2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İyi akşamlar arkadaşlar günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum 6 haftadır sanırım vücudun 1 haftadır aşırı kaşınıyor kollarım yüzüm kaş üstlerim böyle bir alerji yapar mı acaba yaşayan var mı ilk zamanlar yapmayıp sonradan yapar mı

Arı sokunca kan tahlili yaptılar bayağı bir kansızlık çıktı ferrum hapı günde 2ye çıkarttı doktor eğer önümüzdeki ay bir daha bu kadar düşük çıkarsa kan vereceklermis 🤔 kan arttırmak için tavsiyesi olan var mı ? Ne yesem iyi gelir acaba
Canım çay kahve içiyorsan bırak. Kan ilacını mandalina vs c vitamini içeren bir yiyecek ile iç. Benim oğlumda hep kansızlığım vardı bunda çok şükür olmadı çünkü hiç çay içmiyorum

Arı sokunca kan tahlili yaptılar bayağı bir kansızlık çıktı ferrum hapı günde 2ye çıkarttı doktor eğer önümüzdeki ay bir daha bu kadar düşük çıkarsa kan vereceklermis 🤔 kan arttırmak için tavsiyesi olan var mı ? Ne yesem iyi gelir acaba
Cnm bnm gecmis olsun bmde kan ve demir düşük doktorum Schussler tuzu 3 numara ve ocean kan ilacini beraber kullanmamo soyledi bakalim.inslalah fayda olur bir tanıdigim ikisini beraber kullanmis ve fayda görmüş

Kizlar bugun berbat idim oğlum cok.agladi kac gundur hep benim istedigim olacak modunda idi. Bende dün ki aşıdan basim ağrıyordu oturdum ağladım okula da yollamadim cocugu bir guzel ana ogul agladik bağırdık çağırdık. Ailemi özledim sanirim.hamilelikden dolayi daha da zor gelliyor gurbet. O kadar üzgün ve gergindimki bebegin de hic hareketini hissetmedim bugun :(

Sağlıkla kullansin bebisin cnm🥰 aslinda aklimdaydi benim kizim hastalaninca kaldi yarin kalirsa ürünler bakayim bende
Geçmiş olsun canım öncelikle cok hosuma gitti ya bak foto atıyorum 🤗

Eklentiler

• 20211013_185156.webp
    20211013_185156.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 20211013_185109.webp
    20211013_185109.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 20211013_185054.webp
    20211013_185054.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 20211013_185048.webp
    20211013_185048.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 45
Sleepy bez yorumlarına baktım şimdi siz link paylaşınca. Sızdırıyor yorumları var. İlk bebeğinde kullanan olmuş muydu burada?

Bezler kucuk geldiklerinde sizdiriyorlar benim gozlemim. Cok marka denemedim gerci ama kizimin bezi sizdirdiginda hep beden degistirdik.

Çok geçmiş olsun.. Kırmızı et yanında c vitaminli şeylerle tüketin, yeşil salata portakal suyu gibi. sabah haşlanmış yumurta yerseniz üzerine limon sıkın, melemen yiyin, ıspanağı yoğurtlamayın yumurtalı yiyin, bulgur yeşil mercimek te tüketin, avakadoya limon sıkıp yiyin, demir içeren ürünler yaninda ayran yoğurt süt çay tuketmeyin, kuru uzum ve kuruyemiş tüketin, bunları yemekten en az 2 saat önce ya da sonra tuketin , demir ilacinizi portakal suyu gibi c vitaminli şeylerle için, şekeriniz yoksa portakal suyu içine az keçiboynuzu özü de katıp içebilirsiniz.demir ilacı kabızlık ta yaptığından ara öğünde yulaf ezmesi yiyebilirsiniz, doktor tavsiye etmişti bunu

Sagol canim size yazacaktım girip yazamadım bile bu haftalarda bu kadar etkilenir mi tansiyon acaba diye dun yoldan geldik acaba o mu etkiledi yorgunluk susuzluk yaptj diye geliyor aklıma ama çok kötü oldum
Tansiyon normalde de etkiler cnm vücudu e şimdi özel bi Durumdayız etkiler mutlaka, dikkat et kendine 💞

