2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gayet iyi canım zaten en alt limit 1 ayda 500 gram alması hatta bana hemşire ilk ay almasa bilr sıkıntı olmaz merak etme dedi
Ay içimi rahatlattın canım benim sağol
Emzirmeyi arttır biraz az almış kilo dedi, benimki geceyi gündüz gündüzü gece yapıyor su sira, geceleri emiyor gündüzleri uyuyor zor uyandırıyorum emmek için
Benimki hep uyanık söyle derin uyumuyor ya. Devamlı da meme de uykuyu memede uyuyor yatağına yatırıyorum hop uyanıyor. Bezi filan dolu dolu çiş yapıyor. Günde 4 5 kez kaka yapıyor. Bu günlerden itibaren kilo alımı hızlanacak dedi doktor.
Hayır vermedi sadece d vitamini kullanıyorum. Gazı da yok şimdilik bakalım olacak mı merek ediyorum.
Hiç endişe etme bence gayet iyi. 15. gün asıl hedef zaten doğum kilosuna ulaşması benim anladığım
Dimi asıl bu günden sonra alacaklar inşallah.
Bizimkinin 7. Gün kontrolü vardı dün doğum kilosundaydı tam
Bizimde ilk hafta doğum kilosunu yakaladı bu çok iyi bisey dedi doktoru.

Ay sagolun kızlar icm rahatladı, normal o zman. Bundan sonra hızlı kilo alacak dedi doktor bakalım göreceğiz.

Ay cnm çok geçmiş olsun.
Annen varken toparlanirsin inşallah. Bagisikligimiz da düştü uyku düzeni yemek düzeni hersey bozuldu.

Bizde annemlerde kalıyoruz,evde olsaydım yetişemezdim herhalde. 2 oğlanın okulu,dersi vs. Eşimin şehir dışında olması da kalmak için bahane oldu. Annemlere kalsa bahara kadar gitme diyorlar ama ben çok da hazıra alışmak istemiyorum.

Doğuranlara soruyorum, doğurmaya yakın isal gibi oldunuz mu? Olduysanız kaç gün sonra doğurdunuz

Doğuranlara soruyorum, doğurmaya yakın isal gibi oldunuz mu? Olduysanız kaç gün sonra doğurdunuz
Canım ben doğurduğum gün ishal oldum ama su gibiydi ve karnım çok ağrıdı ağrıyla koşuyordum tuvalete ama yapınca ağrı geçiyordu akşama kadar artık halim kalmadı wc ye koşmaktan sonra doktoru aradım oda bazen doğum belirtisi olabiliyor bi gel dedi gittim gerçekten öyleymiş

Ay hadi insallah simdiye coktan bebeginizi kucaginiza almissinizdir :)

Mama veren anneler bu mamalarin içinde kokan kotu şey ne bilen var mi? Hipp kullaniyoruz farkettimki çok kotu kokuyor, aptalım de almıştım ona baktım daha az ama ayni kokan şey onda da var, canım çok sıkıldı bunu mu yiyor yavrum diye

Ben ilk haftadan beri yalnız sayılırım
Annemle aynı sokaktayız, ilk 3 gün tüm gün geldi
Sonrasında öğle namazından sonra gelip ikindi namazında gitti
Bazı günler yemeğe kaldı onda da yemekleri ben yaptım

Darısı bana canım :))

Canım kız kardeşim gecenin bu saatinde mesaj atmış
Yeter bitmedi mi lohusalığın
Cuma kahvaltı hazırlada gelelim sana diyor
Kendisi 30 yaşında bir öğretmen
Ama empati sıfır
Sende ona sepetleri ve ikramlıkları hazırlayın kırk uçurmaya gelcem diye emrivaki yap ve git. Madem empati yok o zaman misilleme yaparız

Ama empati sıfır
Böyle insanlara aşırı uyuz oluyorum ya su kibre su tavra bak ya, sanki cok kolay bu süreç bide doğum ve sonrası çok çok sinir oldum kuzum kusura bakma kardesinmis ama, neler demek istiyorum susuyorum

Ama empati sıfır
Hızlandırılmış lohuslağı mı bulmuş? Çok ilginç ya hepsi hizmet bekliyor. Hamileliğinin son haftalarında da aynı şey oldu. emilyinpariss 'ya katılıyorum. Yap misillemeyi geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…