2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar kilo durumlarınız nasil? Benim doğumdan sonra 5 kilo gitmişti 15 günde de 1 buçuk kilo anca gitmis

Kızlar bebeğinizin göbeği kaçıncı günde düştü bizim 9. Gün hala düşmedi
11. günde düştü bizim.
Kızlar kilo durumlarınız nasil? Benim doğumdan sonra 5 kilo gitmişti 15 günde de 1 buçuk kilo anca gitmis
10. Gün tartildim 5 kilo gitmişti. Hala pantolonlarim olmuyor ama muhtemelen daha fazla kilo vermedim iştahım çok açık.

Hayır canım annem gittikten sonra ani bir huy değişimi yaşadık. Sabah 7 de uyanıyor aksama kadar memede. En son biberon ile mama veya sütümü sağıp verince uyuyor gece uyanıyor tekrardan.. yani gündüzüm tamamen çöp oluyor çok karısık insallah düzelir. Sütümmü doyurmuyor anlaamdımki

Arkadaşlar mamayı bırakma evresindeyiz hatta bıraktık ama sadece anne sütü verince kakası baya azaldı. Yapıyor ama az yapıyor normal mi acaba
Bizim de öyle oldu. Bir de sıvılaşıyor anne sütüyle, mamada daha katı çıkarıyordu

Canım ben solgarın bira mayası takviyesi ini aldım farkı gördüm . Sürekli emdiği için depolanmıyor haliyle benim de öyle. Yutkunduğunda lıkır lıkır sesını duyuyorsan vardır sütün
Kaç tane içiyorsun ben 2 içiyorum 6 ya kadar içiliyor ama ben büyüyüp iyice memeleri boşaltınca 6 ya çıkarayım diyorum. Yanında Hipp çay rezene çayı ve lactamil toz karışımda içiyorum. Bildiğin abanıyorum takviyelere yani

Rutin oluşturmak lazım. Mesela ben ne fark ettim, yıkayınca o memeden ayrılmayan deliksiz 10 dk uyumayan bebek mışıl mışıl uyuyor. Kırkım çıksın diye bekliyorum son 2 gün. Annem de gidecek, bende akşam 8 de banyo, masaj, emzirme ve karanlık odada uykuya geçicem. 2 saatte bir emzirmeye devam. Her akşam tekrarlayacağım bunu ve öylece düzene girecek biliyorum. Yıkandıktan sonra uyumuyor mu senin oğlan?

Canım ben solgarın bira mayası takviyesi ini aldım farkı gördüm . Sürekli emdiği için depolanmıyor haliyle benim de öyle. Yutkunduğunda lıkır lıkır sesını duyuyorsan vardır sütün

Bir memede duyuyorum, digerinde duymuyorum o memede çok durmuyor zaten. İkisini de sıkınca damla damla süt var halbuki. Bira mayasini arttirayim ben o zaman, sagol canim

Bence onemli olan protein almak. Sonucta herkesin tavsiye ettigi maya tabletleri de protein yonunden zengin. Yiyormusunuz bilmiyorum ama gunluk yumurta tuketiminizi arttirabilirsiniz.

Evet gunluk 2 yumurta yiyorum, et tuketiyorum. Baska proteinler de eklemeliyim o zaman, tesekkur ederim

Arkadaşlar mamayı bırakma evresindeyiz hatta bıraktık ama sadece anne sütü verince kakası baya azaldı. Yapıyor ama az yapıyor normal mi acaba

Harika bir haber bu. Kac gunluk simdi bebeginiz? Ve takviyeyi nasil biraktiniz? Ben de cok istiyorum biraktirmayi

Simdi başladim incir kürüne inşallah faydasi olur

Harika bir haber bu. Kac gunluk simdi bebeginiz? Ve takviyeyi nasil biraktiniz? Ben de cok istiyorum biraktirmayi
15 günlük canım, sarılık olunca mamaya başladık benim sütüm yok denilecek kadar azdı. Kilo almaya başladı ama sıkıntı şurada ki günlük 50 gram almış ve doktor bize kızdı mamayı azaltın dedi. Bizde dün sadece 30 CC verdik bugün hiç vermedik. Dün çok huzursuzdu. Uyumuyordu ağlıyordu ama sanırım üstesinden geldik

Normaldir bence , anne sütü alan bebettolar da günde en az 3-4 kez kaka yapıyor az az da olsa

Bende ya her gün boza malt içecek hosaf boza hurma tahin helvası yiyip içiyorum

Günde 6-7 kere yapmasi da,6-7 gün yapmaması da normal demişti doktor.
Atak zamanı olabilir. Umarım geçici bi süredir, cok yorucu olur böylesi.
Simdi başladim incir kürüne inşallah faydasi olur
Şifa olsun,bol süt olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…