Kızlar merhaba, bir gün önce elimi at sineği ısırdı diye yazmıştım megersem arı sokmuş😢 devlet Hastanesi'nde kaos yaşadık resmen bir arı için. O kadar stresli bı akşamdı ki bu sabahta uyandım wcye gittim ilk kez bir iki damla kan gördüm. Hemen doktoruma ulaştım kanamam var diye hastaneye gittim. Şuan her şey yolunda çok şükür ama bayağı bir ağrım var Progestan başladık. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen 🙏🙏🙏
Cok geçmiş olsun cnm bian önce geçer inşallah..

Kızlar a101deki nohut battaniye patik agiz mendili mama önlüğünu aldim aksamdan açılır diye gittim ve buldum bilginiz olsun nohut battaniye civilde e bebekte bakmistim cok kaygan malını hiç begenmemistim ve 70 kusur tl idi.a101deki nohut battaniye cok iyi begendim yakinsa gidin bi bakin derim kızlar aksamdan açtılar burda aldim nasil mutlu oldum😂😂
Kız ne şanslısın😂😂 nohut battaniye daha hamile kalmadan almıstım aynısını bime gelmişti çokta güzel evet yumus yumus. Hastane çıkışı alıcam pjama takımını alıcam yarın gidip a101den. Ama aksamdan çıkardıklarını blmiyodum🤭

Kız ne şanslısın😂😂 nohut battaniye daha hamile kalmadan almıstım aynısını bime gelmişti çokta güzel evet yumus yumus. Hastane çıkışı alıcam pjama takımını alıcam yarın gidip a101den. Ama aksamdan çıkardıklarını blmiyodum🤭
Benim yaşadığım şehirde oyle oluyordu canim hep bim a101de burdada şansımı deneyeyim dedim nasıl istediysem artık denk geldi gittigimde açılıyordu hatta kadin durun sizin istediklerinizi cikarayim dedi koliyi getirdi hatta içinden ben sectim🤗

Benim yaşadığım şehirde oyle oluyordu canim hep bim a101de burdada şansımı deneyeyim dedim nasıl istediysem artık denk geldi gittigimde açılıyordu hatta kadin durun sizin istediklerinizi cikarayim dedi koliyi getirdi hatta içinden ben sectim🤗
Hep öyle yap canım özellikle bimlerde kuyruk oluyor burada😂 banka sırası gibi varya. Nohut battaniyeyi alacağım zaman çok iyi hatırlıyorum çoook soğuktu hava. Ben de sıraya girip beklemiştm çook bebek istiyordum şans getirsin diye 🥲 senin adına sevindim ağız mendili bolca alsaydın😍

Geçmiş olsun canım öncelikle cok hosuma gitti ya bak foto atıyorum 🤗
Çok tatlılar canım….Allah giydirmeyi kullanmayı nasip etsin 🙏🧿☺️ Bu arada kumaş önlükler çok kullanışlı olmuyor, ben ikeadan muşamba önlükler almıştım, çok pratik olmuştu, aklında olsun 👍🏻 Kızıma aldığım buydu 😉

Eklentiler

• E4A8C349-AAE0-4D35-8D7F-6A9F39969114.webp
    E4A8C349-AAE0-4D35-8D7F-6A9F39969114.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 34
Hep öyle yap canım özellikle bimlerde kuyruk oluyor burada😂 banka sırası gibi varya. Nohut battaniyeyi alacağım zaman çok iyi hatırlıyorum çoook soğuktu hava. Ben de sıraya girip beklemiştm çook bebek istiyordum şans getirsin diye 🥲 senin adına sevindim ağız mendili bolca alsaydın😍
Heryerde oluyor o kuyruk canim esimi bile beklettigimi bilirim ben ahaha hatta bu ne olmuştu 😂😂😂annem tulbentlerden yapacak canım bunu bulunsun yinede diye aldım 😅

Back
X