebek hareketli, itiyor kendini asagi hissediyorum. Ama nisan falan gelmedi. Sanci da duzenli degil. Belimin altina sicak su torbasi koydum oyle oturuyorum.
Ediyor galiba. Tam anlayamiyorum ama agrim var. belki yine yalanci sancilardir ama artik 40i gectik, gercek sancilar olsa iyi olur.Şimdi nasilsin canim? Sancilar devam ediyo mu?
Gecmiş olsun umarim istedigin gibidir ve umarim bir avazda doğurursunEdiyor galiba. Tam anlayamiyorum ama agrim var. belki yine yalanci sancilardir ama artik 40i gectik, gercek sancilar olsa iyi olur.
Ben canım artk yalnızım.annem gitti yaklasık 1 haftadır çoook zor bebeğim beni bırakmıyor hiç meme bağımlısı wc ye bile gidemiyorum.çamaşr bulasık yemek hiçbirini yapamıyorum eşimde de durmuyor sadece annem sakinleştirebiliodu. Lohusa psikolojisi iğrenç bişeymşş. Bebeğe ve yanında ki kalan kişiye bağlı bu süreç tabiki.Kızlar sizler nasılsınız? Lohusalik nasıl gidiyor? Yanlız kalmaya başlayan var mı artık?
P.tesi günü k.validem gidecek ve ben kendimi daha iyi hissedeceğim sanırım. Tamam zor olacak herseyle ben ilgileneceğim ama sinirlerim berbat durumda ,evimde yanliz kalıp bebeğimle istediğim gibi ilgilenmek istiyorum.
Canım ben solgarın bira mayası takviyesi ini aldım farkı gördüm . Sürekli emdiği için depolanmıyor haliyle benim de öyle. Yutkunduğunda lıkır lıkır sesını duyuyorsan vardır sütünKizlar günaydin
Dün tüm gün bebeğimi emzirmeye çaliştim, uyumadan ne zaman aglasa emzirdim. Mama vermemek için çok zorladim kendimi.
Nerdeyse 6-7saat emdi araliklarla ama beş dakikayi gecmedi uyumasi, ağladi ve sonunda mama alinca uyudu. Çok üzldüm alişti dedim
Halbuki gece iki mememi de iki saat araliklarla sagmaya çaliştim ve toplam bir mil bile süt gelmedi.
Sütüm yetmiyormuş gercekten yavruma, şerbet, malt, 3.5lt su, rezene, ihlamur... Ne yapsam fayda etmiyor.
İki gun once daha cok sütüm vardi oysa.
Ne yapmaliyim bana akil verin
Adı ne canım ?Doktor size probiyotik verdi mi? Bize doktorumuz probiyotik verdi hem kilo alımını destekliyormuş hem gaz ve kolik durumu için çok faydalıymış. Üstelik bağışıklığını da güçlendiriyor. Kızımda vermemişlerdi çok şaşırdım bununla birlikte bende yeni yeni şeyler öğreniyorum. İçin rahat etmediyse acaba bi danışsan mı probiyotik gaz sancısı falan da varsa eğer her anlamda iyi olur
Bence onemli olan protein almak. Sonucta herkesin tavsiye ettigi maya tabletleri de protein yonunden zengin. Yiyormusunuz bilmiyorum ama gunluk yumurta tuketiminizi arttirabilirsiniz.Kizlar günaydin
Dün tüm gün bebeğimi emzirmeye çaliştim, uyumadan ne zaman aglasa emzirdim. Mama vermemek için çok zorladim kendimi.
Nerdeyse 6-7saat emdi araliklarla ama beş dakikayi gecmedi uyumasi, ağladi ve sonunda mama alinca uyudu. Çok üzldüm alişti dedim
Halbuki gece iki mememi de iki saat araliklarla sagmaya çaliştim ve toplam bir mil bile süt gelmedi.
Sütüm yetmiyormuş gercekten yavruma, şerbet, malt, 3.5lt su, rezene, ihlamur... Ne yapsam fayda etmiyor.
Normal canım hiç dert etme en önemlisi şuan senin ve bebeğinin sağlıklı olmasıAy içimi rahatlattın canım benim sağol
Benimki hep uyanık söyle derin uyumuyor ya. Devamlı da meme de uykuyu memede uyuyor yatağına yatırıyorum hop uyanıyor. Bezi filan dolu dolu çiş yapıyor. Günde 4 5 kez kaka yapıyor. Bu günlerden itibaren kilo alımı hızlanacak dedi doktor.
Hayır vermedi sadece d vitamini kullanıyorum. Gazı da yok şimdilik bakalım olacak mı merek ediyorum.
Dimi asıl bu günden sonra alacaklar inşallah.
Bizimde ilk hafta doğum kilosunu yakaladı bu çok iyi bisey dedi doktoru.
Ay sagolun kızlar icm rahatladı, normal o zman. Bundan sonra hızlı kilo alacak dedi doktor bakalım göreceğiz.
