2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İnşallah ek gıda zamanında hepimizin bebekleri düzene girer sıkıntısız olurlar

İnşallah ek gıda zamanında hepimizin bebekleri düzene girer sıkıntısız olurlar
İnşallah cnm inşallah.. Bakalım yazın neler olucak ya şimdiden diyor eşim tatile falan çıkmayalım çocuk hemen hasta oluyor dikkat edelim, cok pimpirikli oldu ya

Yok canım o kadardan üşütmez sen direk sırtına bezi koyduysan. Geçer merak etme kendimizide üşütmememiz gerekiyor. Annem hep sütünü üşütme der. Sırtına yelek giy der durur bebeğe geçermiş soğukluk. Bi de soğuk bişey içmicekmişiz o da etkiliyormıs

Ben sahsen yiyorum :)

Benim oyle oldu cnm benden geçti oğluma grip dikkat etmemiz lazım kendimizi daha cok

Kızlar bebekleriniz gaz çıkarmak için boks hareketi gibi hareketler yapıyor mu? Nette bakarken nöbet olabilir falan yazıyordu çok korktum moralim çok bozuldu ben gaz diye düşünüyorum ama yine de aklıma takıldı

O kadardan bisey olmaz,belki sen üşüdüysen ona geçmiştir.
Bende diyorum eşime unuturuz bugunleri oda yok istemiyorum ben 2. Falan diyo benim paşa cok hasta oldu doğduğundan beri ondan baya etkilendi esim, dedim o zaman yazin doğurayim
Unutuyor insan yeniden özlüyor küçük bebeği. Tek cocukta zor arkadaş olsunlar birbirine diyorsun .
Ben sahsen yiyorum :)
Allah kolaylık versin kuzum .

Ben mam diye bi emzik aldım, benimki de hiç birini beğenmemişti, bi tek bunu beğendi, biraz pahalı ama çok çaresiz kalırsan denemeye değer canım

Avent soothie
Nuk
we baby
En son bibs aldım

abim Almanya da haftaya geliyor ondan da mam istemiştim O da olmazsa son olarak avent ultra air kaldı

Avent soothie
Nuk
we baby
En son bibs aldım

abim Almanya da haftaya geliyor ondan da mam istemiştim O da olmazsa son olarak avent ultra air kaldı
Aa ne tesadüf, inşallah beğenir kuzu bizimki de çok emmiyor uykuya dalar dalmaz atıyor ağızdan ama yine de benim mememi rahat bırakıyor az da olsa

Evet sanirim benden gecmis. Evin alti bos, kaloriferin de komuru bitmis, cift corap giycem artik

Arkadasimin bebegi ayaklarini karnina cekip ellerini yumruk yapip aglardi gaz sancisi olunca. Benimki ise ayaklarini dumduz uzatip kaskati sıkıyor kendini mesela. Gazdir buyuk ihtimalle hemen kotuyu dusunme.
Psikolojimiz pek iyi degil karamsar dusunmeye meyilliyiz. Halen hiriltisi var kizimin aklima gelmedik sey kalmiyor.

internete tırnağım kırıldı yazsan öleceksin yazıyor (!) benimkide yapıyor özellikle alltan çıkacaksa gaz

Canım huzursuz nice gazlı olduğu İçin odaklamamışlardır belki biryere bence telaşlanacak bişi yoktur biraz daha takip et bakalım bide sakin bi anını yakalarsan hışırtılı canlı renkli bişeyi önüne tut ses çıkararak bi ses gezdir bakalım gözünün önünde ne yapacak

nolur yaaa, nolur alış şu emziğe :'(
beni emerken uyuyakaldı , yatağa koyuyorum uyanıyor
sürekli emmek istiyor , süt birikmiyor,
ikindiye doğru artık açlık krizleri başlıyor
İnş alışır canım yaa vazgeçme ver sürekli elinle tut uykusunda ver ben de bu kısır döngünden çıkamıyordum emzik alınca rahatladım şükür

Ayy eşim korkuttu akşam kardeşimin de oğlu ayaklarını uzatıp kadardı Dr a götürdü gidin bir şeyi yok demiş sabaha kadar çocuğu takip etti korkudan
internete tırnağım kırıldı yazsan öleceksin yazıyor (!) benimkide yapıyor özellikle alltan çıkacaksa gaz
Bakayım diyorum şu nete yğne de elim gidiyor gazı var kendini sıka sıka yapıyor zaten dediğim hareketi baya telaş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…