Ben de öyle yapıyom canım direk uyuyorum yoksa uykusuzluktan mahvoluyorum. Ev işlerini yapmam lazm yemek yapanım yok gerçekten zor oluyor tekken.mama verdiğimde uzun uyuyor 3 saat falan o ara bende uyuyorum, sonra zaten az az emdiği için , benim toplu sagdigim yetiyor çok olmasada, en azından açım diye ağlamıyor
Ters emzirmeyi dene canım.sağ mememi alırken sıkıntı yok hemen kavrıyor
ama solmemeyi alırken cebelleşiyor
bakıyorum şekil şemal aynı, duruşlar büyüklükte aynı ı ama bilemedim
o kadar kavga etti ki sol memeyle, ucu yara oldu emerken canımdan can gidiyor
Bizde de tam tersi. Solu hemen alıyor, sağdan kafasını çeviriyor.sağ mememi alırken sıkıntı yok hemen kavrıyor
Bana iyi geldi sizinkinin kilo alımı ya. Bir sorun görse doktor söylerdi zatenÇok fazla kilo vermemişti 3035 doğdu 2990 a indi daha indi mi bilemiyorum sonra almaya başladı.
Doktor ne dedi? Mama da alıyor mu?
Aslında ilk 15 günde doğum kilosunu yakalıyorsa sağlıklı besleniyor demektir yazıyor her yerde.
Allah kolaylık versin, rahat bir doğum olsun, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallahKızlar 40+3 de sabah sancilarim başladı öğlen hastaneye yatisim yapıldı şuan sancı cekiyorum ama çok fazla değil açıklık 1-2 cmmis normal doğum gözüküyor bana dua edin kolay olsun siz ne önerirsiniz hastane odasında yürüyüş çömelme hareketleri yapıyorum birde pilates topu verdiler bazende onun üzerinde oturuyorum
Amin inşallahAllah kolaylık versin, rahat bir doğum olsun, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Bizde de var aynı durum. Göğüs ucunda fark var sağı alırken çok uğraşıyor sinirleniyor,solu daha rahat alıyor. Ne yapacağımı bilemedimsağ mememi alırken sıkıntı yok hemen kavrıyor
Allah kolaylık versin. Çabucak bir avazda doğurursun inşallah.Kızlar 40+3 de sabah sancilarim başladı öğlen hastaneye yatisim yapıldı şuan sancı cekiyorum ama çok fazla değil açıklık 1-2 cmmis normal doğum gözüküyor bana dua edin kolay olsun siz ne önerirsiniz hastane odasında yürüyüş çömelme hareketleri yapıyorum birde pilates topu verdiler bazende onun üzerinde oturuyorum
Canım bizimde öyleydi yara oldu emmeye calıstırırken. Alıştı ama sonuc olarak mememde yarıldı öyle kaldı. Ne sürdüysem geçmiyor emdikçe tekrar çatlayıp yarılıyor zaten. Canım gidiyor emzirirken. Çoğu zaman o mememi sağıp veriyorum çünkü çok acıyorsağ mememi alırken sıkıntı yok hemen kavrıyor
Doktora göre hersey süper. 15 gün içinde doğum kilosuna ulaşması yeterliydi diyor. Ben kendini ikna edemiyorum nedense.Bana iyi geldi sizinkinin kilo alımı ya. Bir sorun görse doktor söylerdi zaten
Bir avazda kurtulun inşallah.Kızlar 40+3 de sabah sancilarim başladı öğlen hastaneye yatisim yapıldı şuan sancı cekiyorum ama çok fazla değil açıklık 1-2 cmmis normal doğum gözüküyor bana dua edin kolay olsun siz ne önerirsiniz hastane odasında yürüyüş çömelme hareketleri yapıyorum birde pilates topu verdiler bazende onun üzerinde oturuyorum
Gayet iyi canım zaten en alt limit 1 ayda 500 gram alması hatta bana hemşire ilk ay almasa bilr sıkıntı olmaz merak etme dediGüzel anneler, bebislerinizin kilo alımları nasıl?
Bugün 15 günlük oldu kızım, 3 kilo doğmuştu, şuanda 3230 olmus hemşire iyi dedi ama bana az geldi. Sadece anne sütü aliyor
Emzirmeyi arttır biraz az almış kilo dedi, benimki geceyi gündüz gündüzü gece yapıyor su sira, geceleri emiyor gündüzleri uyuyor zor uyandırıyorum emmek içinÇok fazla kilo vermemişti 3035 doğdu 2990 a indi daha indi mi bilemiyorum sonra almaya başladı.
Doktor ne dedi? Mama da alıyor mu?
Aslında ilk 15 günde doğum kilosunu yakalıyorsa sağlıklı besleniyor demektir yazıyor her yerde.
Doktor size probiyotik verdi mi? Bize doktorumuz probiyotik verdi hem kilo alımını destekliyormuş hem gaz ve kolik durumu için çok faydalıymış. Üstelik bağışıklığını da güçlendiriyor. Kızımda vermemişlerdi çok şaşırdım bununla birlikte bende yeni yeni şeyler öğreniyorum. İçin rahat etmediyse acaba bi danışsan mı probiyotik gaz sancısı falan da varsa eğer her anlamda iyi olurDoktora göre hersey süper. 15 gün içinde doğum kilosuna ulaşması yeterliydi diyor. Ben kendini ikna edemiyorum nedense.
Hiç endişe etme bence gayet iyi. 15. gün asıl hedef zaten doğum kilosuna ulaşması benim anladığımDoktora göre hersey süper. 15 gün içinde doğum kilosuna ulaşması yeterliydi diyor. Ben kendini ikna edemiyorum nedense.
Ben hiç iyi değilim ya fena grip olduk oğlumla, öksürüyorum da oksurdukce dikiş yerlerim öyle aciyor kiKızlar sizler nasılsınız? Lohusalik nasıl gidiyor? Yanlız kalmaya başlayan var mı artık?
P.tesi günü k.validem gidecek ve ben kendimi daha iyi hissedeceğim sanırım. Tamam zor olacak herseyle ben ilgileneceğim ama sinirlerim berbat durumda ,evimde yanliz kalıp bebeğimle istediğim gibi ilgilenmek istiyorum.
Bizimkinin 7. Gün kontrolü vardı dün doğum kilosundaydı tamGüzel anneler, bebislerinizin kilo alımları nasıl?
Bugün 15 günlük oldu kızım, 3 kilo doğmuştu, şuanda 3230 olmus hemşire iyi dedi ama bana az geldi. Sadece anne sütü aliyor
Sağlıkla doğsun inş bebiş bi avazda kolayca doğurun inşKızlar 40+3 de sabah sancilarim başladı öğlen hastaneye yatisim yapıldı şuan sancı cekiyorum ama çok fazla değil açıklık 1-2 cmmis normal doğum gözüküyor bana dua edin kolay olsun siz ne önerirsiniz hastane odasında yürüyüş çömelme hareketleri yapıyorum birde pilates topu verdiler bazende onun üzerinde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?