- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.255
- 248
Aynıyız valla. Uyumuyor beni bırakıp. Emziğe alıştı bizm ki ama kucakta uyumak istiyor. Philips ultra air hemen alıştı emziğe. Dğer emzikleri reddetti. Babam emziğe alışsın diye şekerli su veya ballı suya bandr ver dedi. Öyle alışır yoksa atar dedi. Dene istersen
Bionaturalini hiç kullanmadım ama sen dedikten sonra benimkini kokladım gene alamadım koku canımbionatural aldım da pudra kokusu var, ben mi çok hassas oldumki
Valla çok haklı bende 1 tane yeter de artar diyorumSorma dün gece bidaha çocuk yapmayalim yeter 1 tane diyo
Insallah canım senın adına cok sevindim şükürlükmüş kocan gerçekten çok önemliYa bizde de tam tersi, cok ağlıyorsa eşimde hemen sakinlesiyor. Çokta güzel uyutuyor, baba olmak için yaratılmış resmen ben onun kadar sabırlı olamıyorum, sanırım erkekler tecrübe ettikçe ogreniyorlar cnm az sabret.
Öance öyle diyorsun sonra benim gibi 6 sene sonra tekrar düşünüyorsunValla çok haklı bende 1 tane yeter de artar diyorum
24 en son derece benm için. 23 soğuk geliyor bana. Yelek hep giydir canım sende üşütmeKizim sabahtan beridir her emzirme sonrasi ekşi eksi kusuyor kizlar, ağzi da ekşi kokuyor. Üşüttü mü desem ev 21-23 derece arasi gece gunduz. Neden olabilir sizce?
Pampers pure kokusuz, pampers harmonie de çok çok hafif koku var belli belirsizBu bezlerin kokusuzu yokmu? Prima kullaniyordum sleepy deneyim dedim az önce açtım o da kokulu
Biz de öyleyiz bu ara, ataklar geldi galibanolur yaaa, nolur alış şu emziğe :'(
beni emerken uyuyakaldı , yatağa koyuyorum uyanıyor
sürekli emmek istiyor , süt birikmiyor,
ikindiye doğru artık açlık krizleri başlıyor
Ben mam diye bi emzik aldım, benimki de hiç birini beğenmemişti, bi tek bunu beğendi, biraz pahalı ama çok çaresiz kalırsan denemeye değer canımSinirimden ağlıyorum resmen
Eşimde çok biliyormuş gibi altı temiz , karnı tok bırak ağlasın diyor , bıraksam saatlerce durmadan ağlayacak bebe, neymiş alışmalıymış
Yahu bu daha 2 aylık bebek ya
Tek çözüm emzik, 4 model denedim
Pekmeze batırdım yok almıyor
Üşümüş gibi görünüyor canım,yada sen üşüdün senden mi geçti kiKizim sabahtan beridir her emzirme sonrasi ekşi eksi kusuyor kizlar, ağzi da ekşi kokuyor. Üşüttü mü desem ev 21-23 derece arasi gece gunduz. Neden olabilir sizce?
Bende de başka yardımcı yok ki ,annem rahmetli oldu 6 yıl önce, k.validem kendi halinde ,eşimde yardim etmese iki çocukla kafayi yerim heralde,cok şükür.Insallah canım senın adına cok sevindim şükürlükmüş kocan gerçekten çok önemli
Bazi uyku eğitimlerinde var o. Bebeği yatırın beşiğe,aglayacak ama ilgilenmeyin,hatta duşa girin diyorlarSinirimden ağlıyorum resmen
Eşimde çok biliyormuş gibi altı temiz , karnı tok bırak ağlasın diyor , bıraksam saatlerce durmadan ağlayacak bebe, neymiş alışmalıymış
Yahu bu daha 2 aylık bebek ya
Tek çözüm emzik, 4 model denedim
Pekmeze batırdım yok almıyor
3 sene sonra bidaha konuşalımValla çok haklı bende 1 tane yeter de artar diyorum
24 en son derece benm için. 23 soğuk geliyor bana. Yelek hep giydir canım sende üşütme
Üşümüş gibi görünüyor canım,yada sen üşüdün senden mi geçti kiçok geçmiş olsun.
Bende de başka yardımcı yok ki ,annem rahmetli oldu 6 yıl önce, k.validem kendi halinde ,eşimde yardim etmese iki çocukla kafayi yerim heralde,cok şükür.
Canım terlemesi için gece yatmadan sırtına bez koy yerlerde onu çekersin üst değiştirmekte sıkıntı üşütüyorlar değiştirirken ben kızıma 4 sene bez koydum onu çektim arkalı önlü çok terlerdiGece emzirirken terlemisti geçen gun. İlk kez basima gelince napacagimi bilemedim, ustunu degiştirmeye cesaret edemedim gece diye. Temiz agiz bezlerinden birini sirtina gecirmistim. Basina da bere taktım yetmedi mi ki ama onda mi üşüttü acaba
6 sene geçse cesaret edemem ben yaÖance öyle diyorsun sonra benim gibi 6 sene sonra tekrar düşünüyorsun
Bende diyorum eşime unuturuz bugunleri3 sene sonra bidaha konuşalım
Yazında çok farklı olmaz ki o zamanda sıcaklar var terleme durumu isilik olma durumu falan varBende diyorum eşime unuturuz bugunlerioda yok istemiyorum ben 2. Falan diyo benim paşa cok hasta oldu doğduğundan beri ondan baya etkilendi esim, dedim o zaman yazin doğurayim
Yani her türlü zorYazında çok farklı olmaz ki o zamanda sıcaklar var terleme durumu isilik olma durumu falan vararkadaşım yazın doğurmuştu oda diyor gaz sancısı çok çektik diye bide 3 ay sarılık oldu onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?