Ay içimi rahatlattın canım benim sağolGayet iyi canım zaten en alt limit 1 ayda 500 gram alması hatta bana hemşire ilk ay almasa bilr sıkıntı olmaz merak etme dedi
Benimki hep uyanık söyle derin uyumuyor ya. Devamlı da meme de uykuyu memede uyuyor yatağına yatırıyorum hop uyanıyor. Bezi filan dolu dolu çiş yapıyor. Günde 4 5 kez kaka yapıyor. Bu günlerden itibaren kilo alımı hızlanacak dedi doktor.Emzirmeyi arttır biraz az almış kilo dedi, benimki geceyi gündüz gündüzü gece yapıyor su sira, geceleri emiyor gündüzleri uyuyor zor uyandırıyorum emmek için
Hayır vermedi sadece d vitamini kullanıyorum. Gazı da yok şimdilik bakalım olacak mı merek ediyorum.Doktor size probiyotik verdi mi? Bize doktorumuz probiyotik verdi hem kilo alımını destekliyormuş hem gaz ve kolik durumu için çok faydalıymış. Üstelik bağışıklığını da güçlendiriyor. Kızımda vermemişlerdi çok şaşırdım bununla birlikte bende yeni yeni şeyler öğreniyorum. İçin rahat etmediyse acaba bi danışsan mı probiyotik gaz sancısı falan da varsa eğer her anlamda iyi olur
Dimi asıl bu günden sonra alacaklar inşallah.Hiç endişe etme bence gayet iyi. 15. gün asıl hedef zaten doğum kilosuna ulaşması benim anladığım
Bizimde ilk hafta doğum kilosunu yakaladı bu çok iyi bisey dedi doktoru.Bizimkinin 7. Gün kontrolü vardı dün doğum kilosundaydı tam
Ay cnm çok geçmiş olsun.Ben hiç iyi değilim ya fena grip olduk oğlumla, öksürüyorum da oksurdukce dikiş yerlerim öyle aciyor kiemziriyorum bende herşeyi bende, annem sağolsun ev işlerini yemek kısmıni yapıyor ama o gidince napcam bilmiyorum
Canım ben doğurduğum gün ishal oldum ama su gibiydi ve karnım çok ağrıdı ağrıyla koşuyordum tuvalete ama yapınca ağrı geçiyordu akşama kadar artık halim kalmadı wc ye koşmaktan sonra doktoru aradım oda bazen doğum belirtisi olabiliyor bi gel dedi gittim gerçekten öyleymişDoğuranlara soruyorum, doğurmaya yakın isal gibi oldunuz mu? Olduysanız kaç gün sonra doğurdunuz
Ay hadi insallah simdiye coktan bebeginizi kucaginiza almissinizdir :)Kızlar 40+3 de sabah sancilarim başladı öğlen hastaneye yatisim yapıldı şuan sancı cekiyorum ama çok fazla değil açıklık 1-2 cmmis normal doğum gözüküyor bana dua edin kolay olsun siz ne önerirsiniz hastane odasında yürüyüş çömelme hareketleri yapıyorum birde pilates topu verdiler bazende onun üzerinde oturuyorum
bi gün önce aksam oldum bendeDoğuranlara soruyorum, doğurmaya yakın isal gibi oldunuz mu? Olduysanız kaç gün sonra doğurdunuz
Kızlar sizler nasılsınız? Lohusalik nasıl gidiyor? Yanlız kalmaya başlayan var mı artık?
P.tesi günü k.validem gidecek ve ben kendimi daha iyi hissedeceğim sanırım. Tamam zor olacak herseyle ben ilgileneceğim ama sinirlerim berbat durumda ,evimde yanliz kalıp bebeğimle istediğim gibi ilgilenmek istiyorum.
Sağol canım darısı bana artık :))bi gün önce aksam oldum bende
Darısı bana canım :))Canım ben doğurduğum gün ishal oldum ama su gibiydi ve karnım çok ağrıdı ağrıyla koşuyordum tuvalete ama yapınca ağrı geçiyordu akşama kadar artık halim kalmadı wc ye koşmaktan sonra doktoru aradım oda bazen doğum belirtisi olabiliyor bi gel dedi gittim gerçekten öyleymiş
Amin Allah razı olsun teşekkür ederimBizde de var aynı durum. Göğüs ucunda fark var sağı alırken çok uğraşıyor sinirleniyor,solu daha rahat alıyor. Ne yapacağımı bilemedim
Allah kolaylık versin. Çabucak bir avazda doğurursun inşallah.
Nerdeeee hala 2-3 cm açıklık var bekliyoruzAy hadi insallah simdiye coktan bebeginizi kucaginiza almissinizdir :)
Sende ona sepetleri ve ikramlıkları hazırlayın kırk uçurmaya gelcem diye emrivaki yap ve git. Madem empati yok o zaman misilleme yaparızCanım kız kardeşim gecenin bu saatinde mesaj atmış
Yeter bitmedi mi lohusalığın
Cuma kahvaltı hazırlada gelelim sana diyor
Kendisi 30 yaşında bir öğretmen
Ama empati sıfır
Böyle insanlara aşırı uyuz oluyorum ya su kibre su tavra bak ya, sanki cok kolay bu süreç bide doğum ve sonrasıCanım kız kardeşim gecenin bu saatinde mesaj atmış
Ama empati sıfır
Hızlandırılmış lohuslağı mı bulmuş? Çok ilginç ya hepsi hizmet bekliyor. Hamileliğinin son haftalarında da aynı şey oldu.Canım kız kardeşim gecenin bu saatinde mesaj atmış
Ama empati sıfır
Suni sanci verdiler mi?Nerdeeee hala 2-3 cm açıklık var bekliyoruz
VereceklerSuni sanci verdiler mi?
O hizlandiriyor. Evet zor oluyor ama cabucak bitiyor :) umarim cok zorlanmadan saglikla kucaginiza alirsiniz. Sevgiler.Verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?