2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Maşallah canım gözün aydın. Sağlıcakla gelsin inşallah paşan. Aynı haftadayız seninle ben daha öğrenemedim. 20 Ağustosta test sonucu için gideceğim ultrasona alır mı bilmiyorum.

Ne güzel canım :) bana da on gün dediler Fransaya gönderiyorlarmış hayırlısı olur inşallah
Canım benimki de Fransaya gitti geldi. Cuma kan vermiştim, sonraki perşembe aradılar. Ama bir arkadaşımınki tam 10 gün sürdü mesela. 10 gün içinde çıkar merak etme...

Aynen canım haklısın yeterki sağlıklı olsun bebislerimiz. Bizimde ilk bebeğimiz ama insanız sonuçta merak etmiyor değilim. Sağlık la ilkini kucağımıza alalım sağ Salim ikinci için belki düşünmem gerekebilir cesaretim yok benimde

Ne güzel canım :) bana da on gün dediler Fransaya gönderiyorlarmış hayırlısı olur inşallah
Bende pazartesi yaptirdim 10 gun dediler amerikaya gidiyormus. Ben inviate die bir firmaya yaptirdim siz hangisine yaptirdiniz acaba.

ne güzel özetlemişsiniz

Bende aci tuzlu salcali seyler yiyebiliyorum. Tatlidan heleki cikolatanin kokusuna tahammül edemiyorum. Cinsiyetimiz kız :)

sen muhteşemsin ve bunu yaşamayı sen seçmedin. muhteşem bir anne olacaksın. yarana bastığım için özür dilerim. üzülme olur mu

Kızlar merhaba bugunkü randevudan 12+2 günlüğüz doktor cinsiyeti için hiçbişey söyleyemedi çok meraklanıyorum ilk olduğu için tabi ki öncelik sağlıklı ve hayırlı olması Sizin yorumlarınız ve kalbinizden geçenler neler benim için çok değerli Allah hepimize sağlıkla kolaylıkla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin

Eklentiler

• 4BBD0708-876D-413B-9FFC-50DD99EA97B9.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 62
Kendine göre degerlendir canim mesela eksi yiyordum ilkte bunda tatli canim istiyor kiz dedi doktor şayet değişmezse onun gibi yani ikinci olmadan anlaşılmıyor

Ayy ne güzel bir yorumlama. Çok tuttum beğendim bu öngörüyü.

inşllah gönlündeki olur canim Bir de tavuktan acayip tiksinistim
Bak benim gorumcemde ikiz kizlara hamile onda aynisi oldu
Ben de psikopat gibi yağın içine koyduğum sarımsakları kokluyorum erkek geliyor herhalde
Ya canm gönlünden istiyorsan o olsun insllah
Olabilir bir prens de gelebilir bir prenseste
Bende sogan ve sarimsak kokusuna bayiliyorum yemekten gelen hosuma gitmeye basladi. Ama doktor kızın olcak dedi nasipse.
Hayirla gelsin minik prenses bende bu hamileligimde yiyorum bakalim ne çıkacak

Ya ne güzel bir haber canim sağlıkla gelsin minik paşan cnm
Sanada daha once tahmin yapmıştı demi canim
Darisi bana ve öğrenmeyen arkadaşlarıma

Yorum yapan yok mu

canm gönlünden istiyorsan o olsun insllah
Olabilir bir prens de gelebilir bir prenseste
Aslında eşimle ikimizin de gönlünden geçen kız. Eşimin aile tarafında erkek çoğunlukta olunca eşim de kız olsa güzel olur diyor ama erkekte olsa evlat ne fark eder gerçekten sağlıklı olsun her türlü bağrıma basarım

Maalesef elimizde olmayan şeyler yaşıyoruz. Özür dilenecek bir şey yok canım. Rabbim kimseyi bununla eşiyle evladıyla sınamasın.
Bunda ayıplanacak bir şey yok canım. Herkesin tercihi ve yaşadıkları kendinedir….Büyük ihtimal ben de senin gibi yapardım düşünüyorum da…İnşallah şimdiki bebeğin çok sağlıklıdır ve hayırlı bir evlat olur, acılarını unutturur

Kızlar bisey soracağım size ben suyu bulantim olmadığı zaman içmeye çalışıyorum ve içtiğim an bi bardagi dikiyorum o an tepeme sonra bildiğiniz ter döküyorum aniden yarım saat boyunca saçlarım falan ıslanıyor terden o derece terliyorum bunun bobreklerle veya şekerle bi alakası olabilir mi neden böyle oluyor olabilir sizde var mı böyle yaşayan

Allah hiçbirimize böyle dert vermesin canım. Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…