2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Boyle şeylerde hic anlasiyli olmuyor malesef doktorlar banu çiftçinin you tube da muayene videosu var orada ne yapıldığını cok guzel anlatıyor bilirsen korkun azalir belki zamanla alışırsın zaten illaki olacak vajinal muayene sezeryan zorunlu olmadıkça dusunmemeni öneririm hic gitmediysen korkman cok normal hic hissetmiyorsun bile zaten vajinal muayene de acı vs

Hiç takılma böyle şeylere valla kadınız sonuçta yapcak bir şey yok o da sıradan bir organ
Sezeryan istesek sezeryan yapmazlar mı
eğer normal doğurabiliyosan neden karnını kat kat kestiresin ki? sezeryan acil durumlarda evet çok faydalı ama normal doğum gibi sağlıklı ve rahat değil.
Bazem küçücük bir çatlak korkutacak boyutta kanama yapabiliyor. Bir de orası hep nemli bir bölge ya ilaçsız kapanmıyor malesef. yumuşak dışkılama yapıcak şekilde her gece kayısı aktivya falan ye bari :/

Neden vajinal muayene yapılıyor ki bana hiç yapılmadı hamilelik başından beri hep karından ultrasonla bakıldı, gerekli mi acaba?

Hayatım doktor o kadar bakmıyor merak etme takılma böyle şeylere ben sana daha kötü bir şey söyleyeyim genitalim alttan popoma kadar kaynar suyla yandı benim lekelerim var hiç bir doktor farketmedi bile ona kimse bakmaz keyfini çıkar gebeliğin

Zaten midem bulanmadikca sürekli rahatlatacak şeyler yiyordum neden oldu şaşırdım hic zorlanıyorum aslında her gün mutlaka rahatlıkla çıkarım dun gazlı içecek içmiştim imkanı var mı onun yapmasının yani orayı tahriş etmesinin bilemedim

Neden vajinal muayene yapılıyor ki bana hiç yapılmadı hamilelik başından beri hep karından ultrasonla bakıldı, gerekli mi acaba?
Karından kesenin görünmediği durumlarda bakılıyor vajinal yoldan eğer herşey yolunda karından görülebiliyorsa zaten bakmıyorlar vajinal

Öyle kafana göre olmuyor zorunlu sezaryane alırlar normal olması için uğraşırlar doktorlar. İstekli sezaryan yasaklandı çünkü artık ama tabiki yapan doktorlar hala var
Hic sanmıyorum ya o kadar çok duyuyorum ki istekli sezeryan olanı üzülüyorum

Hic sanmıyorum ya o kadar çok duyuyorum ki istekli sezeryan olanı üzülüyorum
Bende görüyorum ve duyuyorum ama çok yanlış birde normal ve zorunlu sezaryene göre ücreti daha fazla oluyormuş sanırım

Bende görüyorum ve duyuyorum ama çok yanlış birde normal ve zorunlu sezaryene göre ücreti daha fazla oluyormuş sanırım
Ya ne kadar kötü ya bunu doktorun yapması çok kötü gerçekten insan kime güveneceğini şaşırıyor

Evet canım bende ondan korktum şimdi bile korktum bayramda da gidemem doktora eşime söyleyeyim bi canım
Canım kantaron evde bulundur her derde deva pişiğe yanığa ben hiç eksik etmem. Hemoroidime de faydasını gördüm ya iyileşti resmen inan ki.

Canım bir odada örtü gibi birşey giydim ben sonra usg odasına geçtim. Uzandım dr altımı açmadı bile elini alttan uzattı okadar. Kimse senin genital bölgeni görmüyor yani korkma. Daha bebişin çok küçük alttan ancak kese görünür bu haftada. Mart annesi olacaksın hayırlı olsun

Bir de ben 6. Haftamda gittim. Çünkü alttan bakacağını biliyordum acele etmedim hiç. İlk bebek olunca sabırsızlanıyor anneler

Bu vajinal muayene zorunlumu anlamıyorım ki
Zorunlu değil. Sizin daha çok küçük, vajinal de bakılsa görünmez zaten.
Ama kendinizi alıştırmaya başlayın. Doktor bakmıyor, baksa da ne farkeder. Her gün neler görüyorlar. Bebek için bakmasa bile enfeksiyon vs için örnek almak için mecbur bakacaklar. Dr. Banu Çiftçinin videosunu izleyin mutlaka. Nasıl yapıldığını örnekle anlatıyor.
sırf bu sebeple de doğum şeklinize şimdiden karar vermeyin. O anki en sağlıklı durum hangisi olursa.

Zorunlu sezaryen olacakları da korkutmayalım bence
Herkes için en iyi yöntem hangisi olacaksa o olsun inşallah

Hemen doktorunu değiştir

İzledim de örtü falan demiyor hiç deseydi iyiydi

Kızlr birde doktor dediki sağlık ocağına git bütün tahlillerini yaptır ne tahlili yapılıyor sağlık ocağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…