AyyBen ilk haftadan beri yalnız sayılırım
Annemle aynı sokaktayız, ilk 3 gün tüm gün geldi
Sonrasında öğle namazından sonra gelip ikindi namazında gitti
Bazı günler yemeğe kaldı onda da yemekleri ben yaptım
Bwn günde 2 bardak incir kuruve humana çayı içiyorum gerçekten çok fayda sağladılar bana . Bi dene istersen.Kizlar günaydin
Kuzum senin oğlusun biraz daha büyük düzen oluşmadı mi yavaştan? 1 aydan sonra düzen oturur derler onu bekliyorum daBen canım artk yalnızım.annem gitti yaklasık 1 haftadır çoook zor bebeğim beni bırakmıyor hiç meme bağımlısı wc ye bile gidemiyorum.çamaşr bulasık yemek hiçbirini yapamıyorum eşimde de durmuyor sadece annem sakinleştirebiliodu. Lohusa psikolojisi iğrenç bişeymşş. Bebeğe ve yanında ki kalan kişiye bağlı bu süreç tabiki.
Normalde nişan rahim ağzındaki tıkaçmış ya o gelmeden doğum başlamıyormuş ama benim önceki doğumumda gelmemişti bazı anneler farketmiyormış az bişey belki geldi tuvalette falan görmedimHanimlar nisan gelmeden dogum baslar mi?
Sancim var. belim agriyor. Bebek hareketli, itiyor kendini asagi hissediyorum. Ama nisan falan gelmedi. Sanci da duzenli degil. Belimin altina sicak su torbasi koydum oyle oturuyorum
Canım aynı durumdayım bana Solgar in brewers yeast çok iyi geldi günde 6 tane alıyorum ayrıca dereotu yiyorum. İki gündür ilk kez bebeğimin yüzü süt oldu. Bizde mamayı bırakma sürecindeyiz dün hiç derin uyumadı. Ben de 30 CC verdim sadece o bebeği sakinleştirdiKizlar günaydin
Aynı sorunu bende yaşıyorum.. ve sanırım çoğumuz yaşıyor. İnsan kendini yetersiz ve tükenmiş hissediyor. Dereotu, bulgur pilavı, incir, havuç, portakal, badem süt artırıyor, ama bende en çok işe yarayan sıcak duş ve goguslere sıcak kompres(kanalları açıyor) yetmediğin de mama desteği veriyorum maalesef, özelliklede geceleri..emdikçe gelir diyorlar ama bilmiyorum, zamanla artarmi.. Yetip yetmediginden bende emin değilim.. sürekli emmek istiyor oğlum...Kizlar günaydin
Bu duruma gore degisir aslinda. Suni sanciyi bebek kanaldaysa verebiliyor ama suyu vs. yeterli duzeydeyse biraz daha beklemeyi secebilir. Ben de 40i doldurdum hatta 3 gun gecti ama bebek hala kanalda degil, suni de veremedi. Yarin sezaryen oluyorumKızlar yarın gece 40 doluyor da, Dr yarın sancı verelim dermi sizce yoksa 41 i doldur gel mi der
Benimki gece öyle cok zor oluyor geceleri, açıyor gözlerini gündüz gibi bakınıyorAy içimi rahatlattın canım benim sağol
Benimki hep uyanık söyle derin uyumuyor ya. Devamlı da meme de uykuyu memede uyuyor yatağına yatırıyorum hop uyanıyor. Bezi filan dolu dolu çiş yapıyor. Günde 4 5 kez kaka yapıyor. Bu günlerden itibaren kilo alımı hızlanacak dedi doktor.
Hayır vermedi sadece d vitamini kullanıyorum. Gazı da yok şimdilik bakalım olacak mı merek ediyorum.
Dimi asıl bu günden sonra alacaklar inşallah.
Bizimde ilk hafta doğum kilosunu yakaladı bu çok iyi bisey dedi doktoru.
Ay sagolun kızlar icm rahatladı, normal o zman. Bundan sonra hızlı kilo alacak dedi doktor bakalım göreceğiz.
Sende ona sepetleri ve ikramlıkları hazırlayın kırk uçurmaya gelcem diye emrivaki yap ve git. Madem empati yok o zaman misilleme yaparız
Böyle insanlara aşırı uyuz oluyorum ya su kibre su tavra bak ya, sanki cok kolay bu süreç bide doğum ve sonrasıçok çok sinir oldum kuzum kusura bakma kardesinmis ama, neler demek istiyorum susuyorum
Hızlandırılmış lohuslağı mı bulmuş? Çok ilginç ya hepsi hizmet bekliyor. Hamileliğinin son haftalarında da aynı şey oldu. @kahvesizasla 'ya katılıyorum. Yap misillemeyi geç
Ayy
Yani insanlardaki bu düşüncesizlik beni öldürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?