- 16 Temmuz 2017
- 393
- 165
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çay kahve içiyorsan bırak. Kan ilacını mandalina vs c vitamini içeren bir yiyecek ile iç. Benim oğlumda hep kansızlığım vardı bunda çok şükür olmadı çünkü hiç çay içmiyorumArı sokunca kan tahlili yaptılar bayağı bir kansızlık çıktı ferrum hapı günde 2ye çıkarttı doktor eğer önümüzdeki ay bir daha bu kadar düşük çıkarsa kan vereceklermiskan arttırmak için tavsiyesi olan var mı ? Ne yesem iyi gelir acaba
Cnm bnm gecmis olsun bmde kan ve demir düşük doktorum Schussler tuzu 3 numara ve ocean kan ilacini beraber kullanmamo soyledi bakalim.inslalah fayda olur bir tanıdigim ikisini beraber kullanmis ve fayda görmüşArı sokunca kan tahlili yaptılar bayağı bir kansızlık çıktı ferrum hapı günde 2ye çıkarttı doktor eğer önümüzdeki ay bir daha bu kadar düşük çıkarsa kan vereceklermiskan arttırmak için tavsiyesi olan var mı ? Ne yesem iyi gelir acaba
Bende medara gidiyorum canim ama farkli yerlerdeki medar sanırımben medara gidiyorum cnm doğum paketi almıştım ben 8 muayane tahliller ve doğum 4700 ...
Geçmiş olsun canım öncelikle cok hosuma gitti ya bak foto atıyorumSağlıkla kullansin bebisin cnmaslinda aklimdaydi benim kizim hastalaninca kaldi yarin kalirsa ürünler bakayim bende
Canım bende Beylikdüzündeyim. İstinye Liv’e gidiyorum tavsiye ederimBen beylikdüzünde oturuyorum. Okan çok uzak gelecek bana. O yüzden baya kararsızımFiyatı da çok olursa oraya gitmem heralde
![]()
Allah şifalar versin inşallah canım, dualarım seninle. Kötüyü getirme aklınaDetaylı ultrasonda fotoğraf çekmek için çok çok bastırdı karnıma belkide ondan kanama oldu bilemiyorum şuan![]()
Teşekkür ederim cnm benimGeçmiş olsun canım öncelikle cok hosuma gitti ya bak foto atıyorum![]()
Sleepy bez yorumlarına baktım şimdi siz link paylaşınca. Sızdırıyor yorumları var. İlk bebeğinde kullanan olmuş muydu burada?
Aynen canim patigi sirf heves ettigim icin aldımTeşekkür ederim cnm benim
Ya bunlar cok tatli ama içinde hayal etmek cok güzel ama![]()
Çok geçmiş olsun.. Kırmızı et yanında c vitaminli şeylerle tüketin, yeşil salata portakal suyu gibi. sabah haşlanmış yumurta yerseniz üzerine limon sıkın, melemen yiyin, ıspanağı yoğurtlamayın yumurtalı yiyin, bulgur yeşil mercimek te tüketin, avakadoya limon sıkıp yiyin, demir içeren ürünler yaninda ayran yoğurt süt çay tuketmeyin, kuru uzum ve kuruyemiş tüketin, bunları yemekten en az 2 saat önce ya da sonra tuketin , demir ilacinizi portakal suyu gibi c vitaminli şeylerle için, şekeriniz yoksa portakal suyu içine az keçiboynuzu özü de katıp içebilirsiniz.demir ilacı kabızlık ta yaptığından ara öğünde yulaf ezmesi yiyebilirsiniz, doktor tavsiye etmişti bunuArı sokunca kan tahlili yaptılar bayağı bir kansızlık çıktı ferrum hapı günde 2ye çıkarttı doktor eğer önümüzdeki ay bir daha bu kadar düşük çıkarsa kan vereceklermiskan arttırmak için tavsiyesi olan var mı ? Ne yesem iyi gelir acaba
Tansiyon normalde de etkiler cnm vücudu e şimdi özel bi Durumdayız etkiler mutlaka, dikkat et kendineSagol canim size yazacaktım girip yazamadım bile bu haftalarda bu kadar etkilenir mi tansiyon acaba diye dun yoldan geldik acaba o mu etkiledi yorgunluk susuzluk yaptj diye geliyor aklıma ama çok kötü oldum
Cok sağol canım bi araştırayımCanım bende Beylikdüzündeyim. İstinye Liv’e gidiyorum tavsiye ederim![]()
Cok geçmiş olsun cnm bian önce geçer inşallah..Kızlar merhaba, bir gün önce elimi at sineği ısırdı diye yazmıştım megersem arı sokmuşdevlet Hastanesi'nde kaos yaşadık resmen bir arı için. O kadar stresli bı akşamdı ki bu sabahta uyandım wcye gittim ilk kez bir iki damla kan gördüm. Hemen doktoruma ulaştım kanamam var diye hastaneye gittim. Şuan her şey yolunda çok şükür ama bayağı bir ağrım var Progestan başladık. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
![]()
Kız ne şanslısınKızlar a101deki nohut battaniye patik agiz mendili mama önlüğünu aldim aksamdan açılır diye gittim ve buldum bilginiz olsun nohut battaniye civilde e bebekte bakmistim cok kaygan malını hiç begenmemistim ve 70 kusur tl idi.a101deki nohut battaniye cok iyi begendim yakinsa gidin bi bakin derim kızlar aksamdan açtılar burda aldim nasil mutlu oldum![]()
Benim yaşadığım şehirde oyle oluyordu canim hep bim a101de burdada şansımı deneyeyim dedim nasıl istediysem artık denk geldi gittigimde açılıyordu hatta kadin durun sizin istediklerinizi cikarayim dedi koliyi getirdi hatta içinden ben sectimKız ne şanslısınnohut battaniye daha hamile kalmadan almıstım aynısını bime gelmişti çokta güzel evet yumus yumus. Hastane çıkışı alıcam pjama takımını alıcam yarın gidip a101den. Ama aksamdan çıkardıklarını blmiyodum
![]()
Hep öyle yap canım özellikle bimlerde kuyruk oluyor buradaBenim yaşadığım şehirde oyle oluyordu canim hep bim a101de burdada şansımı deneyeyim dedim nasıl istediysem artık denk geldi gittigimde açılıyordu hatta kadin durun sizin istediklerinizi cikarayim dedi koliyi getirdi hatta içinden ben sectim![]()
Çok tatlılar canım….Allah giydirmeyi kullanmayı nasip etsinGeçmiş olsun canım öncelikle cok hosuma gitti ya bak foto atıyorum![]()
Heryerde oluyor o kuyruk canim esimi bile beklettigimi bilirim ben ahaha hatta bu ne olmuştuHep öyle yap canım özellikle bimlerde kuyruk oluyor buradabanka sırası gibi varya. Nohut battaniyeyi alacağım zaman çok iyi hatırlıyorum çoook soğuktu hava. Ben de sıraya girip beklemiştm çook bebek istiyordum şans getirsin diye
senin adına sevindim ağız mendili bolca alsaydın
![]()