Yaa deniyeyim bende eğer ise yararsa, gerçekten zor ya gaz, elinden bişey gelmiyor,Canım ben dün azıcık rezene çayı icirdim sabah kriz yaşamadık çok güzel gaz çıkardı tekrar deneyeceğim eğer yine ise yararsa yazarım
Babynest kullanıyorum canım eğimli olanlardan
Bende bunu kullanıyorum çok memnunum iyi ki almışımBunu kullanıyorum canım
Benim kızım çok zordu 3.5 ay gazlıydı ağlardo sürekliGazını çıkartıp yatırıyorum her sefer ama bilemedim doktorda yorum yapmadı söyleyincebu bebeler ne zaman düzelecek
Hiç bilmiyorum bende ya. Misafir olarak gelen herkeste bu ara bana niye doğum tarihini hesaplayıp yapmadın çocuğu Mayıs haziranda doğursaydın rahat ederdin demeye başladı iyice sinir olmaya başladımHakikaten ya ne zaman sakince etrafa bakıp sakin sakin duracaklar ki? Benimki hep ağlıyor , cok kısa diyalog kurabiliyoruz. En fazla 15-20 dakika beni dinleyip gülümsüyor sonra başlıyor yaygaraya
Benim oldu canım 12 saat bekledik 1 cm açılma olunca mecbur sezeryana aldıMerhaba, erken doğum riskim ve bebeğimde gelişim geriligi var ve 36 olduğunda doktorla doğum için görüşeceğiz. Bir kez sezaryen demişti ama son kontrolde ilk doğumun normalmiş o yüzden suni sancı veririz, duruma bakarız dedi.
Size sormak istediğim bir durum var. Hiç bir doğum belirtisi olmadan sadece suni sancıyla doğumu başlatılan oldu mu? Olduysa süreç nasıl ilerledi?
İnşallah yaBenim kızım çok zordu 3.5 ay gazlıydı ağlardo sürekli3.5 aydan sonra pamuk gibi oldu. Mama nın da etkisi var mıydı bilmiyorum mama yerdi 3 saat uyurdu 1 saat uyanık kalıp tekrar mama yer uyurdu dçngğmğz bu şekildeydi. Oğlum daha farklı emiyor gazı daha bir değişik hala çözemedim ilk başlarda boğazını temizler gibi ıkınıyordu şimdi o geçti alttan gaz çıkarma iniltisi başladı şimdi onun geçmesini bekliyorum ama her türlü 3.5 ayı geçecek gibi daha 2. ayımıza 1 hafta var sanırım bayrama bir tık daha rahat olurlar.
Yatak olarak güzel ama genede bizimki mıkır mıkır zor uyuyorBende bunu kullanıyorum çok memnunum iyi ki almışım
Peki gerçekten çok mu sancılı süreçti? Normal doğum sancisindan daha ağır olduğunu söylüyorlar, korkuyorum acikcasiBenim oldu canım 12 saat bekledik 1 cm açılma olunca mecbur sezeryana aldı
Kızlar gece bebeklerinizi beslemek için uyandırıyor musunuz? Dr uyandırma dedi ama dayanamayıp 4 saat falan sonra kaldırıp emziriyorum
Kızlar bebeğiniz bir memede kaç dk kalıyor, kendi mi çıkarıyor siz mi çıkarıyosun memeyi ağızından. Bi de bir öğünde totalde kaç dk emiyor bebeler. Ben 20dk biri 20 dk diğeri şeklinde veriyodum, ablam bırak memende kalsın dedi, kendisi saatlerce emzirirmiş, memede uyumasına izin verirmiş, ben çekiyorum memeyi çocuğun ağızından, çünkü göğüs uçlarım çok acıyor hala, 20 dk zor dayanıyorum
Kundak yapiyo musunuz hanimlar? Ben halen yapiyorum, yoksa elleri yüzüne değer değmez uyaniyor. Üçüncü ayda dönmeye başlayinca birakirim diyorum. Doğru mu düsünüyorum emin değilim tabi
