2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Günlük kilogram başına 200cc alması gerekiyormuş ona göre hesaplayabilirsiniz bizimki bu hesaba göre 60 cc civarı eksik alıyor ama kilo alımı iyi yine de
Mama icin mi yoksa mama+sut toplam mi ?

İnşallah biz de azaltarak bitiririz şu mama işini. Çok gaz yapiyo yavrumda

33 gunluk bebege 60cc mi verin dediler? Benim ki 7 gunluk dun 90cc anne sutu icti, cok mu veriyorum acaba?

Benimki iç güdüsel,
Emziriyorum huysuzluğu devam ediyorsa tam doymamış oluyor 60 cc veriyorum onu rahatlatıp huzurlu uyumasını sağlıyor o da genelde günde 1 kere veriyorum
Geçen gece akşam 90 cc hazırladım, ikimizin ruh haline göre ayarlıyorum

Doğumu türkiyede mi yaptınız. Gaz vs kullanılmıyor diye biliyorum

bizimde basta almadı... dr dediki kitaplarda 500 gr alt sinir teoride, ama pratikte öyle olmadığını çok gördüm dedi, o yüzden endişe ettim ama bencede her bebek ayni değil , ben yer içerim ama hic kilo almam bebiste öyle demekki diye kendimi teselli ediyorum
Evet canım ilk kaynattiginda seker koy çok aci olur dedi, tortusunu atma 2 kere daha kaynatabilirsin dedi, o sonraki kaynatmalarda seker koyma bardağına bal koy öyle iç dedi ama ne kadar surede tüketmek gerekiyor acaba,tortusunu tekrar kullanmak için dolapta mi muhafaza etmeliyim

Canım aynısını yasadm. Ne yatabildim ne kalkabildim bütün gün oturuyordm nefes dahi alamadım. Batıyordu resmen kaburgam. Netten arastrdm çoğu kişide oluyormus. Benm yaklasık 1 ayda geçti . Hala daha var azıcık

Benimki de alma kucağına kokuna alismasin diyo, nasıl bi mantıksa artık
Ayyy bu anneler benimkide öyle ama dinlemeyin tabiki de alın sevin elini tutun parmağınızı sıksın bunlar hepsi güven yeni yeni dünyaya alisiyorlar kuzular tabiki annesinde güvende hissedecek kendini tabiki alın kucağıniza bu günleri bir daha gelmeyecek alın sevin konuşun şarkı söyleyin falan falan

Allah allah 15 gümden sonra nasıl yapmıyorlarms?
2 aya kadar yapılıyor daha fazlasına yapan bile var. Neyse canım olsun hayırlısı böyleymiş. Aminnn canım insallah

Kaburga ağrısı bende de oldu,doğum anında acımaya başladı zaten,cok bastirdilar çünkü.
Onun dışında da bel ve kalça ağrısı oldu çok kötü ancak 20 günde geçti.

Alıyorum valla zaten her emmeden önce emmeden sonra, çocuk ağlıyor emcem diye ben seviyorum önce

Önceki doğumlarım epidural oldu ve hiç anesteziden kaynaklı ağrım olmamıştı. Bu doğumum spinal oldu daha doğum salonunda iken kahve,kola ve çikolata tüketmemi söylediler ama ben önemsemedim ağrım olmaz diye. İlk gün bişeyim yoktu ama 2.günden itibaren felaket bir baş ağrısı oluştu resmen kafamın içinde ateş yanıyor gibi. En sonunda dayanamadım kahve içtim ve hemen etkisini gösterdi,ara ara da çikolata yedim. Sana da çok geçmiş olsun umarım bir an önce diner ağrıların.

Ballikko hayırlı olsun paşanın sünneti. Bez olduğu için çabuk toparlanır Allahın izniyle. Sana sabır bebişe de şifa diliyorum.

Çok merak ediyorum , bende epidural sezeryan oldum, ameliyat sırasında çekme bastırma gibi şeyleri hissediyoruz ya spinal de de hissediliyor mu bunlar ?

Bayanlar terleme yaşıyor musunuz? Sezeryandan mi lohusaliktan mi bilmiyorum, özellikle geceleri aşırı terliyorum yastık çarşaf her yer su gibi oluyor, normal mi, ne zaman geçecek

Kavanozla sıcakken biz öyle yapıp 40 güne kadar dolapta tutuyoruz bir şey olmuyor cnm evet 2 kere kaynatılır tülbent gibi bireyin varsa süzebşlirsin tortu kalmıyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…