Doktordan da olabilir cnm bebegin acisindan da anne karni kapali kutu o yuzden insan doğana kadar emin olamiyorBizim bi tanidigimizin başına da gelmiş, doktordan mı kaynaklanıyor acaba
Öğrenmişsin ne güzelBenim ilk dr un dedigine gore gitse 12+3 olmaliydi her gittigimde 2 gun ilerde gitti oyle olunca 13 olmus bence benimki gibi hareketli olursa bir yorum yapar
Benim o dönemde hiç olmadı.Kan basıncı arttığı için de oluyor olabilir canım ya da kan değerlerin düşmüştür ondan olabilir ben de şuan olmuyor ilk 3 hafta içinde aşırı başım dönüyordu
Canim ben zaten perinatologa gitmek istiyordum. Doktorumda yönlendi. Biz bakiyoruz ama onlar daha iyi bakiyolar dedi. Kanida orda verecegim ulturasonada orada girecegim. 800 tl dediler ama olsun ne yapalim artik Saglik olsun yeterki. Baska biyerde gittigim doktor ben bakicam demisti mesela eger egitimleri varsa cogu doktor kendisi bakiyor. Benim bircok arkadasimin kendi doktoru bakti.Masallah hayirla sağlıkla gelsin prensesin cnm
Masallah cnm hayirla sağlıkla gelsin prensesincnm kendi doktorun mu yönlendirdi perinatologa benim dr direk muayene oldugum gun verdim ikili test icin kani
Çok teskler cnmLiv hastanesine mi gidiyorsunuz acaba? benim doktorumun ismi de Bülent acaba aynı olabilir mi :)
Çok geçmiş olsun bu arada umarım hemen toparlarsınız
Güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruzKesinlikle haklısın İnan ki 11-12-12 de söyleyen doktorları takdir ediyorum, kiminde kesincilik var illa 16 yı bulduruyorlar , kimi de Farklı cinsiyet olmayınca söylemiyor öyle bir durumda oluyor . Hayırlısıyla inşallah öğrenirim yazarım
Bakın bakalım teyzeleri, bişey görünüyor muSeninkinin nubu görünür canim atarsan anlayan arkadaşlar vardır mutlaka
Benim doktorum Bugün 16. Haftadan sonra bionctech yaptirabilirsin 1 doz sadece dedi. Cunku sinovac hic etki etmiyormuş. Ama ben bionteche hic sicak bakmiyorumKızlar ben bebisi izlerken aşıyi sormayı unuttum bugunde gittim dr 16sina kadar izinliymis geri döndüm mecbur.asiyi soran arkadaslar ne zaman ve hangisini onerdi dr unuz varsa oyle soran bana söyleyebilir mi ben aşı olmak istiyorumda
Merhaba o sayfaların ismi ne acabaBaktırdım canım hepsi kız dedi hep tuttu
Canim 16. Hafta dedikleri 15+larda mi olan oluyor yoksa 16+0 dan itibaren mi oluyorBen bugün sordum canım daha, ben de olmak istiyorum, bana kesin ol biontech ol ama 1 ay sonra 16. Haftada ol dedi.
Ben ilk dozu olmuştum hamile kaldım Dr um istersem 12. Hafta bitiminde 2. Dozu yaptırabileceğimi söyledi. Ben bıontech yaptırmıştımKızlar ben bebisi izlerken aşıyi sormayı unuttum bugunde gittim dr 16sina kadar izinliymis geri döndüm mecbur.asiyi soran arkadaslar ne zaman ve hangisini onerdi dr unuz varsa oyle soran bana söyleyebilir mi ben aşı olmak istiyorumda
1 doz da tam korumuyor deniliyorBenim doktorum Bugün 16. Haftadan sonra bionctech yaptirabilirsin 1 doz sadece dedi. Cunku sinovac hic etki etmiyormuş. Ama ben bionteche hic sicak bakmiyorum
Sağol canımBen ilk dozu olmuştum hamile kaldım Dr um istersem 12. Hafta bitiminde 2. Dozu yaptırabileceğimi söyledi. Ben bıontech yaptırmıştım
deniz çol iyi geliyor aslında canım. daha rahat etmen için doktoruna sor istersen. ben de gidecegim şimdi denize
Ya hahah doğrusen cinsiyeti öğrendin tabii bir ay sonra gidersin ben öğrenmedim
Valla korktum ya deniz öyle güzeldi ki hiç çıkmak istemedim ama ne bileyim uzun zamandır istirahat halinde olduğumdan heralde bi rahatsız huzursuz oldum duramadım kızımda da ben 3 ay yatmıştım o yüzden rahat hamilelik nedir bilmiyorum ondan bi huzursuz oldum bence durumu garipsedimdeniz çol iyi geliyor aslında canım. daha rahat etmen için doktoruna sor istersen. ben de gidecegim şimdi denize
1 ay sonra gideceğim artık kontrole o zamana yaz biter daha da girmemAllah içine sindirsin olsun okadar bile sana iyi gelmiştir Açık hava deniz kokusu , sonra doktoruna danış yüzmende sakınca görmezse YaBaş yavaş yüzersin, ben ters yüzmede çok rahat ediyorum kendini çok yormamış oluyorsun suda alttan kaldırınca kuş gibi oluyor insan
Hayırlısı olsun canim bende kesin söylemez diyodum ama söyledi belli olmazÖğrenmişsin ne güzel
Benimki geriden geliyor.
Geçen defa doktoruma da soracaktım bunun bir sıkıntıya sebep olup olmayacağını ama unuttum bebişi görünce.
Bence ben daha bekleyeceğim
Hiç kanama görmemiştim ben çok şükür içeride vardı, temizlik yapmayı çok özledim gerçekten onuda yapmıyorum çok uzun zamandır kadın ayarladım şimdi onlar bi dip köşe yapsın sonra düzenim oturmuş olur ben yapmaya başlarım günlük işleri diye düşündüm. Arabayı da bugün kullandım 2 ayın sonunda ay çok özlemişim arabamıda ama genede içim hep tedirgindi bi süre daha mecbur kalmadıkça kullanmam eşimin peşine takılırım 4 ay bitene kadar heraldeTekrar olursa diye korkuyorsun bende korkuyorum hala her tuvalete girişimde kanama görürsem diyerek bakıyorum hala evde süpürme silme yapmıyorum ben tek toparlıyorum camasir yıkayıp katlıyorum mesela 2 3 haftadır yok biseyim ama araba kullanmaya daha bugün cesaret edebildim yani zamn geçtikçe rahaayacaksin yavaş yavaş
Nasil bir yol izlendiğini şuan ben de bilmiyorum ama ikili tarama için gideceğim.KIzlar bu tarama testler dna testler vs yaptırıcak mısınız yani down sendromu falan olursa ve testlerde çıkarsa nasıl bi yol izleniyor
Bende gecen hafta dr a soyledim burun kemigine ense kalinligina bakti kan verdim riskli cikarsa fetal dna ya da nifty olursa öğrendiğim tarihte yaptiririm sonrasini bende bilmiyorumKIzlar bu tarama testler dna testler vs yaptırıcak mısınız yani down sendromu falan olursa ve testlerde çıkarsa nasıl bi yol izleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?