10-25 dk arasi degisiyor, bana 10 dkda doyuyor gibime geliyor. Doktor tek memede uzun kalsin, 20 dk gibi ki son sütü alsin demisti. Eger emme seansi tek memede kaliyorsa ve diger meme cok sismisse digerini sağiyorum.Kızlar bebeğiniz bir memede kaç dk kalıyor, kendi mi çıkarıyor siz mi çıkarıyosun memeyi ağızından. Bi de bir öğünde totalde kaç dk emiyor bebeler. Ben 20dk biri 20 dk diğeri şeklinde veriyodum, ablam bırak memende kalsın dedi, kendisi saatlerce emzirirmiş, memede uyumasına izin verirmiş, ben çekiyorum memeyi çocuğun ağızından, çünkü göğüs uçlarım çok acıyor hala, 20 dk zor dayanıyorum
Ay yavrum benimbenimkide sessiz sessiz elini emiyor o yüzden duymayıp ac uyutcam diye korkuyorum ama uyandirmayacagim artık
memede uyuyunca direk yatırıyor musun canım, gaz çıkarma işlemi yapiyormusunuz? İlk günlerden alışkanlık her öğün sonrası gaz çıksın diye dik tutuyorum çocuğa eziyet ediyorum gibi geliyor uyurken, zaten gaz da çıkmıyorOğlum 10 15 dk arası kalıyor cnm uyuyorsa çekiyorum ben beşiğw bırakıyorum Memede uyuyup kalmaya alışması diye. Birde eğer emme refleksi azalmışsa kçsadece ağzında tutuyorsa biraz bekleyip çekiyorum kendisi çekmiyorsa
memede uyuyunca direk yatırıyor musun canım, gaz çıkarma işlemi yapiyormusunuz? İlk günlerden alışkanlık her öğün sonrası gaz çıksın diye dik tutuyorum çocuğa eziyet ediyorum gibi geliyor uyurken, zaten gaz da çıkmıyor
Gaz gece mama verince çıkarıyorum cnm bazen kendiliğinden uyuyor uyumadığında elektrik süpürgesi sesi ile uyuyor. Gece emzirmelerimde gözünü açmadan hemen kalkıp emziriyorum geri bırakıyorum gaz çıkarmıyorum uyanır diye biraz ıkınıyor ama geçiyor sonramemede uyuyunca direk yatırıyor musun canım, gaz çıkarma işlemi yapiyormusunuz? İlk günlerden alışkanlık her öğün sonrası gaz çıksın diye dik tutuyorum çocuğa eziyet ediyorum gibi geliyor uyurken, zaten gaz da çıkmıyor
Kızlar öncelikle resim için şimdiden özür dilerimoğlumun kakası yaklaşık 1 aydır bu şekilde 3-4 günde bir bu şekilde çok sulu kaka yapıyor. Rengi yeşil görünüyor ama kahverengi-sarı. Ama niye bu kadar sulu anlam veremiyorum. Laktoz inteloransı diyecek doktor diye korkuyorum ishal olamaz çünkü dediğim gibi 3-4 günde bir yapıyor. Niye böyle bu kaka var mı bizimle aynı durumda olan doktorlarınız neler söyledi bilgilendirirseniz çok sevinirim
İnstagramda hastalanmayançocuk hesabınızı takip edin yeşile dönük ve mukuslu kaka için annenin beslenmesine önerileri var tamamen annenin beslenmesiyle alakalı abur cubur çikolata tarzı şeyler tüketiyorsanız kesinBen de Goon sipariş verdim. Denemek için almıştım memnun kaldım. Şimdi çoklu paket gelecek. Sleepy Natural'in lastikleri çok sıkıyor bacaklarını
Bizimki de bir aya yakındır böyle. Sarı-kahve, sarı, yeşil, koyu yeşil değişiyor. Bazen mukus da oluyor. Yaptırmadığımız tahlil kalmadı. Hem de günde 7-8'e kadar oluyordu. İdrarda bir şey çıkmadı. Dışkıda 5-6 lökosit görüldü, alerjiden olabilir dedi. Süt ve süt ürünleri diyetine girdim. Hiçbir şey değişmedi. Sadece kaka sayısı ve miktarı biraz azaldı. Dışkıda sindirim testi yapıldı, laktoz intoleransı çıkmadı. Diyeti katılaştırdı doktor. Şimdi yumurta, dana eti, susam ve tahin de yasak. Bir şey değiştiği yok. Biraz daha devam et değişmezse diyeti keseriz dedi doktoru. Laktoz intoleransı olabilecek en iyi şey bu arada. Ben besin alerjisi çıkmasın da bari o olsun diye dua ettim ama çıkmadı işte. Yine de Relactaz verdi doktor bir de bunu deneyelim belki işe yarar diye. Sab Simplex kullanıyorduk. Üçüncü şişeye geçmiştik. İşe yaramıyor diye onu da kesti
