2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben bariz ihtiyac hissediyorum vitaminlere cok halsizim ama 20 den önce başlamayı dusunmuyirum cok bulantim var hala 3 tane prilam almadan yiyip içemiyorum
Gerçekten mi yaa bende mide bulantıların geçmiştir diye düşünüyodum ey analık sen nelere kadirsin bana doktor başla dedi ama bu wc sorunu yüzünden bende korkuyorum

Bence çok meyve yemek kabızlığı önlüyor ben onu keşfettim bide yaz meyveleri hep kabızlığı engel kavun Armut şeftali tercih etmek lazım ama şekeri de düşünmemiz lazım

Benim esim bana aciyor ya bi evi süpürdum belim tutuldu kambur kaldım valla ondan sonra hep o süpürdü hatta bazen isim oldugunda siliyor sagolsun hic sevmez normalde ama napim gucum yetmiyor

Gerçekten mi yaa bende mide bulantıların geçmiştir diye düşünüyodum ey analık sen nelere kadirsin bana doktor başla dedi ama bu wc sorunu yüzünden bende korkuyorum
Malesef canim yediklerim sınırlı hala suyu artık içebiliyorum tek umudum 16 sonrada 20. Haftadan

Bence çok meyve yemek kabızlığı önlüyor ben onu keşfettim bide yaz meyveleri hep kabızlığı engel kavun Armut şeftali tercih etmek lazım ama şekeri de düşünmemiz lazım
Ya ben meyvesiz duramıyorum ama oyle tatli yemiyorum baska sadece meyve uzun sureden beri ilk deda cikolata yedim bugun onu da ac karnima yedim midem bulandi rahatsiz etti beni daha da yemem

Benim esim bana aciyor ya bi evi süpürdum belim tutuldu kambur kaldım valla ondan sonra hep o süpürdü hatta bazen isim oldugunda siliyor sagolsun hic sevmez normalde ama napim gucum yetmiyor
Ya hamile kaldigimdan beri hiç yapmıyorum ama öncesinde söz konusu böle değildi yardım eder ama beraber temizlik yapmaz ufak tefek şeyler balkon yıkar hafta sonu kahvaltilari hazırlar camasir katlar o kadar simdi kadın ayarladım o gelecek 10 güne bir silmeye temizliğe oyle devam edeceğim

Haklısın 3 lt den fazla su içiyorum sık sık yiyorum yine de bağırsaklar bi tiriplerde. Gelmişsin işte çık da rahatlayalım ya illa uğraştırcak

Bizimki ölse mutfaga girip yemek hazırlamaz tek yapabildigi tost

Haklısın 3 lt den fazla su içiyorum sık sık yiyorum yine de bağırsaklar bi tiriplerde. Gelmişsin işte çık da rahatlayalım ya illa uğraştırcak
Allah yardimcin olsun canim.sunu deneyebilirsin ac karnina elma yiyip ustune su ic cok guzel bagirsak çalıştırıyor hamilelikte de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sonucta meyve

Ben bu cuma biontech, ilk dozumu olacağım da herhangi bir yan etkisi oldu mu ve aşı acıtıyor mu yanma vs gibi ? Halsizlik yapıyor mu ? Biraz bilgilendirir misin canım ?

Kızlar bi kac gündür sebze yemeği yiyorum aksamlari, yerken bi rahatsızlık yok ama yedikten sonra cok rahatsız ediyor çıkartmadan duramıyorum, eskiden çıkarınca rahatliyodum şimdi o ağzımdaki tat beni cok rahatsız ediyor, özelikle bulantı yasayanlar, aksam yemeği olarak ne onerirsiniz? Corba ve patates haslamasi yiyodum ama bıktım artık onlardan da

valla dipköşesi eksik kalsım canım emzir uyut ötekiyle uğraş yemek ütü derken süpürgeyle yoramayacagım kendimi. 2 3 haftada bir büyük süpürge açarım yeter.
Kesinlikle
Bende boyun duzlesmesi oldugu icin evi hep esim süpürüyor o kendi diyor askerden gelelim kesin robot alalim diye benden once o ıstiyor benim kuzenim de var cok memnun hem supurup hem siliyor dedi
Biz de süpürge işi eşimde, pek seviyor o yüzden robotu
Ben bu cuma biontech, ilk dozumu olacağım da herhangi bir yan etkisi oldu mu ve aşı acıtıyor mu yanma vs gibi ? Halsizlik yapıyor mu ? Biraz bilgilendirir misin canım ?
Vururken hiç acımıyor. İlk gün biraz aşı yeri acıdı, tetanoz aşısı kadar değil ama. Ertesi gün de hafif ateş ve halsizlik oldu. Akşamına kadar toparlandım.

Fırında patates yapıyorum ben canim hatta üzerine etde koydum ama sonra kokunca etler bana yiyemedim fırında tavuk deniyorum bide biraz kokuyor ama yerken sikinti olmuyor cok bu kadar benimde şimdilik

Tabi her bünye farklı olur ama umarım benimki de seninkinin düzeyinde olur en kötü..2.doz daha sıkıntılıymış , onda nasıldı ? inşallah bebeklerimize ve kendimize ilerde bir yan etki yaratmaz

Ben sebze yemeği istiyor canim ama sogan ve sarimsagi asla yiyemiyorum içinde sogan olduğu için çoğu sebze yemegini yemiyorum malesef tek bamya denedim eksi olunca yerken iyi oldu ama sonra çok bulandı midem yedikten sonrasında

Hmmm Bakalım hayırlısı ozaman yaa ben de anlayamıyorum bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…