• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Annişler, sac boyatabiliyoruz di mi? Yoksa ilk 6ay zararli mi? Bitkisel boyadan bahsediyorum, amonyaksiz

Aynada kendime bakmak kotu hissettiriyo. Beyazlar dolu dolu:KK43:
Ben doğumdan 3 hafta sonra boyattım 🙃 baya psikolojimi bozuyor benimde beyazlar 🙊
Benim kızım da sürekli elini emmeye başladı, ac ta mi yapıyor, oyun mu yapıyor çözemedim 🤔
Benimki doğduğundan beri elini emmeyi çok seviyor. Aç olmasa da emiyor yani 😅

adzeynep adzeynep 2580 Gr doğdu oğlum. Hastaneden çıktığımız gün 2380di. Şu an 3500 küsür 🙃

Ballikko Ballikko çok geçmiş olsun yeni okudum mesajları. Nasılsınız ana oğul ? Covid atlattiniz mi? Yakın bir arkadaşım bebeği 2aylikken birlikte Corona oldular ama kolay ağlattılar çok şükür. Siz de iyilesmissinizdir inşallah 🤲

Canım ocean 400 luk kullanıyoruz 1 fis dedi 3 damlaya denkmis 3 damla veriyorum. 3 gündür gece uyurken ve emerken bebegimin başı çok terliyor sağlık ocagindaki hemşire d vit.eksikliğinden olur dedi, haftaya 2 ay kontrole gidince dr a soracağım
Bende öyle canım bir puf sıkıyordum. Ama yetersiz dedi doktor cook terliyor. Bacakları bile terliyor.
Bebislerinizin doğum kiloları ve şimdiki kiloları nasıl kızlar?
3.030 gr doğduk şuan 6.600 gr😍
Boyu da 50 cm di şuan 60 cm olduk😍

Ben doğumdan 3 hafta sonra boyattım 🙃 baya psikolojimi bozuyor benimde beyazlar 🙊

Benimki doğduğundan beri elini emmeyi çok seviyor. Aç olmasa da emiyor yani 😅

adzeynep adzeynep 2580 Gr doğdu oğlum. Hastaneden çıktığımız gün 2380di. Şu an 3500 küsür 🙃

Ballikko Ballikko çok geçmiş olsun yeni okudum mesajları. Nasılsınız ana oğul ? Covid atlattiniz mi? Yakın bir arkadaşım bebeği 2aylikken birlikte Corona oldular ama kolay ağlattılar çok şükür. Siz de iyilesmissinizdir inşallah 🤲
Canım cook sağol. Ben ağır geçriiyorum ateş düşmek bilmiyor . Allahtan annemler bakıyor çocuğa genelde. Bebişin ishali kaldı kusması kesildi. İnsallah geçer o da tez zamanda

Sıpa memeden düşmüyor ki sömürüyor resmen beni 😅 seninki kaç kilo canım ☺️
3035 gr 50 cm doğdu, 4840 57 cm olmuş. Minnacık bi kiz bebeği 😍
Bende öyle canım bir puf sıkıyordum. Ama yetersiz dedi doktor cook terliyor. Bacakları bile terliyor.

3.030 gr doğduk şuan 6.600 gr😍
Boyu da 50 cm di şuan 60 cm olduk😍
Küçük bir tosuncuk olmuş annesi maşallah 😍
Kaçıncı günundesiniz karantinanin?

3035 gr 50 cm doğdu, 4840 57 cm olmuş. Minnacık bi kiz bebeği 😍

Küçük bir tosuncuk olmuş annesi maşallah 😍
Kaçıncı günundesiniz karantinanin?
Sağolasın canım😍
4.günündeyiz canım henüz. Ben bugun daha iyiym düne kadar cok kötüydüm. İnsallah kısa zamanda atlatırız

Geçmiş olsun canım ya ilaçta alınmıyor tabi emzirmeden dolayı zor geçiyordur 😔
Sağol canım evet antibiyotik ile parol içebiliyorum sadece😞 zor geçiyor tabii en zoru da bebekle ilgilenememek . Kucakçı yaramaz bir bebe oldugu için 🤦🏻‍♀️

Seni üzmek istemem ama değişecek gibi duruyor onun gözleri 😒 benim kızın cam mavisi gözleri değiştiyse herkesin ki değişebilir 😔 bakar mısınız oy ne güzel doğurmuşum ya 😂 şuan 5 yaşındaaa

oyy maşAllah yaaaa subhanAllah :KK200: :KK36:

Arkadaşlar kilo veremeyen var mı 🙄 hiçbir şeyim olmuyor 😯
Benim doğumda gitti sadece 5 kilo cnm ara ara 2 daha gidiyor yediklerime bağlı ama öküz gibi yemek tatlı ne bulduysam yiyorum 😆😆bayramdan sonra dikkat edicem insallah, eşim ramazanda cok tatlı alır dayanamıyorum yiyorum bende, tek avantajım hamilelikte 12 kilo aldım

Sağol canım evet antibiyotik ile parol içebiliyorum sadece😞 zor geçiyor tabii en zoru da bebekle ilgilenememek . Kucakçı yaramaz bir bebe oldugu için 🤦🏻‍♀️
Yani bence moral bozma canım bi yandan iyi düşün sende hastalık bahanesiyle dinlenmiş olursun biraz keşke hastalıkla olmasaydı gerçi ama

Back
X