İşte doktorlar başka başka şeyler diyor. Benim de kafam allak bullak. Bizim doktor şu anda sünneti bile erteleyin diyor çünkü 10 haftalıkken anestezi almak zorunda kaldı. Tekrar almasın diyor. Ben zaten yaşadıklarımızı düşününce aklıma mukayyet olamıyorum. Öyle olunca "Tamam aşı kalsın doktoru dinleyelim, bir yaşında yaptırırız" diyorum. Bir yanım da dürtüklüyor "Yaptırsak mı?" diye. Bilemedim arada kaldık öyleYa bizim doktorda artık vurulabileceğimizi söyledi ve göç aldığıniçin ülkemiz meningokok yapan mikrop daha çok ülkemize girmiş bu sebeple kesinlikle tavsiye ediyorum dedi , üst komşum yaptırmış ve daha da bitmemiş ayları varmış belirli aylar belirli dozlarmış. Bir yaş altı aşılama için önemliymiş falan dediler. Kafam karışık bekliyorum
Yarın 4 aylik aşıları ve rota aşısı var.
Ufaktan korkmuyor değilim, ayağa birde aşı yan etkisi eşlik etmez umarım.
Önceki gibi sıkıntısız atlatırsınız inşallah canım, bu aykiler yine bacaklardan dmi
4 aylık aşıları iki tane ve bacaktan. Bizde yan etki olmadı, hatta aksine o gün bayağı iyiye gitmişti, acaba atak bitiyor mu dedim. Gerçi dün de öğleden sonra yine iyiydi. Bizde menenjit aşısı yoktu, o nasıl etki eder bilmiyorum. Rotanın ilkini 3'te yaptı, diğerini 5'te yapacakinşallah sıkıntısız geçer canım. 4 aylık aşısını olmadı daha bizimki 4 aylık oldugunda menenjiti yaptırdık arada bikaç hafta olsun dedi hemşire. haftaya yaptırıcaz.