He deseydin hesapla oluyor bu işlerHiç bilmiyorum bende ya. Misafir olarak gelen herkeste bu ara bana niye doğum tarihini hesaplayıp yapmadın çocuğu Mayıs haziranda doğursaydın rahat ederdin demeye başladı iyice sinir olmaya başladım
Bende oğlum uyanmazsa bile kalkıyorumZorda olsa geceleri uyuyoruz ama ben hep uykusuzum. Bebiş uyusa oğlanlar sırayla geliyor,biri kabus görüyor,diğeri lavaboya gitmeye korkuyor yada süt içmek istiyor. Şu yazılılar bitse önce bayrama ardından yaza kavuşsak Allahın izniyle
Malesef canım bence direk sezeryan için diret benim bebekte küçüktü boş yere yavrum da çok yoruldu en son kalp atışları baya azalmıştıPeki gerçekten çok mu sancılı süreçti? Normal doğum sancisindan daha ağır olduğunu söylüyorlar, korkuyorum acikcasi
Aynen o ayaklanma muhabbeti de ayrıHe deseydin hesapla oluyor bu işleryazın doğan bebekte zor ayrıca sıcaktan çocuk pişiyor yatmıyor terliyor kızım Eylül de doğduğu halde bizim buralar sıcak olur o zamanlar terlemekten çatlıyordu birde gazlıydı halimizi görmeniz lazımdı ben artık şunu anladım bebek sakine bakmak her mevsim kolay eğer gazlı ise huysuzluğu varsa bakmak her mevsim zor ilk bir sene idare etcez. Ha birde ayaklansında görürsüncüler var dün bir tanesi ile muhatap oldum ki ayaklanınca zor evet ama en azından çocuğun dilini anlıyorsun o seni anlıyor bana daha kolay gelmişti inşallah oğlumda da öyle olur çok keyifli günlerimiz olacak onları da yazıcaz inşallah buraya az daha sabretcez.
Hep bunu duyuyorum, dur daha iyi günlerin bunlar daha cok zor olucak.. Ya tamam da en azından dertlerini anlicazHe deseydin hesapla oluyor bu işleryazın doğan bebekte zor ayrıca sıcaktan çocuk pişiyor yatmıyor terliyor kızım Eylül de doğduğu halde bizim buralar sıcak olur o zamanlar terlemekten çatlıyordu birde gazlıydı halimizi görmeniz lazımdı ben artık şunu anladım bebek sakine bakmak her mevsim kolay eğer gazlı ise huysuzluğu varsa bakmak her mevsim zor ilk bir sene idare etcez. Ha birde ayaklansında görürsüncüler var dün bir tanesi ile muhatap oldum ki ayaklanınca zor evet ama en azından çocuğun dilini anlıyorsun o seni anlıyor bana daha kolay gelmişti inşallah oğlumda da öyle olur çok keyifli günlerimiz olacak onları da yazıcaz inşallah buraya az daha sabretcez.
Bencede bide düzenli uyuyup uyanırlarsa en azından hepimizin sıkıntısı biterHep bunu duyuyorum, dur daha iyi günlerin bunlar daha cok zor olucak.. Ya tamam da en azından dertlerini anlicaz
Benimki de küçük, o da aklımı karistiriyor zaten. 34. Haftadayim ama karın çevresi 31 haftaya uyumlu. 36'da kontrole gittiğimde soracağım doktora.Malesef canım bence direk sezeryan için diret benim bebekte küçüktü boş yere yavrum da çok yoruldu en son kalp atışları baya azalmıştı
Hakikaten ya ne zaman sakince etrafa bakıp sakin sakin duracaklar ki? Benimki hep ağlıyor , cok kısa diyalog kurabiliyoruz. En fazla 15-20 dakika beni dinleyip gülümsüyor sonra başlıyor yaygaraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?