2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

şeker glikoz , bal ise alerjik etkeni var diye
ben doğal olan pekmezi denedim, onu emiyor 2 cuk cuk sonra tükürüp atıyor

Kizim sabahtan beridir her emzirme sonrasi ekşi eksi kusuyor kizlar, ağzi da ekşi kokuyor. Üşüttü mü desem ev 21-23 derece arasi gece gunduz. Neden olabilir sizce?

Insallah canım senın adına cok sevindim şükürlükmüş kocan gerçekten çok önemli

Kizim sabahtan beridir her emzirme sonrasi ekşi eksi kusuyor kizlar, ağzi da ekşi kokuyor. Üşüttü mü desem ev 21-23 derece arasi gece gunduz. Neden olabilir sizce?
24 en son derece benm için. 23 soğuk geliyor bana. Yelek hep giydir canım sende üşütme

Ben mam diye bi emzik aldım, benimki de hiç birini beğenmemişti, bi tek bunu beğendi, biraz pahalı ama çok çaresiz kalırsan denemeye değer canım

Üşümüş gibi görünüyor canım,yada sen üşüdün senden mi geçti kiçok geçmiş olsun.
Insallah canım senın adına cok sevindim şükürlükmüş kocan gerçekten çok önemli
Bende de başka yardımcı yok ki ,annem rahmetli oldu 6 yıl önce, k.validem kendi halinde ,eşimde yardim etmese iki çocukla kafayi yerim heralde,cok şükür.

Bazi uyku eğitimlerinde var o. Bebeği yatırın beşiğe,aglayacak ama ilgilenmeyin,hatta duşa girin diyorlar çocuk katılacak eğitilecek diye,tövbe Yarabbimkesin o eğitimi çıkaran da erkek. Düz mantık var adamlarda

24 en son derece benm için. 23 soğuk geliyor bana. Yelek hep giydir canım sende üşütme

Gece emzirirken terlemisti geçen gun. İlk kez basima gelince napacagimi bilemedim, ustunu degiştirmeye cesaret edemedim gece diye. Temiz agiz bezlerinden birini sirtina gecirmistim. Basina da bere taktım yetmedi mi ki ama onda mi üşüttü acaba

Canım terlemesi için gece yatmadan sırtına bez koy yerlerde onu çekersin üst değiştirmekte sıkıntı üşütüyorlar değiştirirken ben kızıma 4 sene bez koydum onu çektim arkalı önlü çok terlerdi

Bende diyorum eşime unuturuz bugunleri oda yok istemiyorum ben 2. Falan diyo benim paşa cok hasta oldu doğduğundan beri ondan baya etkilendi esim, dedim o zaman yazin doğurayim
Yazında çok farklı olmaz ki o zamanda sıcaklar var terleme durumu isilik olma durumu falan var arkadaşım yazın doğurmuştu oda diyor gaz sancısı çok çektik diye bide 3 ay sarılık oldu onlarda

Yazında çok farklı olmaz ki o zamanda sıcaklar var terleme durumu isilik olma durumu falan var arkadaşım yazın doğurmuştu oda diyor gaz sancısı çok çektik diye bide 3 ay sarılık oldu onlarda
Yani her türlü zor sorma cnm benim oğlum da öyle ya sarılık baya uzun sürdü, sonra burun tıkanıklığı yaşadık tam toparladi derken bronşit başlangıcı dediler hastanede yattık, şimdi de grip oldu benden geçti ya hep burun temizleme yapıyoruz, baya zor bi bebek benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…