Ben uyandirmjyorum. En geç 4 saate kendi uyanıyor 4 saati geçmiyor. Ama geçse de uyandırmam diye düşünüyorum, çünkü aciktigi zaman kendi uyanıyor zaten.Kızlar gece bebeklerinizi beslemek için uyandırıyor musunuz? Dr uyandırma dedi ama dayanamayıp 4 saat falan sonra kaldırıp emziriyorum
Benimki maximium 10 15 DK emiyor sonra uyuyakaliyor zaten. Uyuduğu zaman çekip yatağına yatırıyorum.Kızlar bebeğiniz bir memede kaç dk kalıyor, kendi mi çıkarıyor siz mi çıkarıyosun memeyi ağızından. Bi de bir öğünde totalde kaç dk emiyor bebeler. Ben 20dk biri 20 dk diğeri şeklinde veriyodum, ablam bırak memende kalsın dedi, kendisi saatlerce emzirirmiş, memede uyumasına izin verirmiş, ben çekiyorum memeyi çocuğun ağızından, çünkü göğüs uçlarım çok acıyor hala, 20 dk zor dayanıyorum
Gece gazini çikarmak kabus benim icin. Brnim.kizim gazini almazsam kesin uyaniyor aglayarak mecburen almaya calisiyorum.
yavrularımız şu gaz sancısından sağlıkla kurtulurlar bian önce inşallah, resmen kıvranıyor gibi oluyorlar insan kıyamıyorGaz gece mama verince çıkarıyorum cnm bazen kendiliğinden uyuyor uyumadığında elektrik süpürgesi sesi ile uyuyor. Gece emzirmelerimde gözünü açmadan hemen kalkıp emziriyorum geri bırakıyorum gaz çıkarmıyorum uyanır diye biraz ıkınıyor ama geçiyor sonra
Önceden her öğünde ikisini de veriyordum. Artık kendi belirliyor. Bazen öyle yapıyor, bazen tek memede öğünü tamamlıyor. Uykudan çıldırmış gibi uyandığım için bazen hangisi denk gelirse onu veriyorum bir an önce sakinleşsin diyeEmzirirken meme değişimini nasil yapiyorsunuz? Bir kac emzirme danismaniyla görüştüm. Bi tanesi bana memede süt fazlaysa ard arda 3kere ayni memeyi emzirmek bebegin, sütün yagli ve faydali kismini almasini sağlar demisti. Her 1.5 saatte ayni meme verilebilir diyordu.
Ben bayağı katı bir diyetteyim iki haftaya yakın süredir. Pek bir şey değişmedi. Doktor bu sefer de damlayı kesmeyi deneyelim dedi. Azıcık rahatlama olur gibi olmuştu o geri giderse diyeti bozduracakİnstagramda hastalanmayançocuk hesabınızı takip edin yeşile dönük ve mukuslu kaka için annenin beslenmesine önerileri var tamamen annenin beslenmesiyle alakalı abur cubur çikolata tarzı şeyler tüketiyorsanız kesin
Benimkisi emmekten değil kucakta durmak istemesinden iş yaptırmıyor bana yatağında uyumuyor10-25 dk arasi degisiyor, bana 10 dkda doyuyor gibime geliyor. Doktor tek memede uzun kalsin, 20 dk gibi ki son sütü alsin demisti. Eger emme seansi tek memede kaliyorsa ve diger meme cok sismisse digerini sağiyorum.
Surekli evde olan veya yaninda yardimcisi olan bi anne icin ok ama bebek bizi emzik gibi kullanirsa diger islerimizi nasil yapicaz
İnşallah cnmyavrularımız şu gaz sancısından sağlıkla kurtulurlar bian önce inşallah, resmen kıvranıyor gibi oluyorlar insan kıyamıyor
Bizimde aynı, günün belli saatlerinde çok huzursuz aynı saatlerde gaz sancısı çekiyor. Ağızdan çıkarabiliyor ama alttan çok zorlanıyor karnı nasıl sert oluyor. Damla kullanmalı mıyım bilmiyorum uykusundan uyanıyor çünkü. Biz mama veriyoruz huyu suyu değişiyor mamadan sonra. Sizde verin akşam saatlerinde. Kolaylıklar diliyorumBu saat oldu daha akşam yemeği yemedim. Oğlumun ödevlerini yaptırdım zar zor. Asla uyumuyor kızım, akşamları ayrı huzursuz oluyor. Aksi gibi esimde akşamları yok bu hafta...
