2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gaz çıkarmak için iki büklüm oluyor. Elleriylede yumuluyor. Sanmıyorum nöbet oldugunu ıkınırken de aynı şeyleri yapıyor cunku. Kakasını yapınca rahatlıyor gülüyor

2 gündür kemik suyundan 2 çay kaşığı veriyorum damak tadı alışsın diye tadımlara başladım ben . 4. Ayında ek gıdaya tamamen geçicez insallah

Gaz çıkarmak için iki büklüm oluyor. Elleriylede yumuluyor. Sanmıyorum nöbet oldugunu ıkınırken de aynı şeyleri yapıyor cunku. Kakasını yapınca rahatlıyor gülüyor
Aynı oluyor benimki de kaka yapınca rahatlıyor. Zaten başka bir belirti yok şükür normal ilerliyor akşam eşim korkuttu niye böyle yapıyor diye yoksa sürekli böyleydi. Bildiğim de sürekli nöbet olmaz ara ara olur ama işte aklıma takıldı

2 gündür kemik suyundan 2 çay kaşığı veriyorum damak tadı alışsın diye tadımlara başladım ben . 4. Ayında ek gıdaya tamamen geçicez insallah
Neden 4. Ay cnm. Anne sütü alıyor diye biliyorum oğluşun. Ben kızımda anne sütü almıyor diye 4.5 aylıkken başlamıştık

Nöbette gözler sabit bi yere takılı kalır yada kayar öyle şeyler var mı?
İyice paranoyak olduk,gaz sancisidir nöbet aklınıza nasıl geldi

Neden 4. Ay cnm. Anne sütü alıyor diye biliyorum oğluşun. Ben kızımda anne sütü almıyor diye 4.5 aylıkken başlamıştık
Canım tabii emziriyorum ama 6. Ayda baslandığında damak tatları çoğu şeyi kabul etmiyor. Ama şimdiden ufak ufak tattırdığımızda herseye alısıyor damakları. Çevremde çok örneği var. Kaynanamda 8 torununu böyle büyütmüş maşallahları var.

Yok canım vesvese yapma. Ben çoğu şeyi görmezden geliyorum büyüklerim bebektir olur diyor bende tMam diyorum gözlemliyorum mutlaka gerçekten büyüklerimin dediği gibi geçiyor hemen doktora koşmamak gerekiyor ya. Ben çok pişmanım mesela göbek bağı kanadı sarılıktan hastamede yattı. Büyüklerim çok akıl verdi onları dinlemedim

Anladım cnm. Bende emzirmeye devam edersem 5. Ay da dr a danışıp geçmeyi düşünüyorum kızımda çok erken başlayınca bunda avçcele etmeyim dedim

Valla bende ilk defa bir şeyi taktım geceden beri çocuğu izliyorum başında durmuyorum normalde bugün kalkmıyorum yanından. Çocuk ıkınıyor belli kaka yapmaya çalışıyor ben görsen alıcam başında

Nöbette gözler sabit bi yere takılı kalır yada kayar öyle şeyler var mı?
İyice paranoyak olduk,gaz sancisidir nöbet aklınıza nasıl geldi
Yok canım maşallah gözler hareketli. Seslendşğimizde tepki veriyor. Dediğim hareketi yaparken yüzü kızarıyor ıkınmaktan gaz da işte ilk defa evham yaptım sanırım evde oturmaktan psikolojim bozulmaya başladı

Bizim de ayni, hic kotu dusunmemistim ama yuregim parcalaniyo. Sadece geceleri boyle yapiyo ve 40indan sonra cikti bu hareketler

Kesin gaz o zaman. Hakikaten kendi kendimizi telasladiriyoruz boş yere

Kızlar bu cuma ancak 2. Ay aşılarını yaptırıcam ben kızıma da gitmeden calpol versem sıkıntı olur mu

Canım kemik suyu biraz erken sanki normalde de 8. Aydan sonra başlanıyor et ve kemik suyuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…