- 12 Ekim 2008
- 7.106
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.308
- 773
Çok teşekkürler bilgi için:)tuy dokucu kremler kesinlikle yasak demisti![]()
hiç öyle deme :) ben de 37yim inşallah üçüncüyü de istiyorum bu yaştan sonra. Tabi ilk çocugumdan sonra asla başka istemiyorum demiştim 4 sene sonra istedim ancak ikinciy :)Gerçi 38 yaşımda ilk çocuğu doğurcam sanki ikinci mi olacak da saklıycam acaba da bu kadar düşünüyosam![]()
Benim de burnum çok fena. Hep bi yanma halinde, hapşıracak da hapşırmuyormuşum gibi. Gece yatatken iki yastıkla yatıp gövdemi yükseltiyorum ve pijamama cold mix damlatıyorum. Kesnlikle cold mixin çok faydası oluyor. Bol bol burnumu yılıyorum nazal set ile ama onun faydasını çok kısa hissediyorum. Tavuk çorbasının suyu özellikle iyi hissettiriyor.Çok teşekkür ederimkaç gündür denemediğim şey kalmadı, zencefilli ballı süt, nane limon, ıhlamur . Ihlamur en etkilisi oldu ama geniz akıntısı beni mahvetti dün gece abartmıyorum sabah 6’ya kadar uyuyamadım..
en son sızmışım bir ara… bu gece de sallama rezene çayı varmış onu deniyorum, rahatlattı sanki…hapşırma benim bugün azaldı gibi. Siz neler yaptınız ? Geniz akıntısı var mı geceleri uyuyabiliyor musunuz ? Kaç gündür böylesiniz, doktora gittiniz mi ?
Ben de :) hem eğilmediğim için bel ağrımı da arttırmıyordu. İlk 6 ay kucağımda yıkadım sonra ikea mama sandalyesinde, hiç küvet almadım. Çok zor geliyor bana o küvetler.6 aydan sonra mama sandalyesünde yıkamıstım ben. ikeanınki vardı bende. çocuk otırmaya başlayınca mama sandalyesini duşakabine koyup yıkıyosun cocuk da mutlu oluyo onunde oyuncakalr ben cok rahat ettim
O da doğru haklısınız da pandemide de görüşüldü. Biraz fazla hatırşinazım aslında yoksa kafaya takılcak mevzu değil. Kimsenin benim hediyeme ihtiyacı yok zaten. Hem misafir de ev sahibine extra stres oluyor hem de bebekle. Aslında yemek yapıp götürmeyi düşünmüştüm, ilk doğum yaptığı zaman bilsem eşimle yemek yollardım kafamda bu tebrik mevzusunu da kapatırdım.Bence hic gerek yok pandemide canım