Emmesi de bi tuhaf, bagiris cagris emiyor, kavga ede ede... gün geçtikçe daha da zorlaşıyor. Şeytan diyor ver mamayı geç. Gerçekten tükendim...
2 aylik kontrolde kilo alımı iyi çıkmazsa vericem, cok yıprandim 2 ayda. Gaz sıkıntısı bi geçse rahatlayacak bebikler.Bizimde aynı, günün belli saatlerinde çok huzursuz aynı saatlerde gaz sancısı çekiyor. Ağızdan çıkarabiliyor ama alttan çok zorlanıyor karnı nasıl sert oluyor. Damla kullanmalı mıyım bilmiyorum uykusundan uyanıyor çünkü. Biz mama veriyoruz huyu suyu değişiyor mamadan sonra. Sizde verin akşam saatlerinde. Kolaylıklar diliyorum
Aynı belirtileri birebir uyuyor. Hiç eksiksiz hepsini yaşıyoruz. Bakalım bize ne diyecek doktor 10 günümüz kaldı 3 aya. Öyle böyle büyüdüler ama çok şükür dimiBen onu da denedim bir süre. Memelerin şiraze iyice kaydı o zaman. Elime bir ara sertlikler geldi. İki hafta önce falan genel cerrahiye gittim. İki memede de bir sürü kist var. Sağayım mı dedim doktora, sağma emsin dedi :/ Bir de bizde tahlilde az miktarda da olsa mukus ve lökosit çıktığı için alerjiyi düşünmüştü doktor. Başka belirtiler de alerjiyle çok benzer. Huzursuzluk, gürültülü kaka, memeyle kavga, emerken karından gelen gurultular, hırıltı, uykuya dalamama, vs vs. Kafayı yiyeceğim. İki hafta olacak. Diyetle de pek bir şey değişmedi. Biraz daha dene olmazsa diyeti keseriz dedi zaten doktor da. Bakalım. Hakkımızda hayırlısı. Belki de erken doğdukları için bağırsak gelişimlerinin iyice tamamlanmasını beklememiz gerekiyordur sadece
E ben hala 2 saatte bir kalkıyorumKızlar gece bebeklerinizi beslemek için uyandırıyor musunuz? Dr uyandırma dedi ama dayanamayıp 4 saat falan sonra kaldırıp emziriyorum
Yani şöyle söyleyeyim. Karnı o kadar şiş ki doktor başka bir şey varsa atlamayalım diye karın ultrasonu istedi. Radyolog "Gazdan karaciğeri göremiyorum" dedi. O derece gaz var çocukta. Ona bile bakıldı. Dün Relactaz'ı üç gün keselim dedi doktor. Sadece 10 saat kesebildik çünkü o 10 saat aralıkta 3-4 defa şiddetli ağlama krizine girdi. Bizimki de tam iki aylık oldu dün. İnşallah kendiliğinden geçecek bir şeydir de en kısa zamanda rahat eder mideleri de bağırsakları da. Biz de sağlıkla, huzurla, keyifle büyütelim. Çocuğun derdini anlayıp sakinleştirmeye çalışmaktan sevip okşamaya fırsat kalmıyor resmenAynı belirtileri birebir uyuyor. Hiç eksiksiz hepsini yaşıyoruz. Bakalım bize ne diyecek doktor 10 günümüz kaldı 3 aya. Öyle böyle büyüdüler ama çok şükür dimibi sorun olmasında bu belirtilerle de yaşarız elbet bir gün bitecek napalım
Anaaam kalkma da kaldırma da. Bırak kendi uyansın. 10 dk 10 dk'dır, mis gibi uyursun. Bugün 10 dk olur, üç gün sonra 15 dk, sonra yarım saat. Bize doktor bayağı uzun zaman önce dedi ne zaman isterse o zaman verin, uyandırmayın diyeE ben hala 2 saatte bir kalkıyorumkalkmiyim mi yani ama bebişimde kalkıyor alarmla uyumlu olarak aralarında 10 dk falan fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?