2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Pazartesi gideceğim canım bakalım artık hayırlısı
Ins bir sıkıntı yoktur canim icini ferah tut.benimde bir haftadir gobek deligime yakın ara ara gelen sızı gibi değişik biseyler oluyor bende haftaya gidince doktora sorucam hayirlisiyla saglikla bi doğursaydık

Evet kardeşimden baktım ben de çıkan doktor onda çıkmadı cidden çok değişik bir sistem
Kadın doğuma erkekler randevu alamadığı için çıkmıyor olabilir mi acaba. Erkeklerin girmesi bile yasak sonuçta kadın doğum katına

Ins bir sıkıntı yoktur canim icini ferah tut.benimde bir haftadir gobek deligime yakın ara ara gelen sızı gibi değişik biseyler oluyor bende haftaya gidince doktora sorucam hayirlisiyla saglikla bi doğursaydık
Rahim büyüdüğü için göbek deliğinin oralara sızı giriyor merak etme canım o konuda için rahat olsun

Ay ben sayamadım 1 ayı geçti galiba hastaneye çıktım tek zaten psikolojisi yetiyor insana yatmanın insallah sana da iyi gelir olmaz kanaman

çok gergin kötü bir bayram oldu,
sabah 7 de kalkıp ev ev gezdirildikten sonra kurban başına oturtuldum.
kimse bu kız hamile git dinlen demedi,
evde 4 büyük erkek 1 gelin bir kaynana vardi,

eşim kaza yapmıştı 2 sene önce ayağı biraz rahatsız
diyor ki bana etleri oğluma taşıtma ayağı hassas sen taşı

en son o kadar sinirlendim ki tavırlarından dedim farkında değilsiniz ama ben hamileyim
nolmuş, ben senin zamanında iken çok çalışıyordum, sen de yapabilirsin.

Ay ben sayamadım 1 ayı geçti galiba hastaneye çıktım tek zaten psikolojisi yetiyor insana yatmanın insallah sana da iyi gelir olmaz kanaman
Ya totelde bende 1.5 aydır yatıyorum öncelerinde düşük yaptığım için kendim tedbir amaçlı hastaneye gidiyordum bi tek arada bi de anneme gidip yatıyordum ama yasak olduğunu bilerek yatmak çok fena şimdi keşke baştan yatmasaydım gezseydim şimdilerde gezerim diyordum kanama alanı çıkınca planlarım alt üst oldu

Ayyy biz neler çekiyoruz kendimizi pamuklara sarmadığımız kalıyor bi bebeklerimiz için kalkıp nolmuş ne var bizde zamanında hamileydik demiyorlar mı ümüğünü sıkasım geliyor. Takma canım boşver sen bebeğine ve kendine bak kusma numarası yapsaydın bi ayılıp bayılıp hızla uzaklaşsaydın ordan

Bu nasıl bir mantıktır canım ya. Senin dinlenmen lazım. Neden bukadar değersizleştiriyorlar anlamıyorum. Bir de misafirliğe mi gittin canım ya. Bu riskli dönem de bir de

Bu nasıl bir mantıktır canım ya. Senin dinlenmen lazım. Neden bukadar değersizleştiriyorlar anlamıyorum. Bir de misafirliğe mi gittin canım ya. Bu riskli dönem de bir de

büyük gelin sensin yanımda durmak zorundasın,
kimseye dokunmadan gidip geliriz,
falan filan bi ton sey

hayır ben ankarada o konyada yaşıyor
bayram için oraya gittik
küçük gelinin ilk bayramı kıyamadı
nazar değermiş
Haha tam tersi ilk gelinini gezdirip iş yaptırmalıydı. Yanında istemiştir de çekinip diyememiştir kıza canım. Sen de yüz verme hasta gibi davran iyiysen de kusuyor gibi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…