Gaz çıkarmak için iki büklüm oluyor. Elleriylede yumuluyor. Sanmıyorum nöbet oldugunu ıkınırken de aynı şeyleri yapıyor cunku. Kakasını yapınca rahatlıyor gülüyorKızlar bebekleriniz gaz çıkarmak için boks hareketi gibi hareketler yapıyor mu? Nette bakarken nöbet olabilir falan yazıyordu çok korktum moralim çok bozuldu ben gaz diye düşünüyorum ama yine de aklıma takıldı
Evet su kesin verilmeli tatlı bişey veriliyorsa.Canım veriyorsundır muhakkak ama pekmeze batırdıysan emziği az da olsa su ver mutlaka
Aynı oluyor benimki de kaka yapınca rahatlıyor. Zaten başka bir belirti yok şükür normal ilerliyor akşam eşim korkuttu niye böyle yapıyor diye yoksa sürekli böyleydi. Bildiğim de sürekli nöbet olmaz ara ara olur ama işte aklıma takıldıGaz çıkarmak için iki büklüm oluyor. Elleriylede yumuluyor. Sanmıyorum nöbet oldugunu ıkınırken de aynı şeyleri yapıyor cunku. Kakasını yapınca rahatlıyor gülüyor
Neden 4. Ay cnm. Anne sütü alıyor diye biliyorum oğluşun. Ben kızımda anne sütü almıyor diye 4.5 aylıkken başlamıştık2 gündür kemik suyundan 2 çay kaşığı veriyorum damak tadı alışsın diye tadımlara başladım ben . 4. Ayında ek gıdaya tamamen geçicez insallah
Nöbette gözler sabit bi yere takılı kalır yada kayar öyle şeyler var mı?Ayy eşim korkuttu akşam kardeşimin de oğlu ayaklarını uzatıp kadardı Dr a götürdü gidin bir şeyi yok demişsabaha kadar çocuğu takip etti korkudan
Bakayım diyorum şu nete yğne de elim gidiyorgazı var kendini sıka sıka yapıyor zaten dediğim hareketi baya telaş yaptım
Canım tabii emziriyorum ama 6. Ayda baslandığında damak tatları çoğu şeyi kabul etmiyor. Ama şimdiden ufak ufak tattırdığımızda herseye alısıyor damakları. Çevremde çok örneği var. Kaynanamda 8 torununu böyle büyütmüş maşallahları var.Neden 4. Ay cnm. Anne sütü alıyor diye biliyorum oğluşun. Ben kızımda anne sütü almıyor diye 4.5 aylıkken başlamıştık
Yok canım vesvese yapma. Ben çoğu şeyi görmezden geliyorum büyüklerim bebektir olur diyor bende tMam diyorumAynı oluyor benimki de kaka yapınca rahatlıyor. Zaten başka bir belirti yok şükür normal ilerliyor akşam eşim korkuttu niye böyle yapıyor diye yoksa sürekli böyleydi. Bildiğim de sürekli nöbet olmaz ara ara olur ama işte aklıma takıldı
Anladım cnm. Bende emzirmeye devam edersem 5. Ay da dr a danışıp geçmeyi düşünüyorum kızımda çok erken başlayınca bunda avçcele etmeyim dedimCanım tabii emziriyorum ama 6. Ayda baslandığında damak tatları çoğu şeyi kabul etmiyor. Ama şimdiden ufak ufak tattırdığımızda herseye alısıyor damakları. Çevremde çok örneği var. Kaynanamda 8 torununu böyle büyütmüş maşallahları var.
Valla bende ilk defa bir şeyi taktım geceden beri çocuğu izliyorum başında durmuyorum normalde bugün kalkmıyorum yanından. Çocuk ıkınıyor belli kaka yapmaya çalışıyor ben görsen alıcam başındaYok canım vesvese yapma. Ben çoğu şeyi görmezden geliyorum büyüklerim bebektir olur diyor bende tMam diyorumgözlemliyorum mutlaka gerçekten büyüklerimin dediği gibi geçiyor hemen doktora koşmamak gerekiyor ya. Ben çok pişmanım mesela göbek bağı kanadı sarılıktan hastamede yattı. Büyüklerim çok akıl verdi onları dinlemedim
Yok canım maşallah gözler hareketli. Seslendşğimizde tepki veriyor. Dediğim hareketi yaparken yüzü kızarıyor ıkınmaktan gaz da işte ilk defa evham yaptım sanırım evde oturmaktan psikolojim bozulmaya başladıNöbette gözler sabit bi yere takılı kalır yada kayar öyle şeyler var mı?
İyice paranoyak olduk,gaz sancisidir nöbet aklınıza nasıl geldi
Bizim de ayni, hic kotu dusunmemistim ama yuregim parcalaniyo. Sadece geceleri boyle yapiyo ve 40indan sonra cikti bu hareketlerYok canım maşallah gözler hareketli. Seslendşğimizde tepki veriyor. Dediğim hareketi yaparken yüzü kızarıyor ıkınmaktan gaz da işte ilk defa evham yaptım sanırım evde oturmaktan psikolojim bozulmaya başladı
Bende düşünmedim eşim sağolsun Dr video attım gaz gibi duruyor endişelenme dediBizim de ayni, hic kotu dusunmemistim ama yuregim parcalaniyo. Sadece geceleri boyle yapiyo ve 40indan sonra cikti bu hareketler
Kesin gaz o zaman. Hakikaten kendi kendimizi telasladiriyoruz boş yereYok canım maşallah gözler hareketli. Seslendşğimizde tepki veriyor. Dediğim hareketi yaparken yüzü kızarıyor ıkınmaktan gaz da işte ilk defa evham yaptım sanırım evde oturmaktan psikolojim bozulmaya başladı
Hareketler benim bebiştede var ben doktora sörfüm Mora refleksi diye bişeymiş geçiyormuşBizim de ayni, hic kotu dusunmemistim ama yuregim parcalaniyo. Sadece geceleri boyle yapiyo ve 40indan sonra cikti bu hareketler
4. Ay erken değil mi birde daha yeni gaz sancıları biticekken2 gündür kemik suyundan 2 çay kaşığı veriyorum damak tadı alışsın diye tadımlara başladım ben . 4. Ayında ek gıdaya tamamen geçicez insallah
Kızlar bu cuma ancak 2. Ay aşılarını yaptırıcam ben kızıma da gitmeden calpol versem sıkıntı olur mu
Canım kemik suyu biraz erken sanki normalde de 8. Aydan sonra başlanıyor et ve kemik suyuna2 gündür kemik suyundan 2 çay kaşığı veriyorum damak tadı alışsın diye tadımlara başladım ben . 4. Ayında ek gıdaya tamamen geçicez insallah
Moro refleksi sicrama gibi olan diye biliyorum. Bu hareketler bisiklet surer gibi ve bol bol bacak uzatip kasmali, kollari oynatmaliHareketler benim bebiştede var ben doktora sörfüm Mora refleksi diye bişeymiş geçiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?