- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Yani nasil oluyor diye öyle bise o arkadasa torpil geciyir sistem galibaValla içime su serptin bakıyorum bakıyorum göremiyorum
Ins bir sıkıntı yoktur canim icini ferah tut.benimde bir haftadir gobek deligime yakın ara ara gelen sızı gibi değişik biseyler oluyor bende haftaya gidince doktora sorucam hayirlisiyla saglikla bi doğursaydıkPazartesi gideceğim canım bakalım artık hayırlısı
Evet kardeşimden baktım ben de çıkan doktor onda çıkmadı cidden çok değişik bir sistemYani nasil oluyor diye öyle bise o arkadasa torpil geciyir sistem galiba
AynenEvet kardeşimden baktım ben de çıkan doktor onda çıkmadı cidden çok değişik bir sistem
Kadın doğuma erkekler randevu alamadığı için çıkmıyor olabilir mi acaba. Erkeklerin girmesi bile yasak sonuçta kadın doğum katınaEvet kardeşimden baktım ben de çıkan doktor onda çıkmadı cidden çok değişik bir sistem
Yok doktor çıkıyor ama eksik çıktı yani ben de anlam veremedimKadın doğuma erkekler randevu alamadığı için çıkmıyor olabilir mi acaba. Erkeklerin girmesi bile yasak sonuçta kadın doğum katına
Rahim büyüdüğü için göbek deliğinin oralara sızı giriyor merak etme canım o konuda için rahat olsunIns bir sıkıntı yoktur canim icini ferah tut.benimde bir haftadir gobek deligime yakın ara ara gelen sızı gibi değişik biseyler oluyor bende haftaya gidince doktora sorucam hayirlisiyla saglikla bi doğursaydık
Ay ben sayamadım 1 ayı geçti galiba hastaneye çıktım tek zaten psikolojisi yetiyor insana yatmanın insallah sana da iyi gelir olmaz kanamanAnladım canım bende 10 gün olcak artık evden çıkmayalı yatalı artık akşamdan akşama bi yarım saat kadar çıkayım diyorum yürümem otururum ama en azından havam değişir elimizden geleni yapıyoruz daha fazlası da çok zor artık
Ya totelde bende 1.5 aydır yatıyorum öncelerinde düşük yaptığım için kendim tedbir amaçlı hastaneye gidiyordum bi tek arada bi de anneme gidip yatıyordum ama yasak olduğunu bilerek yatmak çok fena şimdi keşke baştan yatmasaydım gezseydim şimdilerde gezerim diyordum kanama alanı çıkınca planlarım alt üst olduAy ben sayamadım 1 ayı geçti galiba hastaneye çıktım tek zaten psikolojisi yetiyor insana yatmanın insallah sana da iyi gelir olmaz kanaman
Ayyy biz neler çekiyoruz kendimizi pamuklara sarmadığımız kalıyor bi bebeklerimiz için kalkıp nolmuş ne var bizde zamanında hamileydik demiyorlar mı ümüğünü sıkasım geliyor. Takma canım boşver sen bebeğine ve kendine bak kusma numarası yapsaydın bi ayılıp bayılıp hızla uzaklaşsaydın ordançok gergin kötü bir bayram oldu,
sabah 7 de kalkıp ev ev gezdirildikten sonra kurban başına oturtuldum.
kimse bu kız hamile git dinlen demedi,
evde 4 büyük erkek 1 gelin bir kaynana vardi,
eşim kaza yapmıştı 2 sene önce ayağı biraz rahatsız
diyor ki bana etleri oğluma taşıtma ayağı hassas sen taşı
en son o kadar sinirlendim ki tavırlarından dedim farkında değilsiniz ama ben hamileyim
nolmuş, ben senin zamanında iken çok çalışıyordum, sen de yapabilirsin.
Bu nasıl bir mantıktır canım ya. Senin dinlenmen lazım. Neden bukadar değersizleştiriyorlar anlamıyorum. Bir de misafirliğe mi gittin canım ya. Bu riskli dönem de bir deçok gergin kötü bir bayram oldu,
sabah 7 de kalkıp ev ev gezdirildikten sonra kurban başına oturtuldum.
kimse bu kız hamile git dinlen demedi,
evde 4 büyük erkek 1 gelin bir kaynana vardi,
eşim kaza yapmıştı 2 sene önce ayağı biraz rahatsız
diyor ki bana etleri oğluma taşıtma ayağı hassas sen taşı
en son o kadar sinirlendim ki tavırlarından dedim farkında değilsiniz ama ben hamileyim
nolmuş, ben senin zamanında iken çok çalışıyordum, sen de yapabilirsin.
Bu nasıl bir mantıktır canım ya. Senin dinlenmen lazım. Neden bukadar değersizleştiriyorlar anlamıyorum. Bir de misafirliğe mi gittin canım ya. Bu riskli dönem de bir de
Birlikte mi yaşıyorsunuz canımbüyük gelin sensin yanımda durmak zorundasın,
kimseye dokunmadan gidip geliriz,
falan filan bi ton sey
Birlikte mi yaşıyorsunuz canım
Haha tam tersi ilk gelinini gezdirip iş yaptırmalıydı. Yanında istemiştir de çekinip diyememiştir kıza canım. Sen de yüz verme hasta gibi davran iyiysen de kusuyor gibi yaphayır ben ankarada o konyada yaşıyor
bayram için oraya gittik
küçük gelinin ilk bayramı kıyamadı
nazar değermiş
Haha tam tersi ilk gelinini gezdirip iş yaptırmalıydı. Yanında istemiştir de çekinip diyememiştir kıza canım. Sen de yüz verme hasta gibi davran iyiysen de kusuyor gibi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?