2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim ilk dr un dedigine gore gitse 12+3 olmaliydi her gittigimde 2 gun ilerde gitti oyle olunca 13 olmus bence benimki gibi hareketli olursa bir yorum yapar
Öğrenmişsin ne güzel

Benimki geriden geliyor.
Geçen defa doktoruma da soracaktım bunun bir sıkıntıya sebep olup olmayacağını ama unuttum bebişi görünce.
Bence ben daha bekleyeceğim

Kan basıncı arttığı için de oluyor olabilir canım ya da kan değerlerin düşmüştür ondan olabilir ben de şuan olmuyor ilk 3 hafta içinde aşırı başım dönüyordu
Benim o dönemde hiç olmadı.
Bakayım devam ederse doktora bir sorarım.

Belki de o yüzden evet.

Masallah hayirla sağlıkla gelsin prensesin cnm

Masallah cnm hayirla sağlıkla gelsin prensesin cnm kendi doktorun mu yönlendirdi perinatologa benim dr direk muayene oldugum gun verdim ikili test icin kani
Canim ben zaten perinatologa gitmek istiyordum. Doktorumda yönlendi. Biz bakiyoruz ama onlar daha iyi bakiyolar dedi. Kanida orda verecegim ulturasonada orada girecegim. 800 tl dediler ama olsun ne yapalim artik Saglik olsun yeterki. Baska biyerde gittigim doktor ben bakicam demisti mesela eger egitimleri varsa cogu doktor kendisi bakiyor. Benim bircok arkadasimin kendi doktoru bakti.

Güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz

Benim doktorum Bugün 16. Haftadan sonra bionctech yaptirabilirsin 1 doz sadece dedi. Cunku sinovac hic etki etmiyormuş. Ama ben bionteche hic sicak bakmiyorum

Ben ilk dozu olmuştum hamile kaldım Dr um istersem 12. Hafta bitiminde 2. Dozu yaptırabileceğimi söyledi. Ben bıontech yaptırmıştım

deniz çol iyi geliyor aslında canım. daha rahat etmen için doktoruna sor istersen. ben de gidecegim şimdi denize
sen cinsiyeti öğrendin tabii bir ay sonra gidersin ben öğrenmedim
Ya hahah doğru inşallah hemen öğrenirsin canım sende çok beklemeden
deniz çol iyi geliyor aslında canım. daha rahat etmen için doktoruna sor istersen. ben de gidecegim şimdi denize
Valla korktum ya deniz öyle güzeldi ki hiç çıkmak istemedim ama ne bileyim uzun zamandır istirahat halinde olduğumdan heralde bi rahatsız huzursuz oldum duramadım kızımda da ben 3 ay yatmıştım o yüzden rahat hamilelik nedir bilmiyorum ondan bi huzursuz oldum bence durumu garipsedim

1 ay sonra gideceğim artık kontrole o zamana yaz biter daha da girmem belki bir iki kere daha girerim ya bide çocuk oluyor yoruluyorum dur kızım yapma kızım etme çocum çık artık yavrum demekten vallahi gına geldi tekrar girer miyim tartışılır yani

Öğrenmişsin ne güzel

Benimki geriden geliyor.
Geçen defa doktoruma da soracaktım bunun bir sıkıntıya sebep olup olmayacağını ama unuttum bebişi görünce.
Bence ben daha bekleyeceğim
Hayırlısı olsun canim bende kesin söylemez diyodum ama söyledi belli olmaz

Hiç kanama görmemiştim ben çok şükür içeride vardı, temizlik yapmayı çok özledim gerçekten onuda yapmıyorum çok uzun zamandır kadın ayarladım şimdi onlar bi dip köşe yapsın sonra düzenim oturmuş olur ben yapmaya başlarım günlük işleri diye düşündüm. Arabayı da bugün kullandım 2 ayın sonunda ay çok özlemişim arabamıda ama genede içim hep tedirgindi bi süre daha mecbur kalmadıkça kullanmam eşimin peşine takılırım 4 ay bitene kadar heralde çok garip ama doktor özgürsün diyor ben ayaklarımı kelepçeli hissediyorum geçecek heralde dediğiniz gibi bu his .. Birde yetememe duygusu var içimde temizlik yemek hiçbirşey ellemiyorum ne zamandır herşeye karşı kendimi suçlu hissediyorum işte.

KIzlar bu tarama testler dna testler vs yaptırıcak mısınız yani down sendromu falan olursa ve testlerde çıkarsa nasıl bi yol izleniyor

KIzlar bu tarama testler dna testler vs yaptırıcak mısınız yani down sendromu falan olursa ve testlerde çıkarsa nasıl bi yol izleniyor
Nasil bir yol izlendiğini şuan ben de bilmiyorum ama ikili tarama için gideceğim.

Bende gecen hafta dr a soyledim burun kemigine ense kalinligina bakti kan verdim riskli cikarsa fetal dna ya da nifty olursa öğrendiğim tarihte yaptiririm sonrasini bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…