2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Karnınız baya büyüdü mü kızlar? Benimki hala çok küçük takıntı yapmaya başladım artık.
Bnmde büyümedi pek oglumdada büyümemişti ic karin genis olunca pek cikmiyormus..niye taknti yapiosun ki cnm zaten bu aylardan sinra cikarsa cikar. Son 3 ay karin cikiyor , odem oluyor, kilo aliniyor.

Bende ne yapacağız diye düşünüyorum 🙈 bu arada bizim bebisler beklenen tarihten 1 gün önce gelirlerse doğum tarihleri 2.2.22 oluyor 😍 tabi sağlıklı doğsunlarda 🤗
Ay evet 😍 3 şubat bizim evlilik yıldönümümüz 😇 denk gelmesine çok şaşırmıştım. Ama ben hiç sanmıyorum o tarihi görmemizi . Ocak 15ten itibaren bekliyorum ben 🙈 eğer 2.2.22 ye denk gelirse muhteşem bir tarih olur yalnız😍

Kızlar günaydın 😍😍bizim de dün detaylı ultrasonumuz vardı oğluşumla☺️Çok şükür herşeyi iyi çıktı, sanırım en sona biz kalıyorduk. Böylece detaylı ultrason paniğini ben sonlandırmış bulunuyorum 😅 artık önümüzdeki şeker yükleme testlerini de atlatırsak Doğuma daha da yaklaşıyoruz 💕🥰🥰
Çok şükür canım Allah’a ne güzel haberler . Sanırım bende sona kalanlrdanım bende salı günü detaylı ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda . Cinsiyetimizi söyledi bakan doktor erkek diye . Hayırlıyla bunu da atlattık dediğin gibi darısı şeker testine sonra da doğum beklemeye . İnanır musınjz kış geliyor diye seviniyorum Şubat ayı lafı herhangi bir yerde geçince kalbim yerinden çıkıyor 😍🥰Allah hepimizi aşklarımıza kavuştursun en güzel şekilde sağlıkla ❤️🙏🏻💙

Ay evet 😍 3 şubat bizim evlilik yıldönümümüz 😇 denk gelmesine çok şaşırmıştım. Ama ben hiç sanmıyorum o tarihi görmemizi . Ocak 15ten itibaren bekliyorum ben 🙈 eğer 2.2.22 ye denk gelirse muhteşem bir tarih olur yalnız😍
Bnm oglumin beklenen dogum tarihi 8 temmuz iidi 10.haziranda doğdu, oglum.hep 15 hazirandan once dogcak diyordu.
Buda tevafuk 8 şubat esim bundada 20 ocakta gelir diyor dedim bakalim tutacakmi tahmin:)

Karnınız baya büyüdü mü kızlar? Benimki hala çok küçük takıntı yapmaya başladım artık.
Yok canım akşamları davul gibi oluyor sadece. Kendi göbeğim vardı zaten. Onu düşününce hiç çıkmadı bence göbeğim. Hala şaşkınım ben. İç karnım küçük sanardım bu bebek nerede ben anlamadım. Hele yattığımda düzleşiyor sanki. Eskisine rağmen yine çıktı ama normal 6. Aya göre küçük. Dış çekim istiyorum karnım yok diye yapamıyorum resmen😂

Doğum ucreti konusulmus benim gittigim hastanede 3600 tl dendi tabi ocakta fiyat kesin artar😂 ne kadar uçuk fiyat soylediniz yuh cidden valla🤦‍♀️😏
Evet fiyat artışı olacakmış ocaktan sonra , iyiymiş sizin bizim gittiğimiz yer normal 5.500 , epidural normal 6.250 , sezeryan 6.500 dedi ve de zam gelecekmiş 😬

Bnm oglumin beklenen dogum tarihi 8 temmuz iidi 10.haziranda doğdu, oglum.hep 15 hazirandan once dogcak diyordu.
Buda tevafuk 8 şubat esim bundada 20 ocakta gelir diyor dedim bakalim tutacakmi tahmin:)
Evet yaa genelde 15 gün önceden geliyorlar 🤭 ama olurda son dakikaya kadar sancımız gelmezse 40. Haftayı doldurursak görebilirz o tarihi 😍

Sağlıkla doğup güle güle kirletsinler inşallah bezlerini🥰

1 numarası çok çabuk küçülüyormuş, o yüzden 2’yle başlamak daha mantıklı diyor kullanan yakınlarım🥰
Allah kullandırmayı nasip etsin kuzucuklarımıza sağlıkla ama 1 de kullanılıyor Canlarım çocuk direk 2 ile başlamıyor . Ama 4 kg ve üzeri doğarsa bilemiyorum , çok değil ama en az 1 -2 paket new born alırız diye düşünüyorum

Bnmde büyümedi pek oglumdada büyümemişti ic karin genis olunca pek cikmiyormus..niye taknti yapiosun ki cnm zaten bu aylardan sinra cikarsa cikar. Son 3 ay karin cikiyor , odem oluyor, kilo aliniyor.
Ay ne bileyim bide karqntinadayim ya covit gelisimini engellediyse suyu azaldıysa o yüzden mi büyümüyor karnım diyorum.4 gün sonra kontrolüm var günler geçmiyor.
Yok canım akşamları davul gibi oluyor sadece. Kendi göbeğim vardı zaten. Onu düşününce hiç çıkmadı bence göbeğim. Hala şaşkınım ben. İç karnım küçük sanardım bu bebek nerede ben anlamadım. Hele yattığımda düzleşiyor sanki. Eskisine rağmen yine çıktı ama normal 6. Aya göre küçük. Dış çekim istiyorum karnım yok diye yapamıyorum resmen😂
Bana da iç karnın geniş diyorlar e diyorum tamam ama nerede bekliyor bu bebek. Sonuçta suyu plasentasi epey yer kaplar.

Kızlar a101deki nohut battaniye patik agiz mendili mama önlüğünu aldim aksamdan açılır diye gittim ve buldum bilginiz olsun nohut battaniye civilde e bebekte bakmistim cok kaygan malını hiç begenmemistim ve 70 kusur tl idi.a101deki nohut battaniye cok iyi begendim yakinsa gidin bi bakin derim kızlar aksamdan açtılar burda aldim nasil mutlu oldum😂😂
Güle güle güzel günlerde kullan canım yeni görüyorum bende bakayım kalmışsa alayım çok güzel oluyor nohut battaniyeler 😍

Kizlar bugun berbat idim oğlum cok.agladi kac gundur hep benim istedigim olacak modunda idi. Bende dün ki aşıdan basim ağrıyordu oturdum ağladım okula da yollamadim cocugu bir guzel ana ogul agladik bağırdık çağırdık. Ailemi özledim sanirim.hamilelikden dolayi daha da zor gelliyor gurbet. O kadar üzgün ve gergindimki bebegin de hic hareketini hissetmedim bugun :KK43:
Canım üzülme hormonsal olarak da biraz artık manevi desteğe ihtiyacımız oluyor birilerinin yanımızda olmasına , geçecek demesine yada bi işin ucundan tutmasına , çocuklarımızın elinden tutup rahatlatmalarına ihtiyaç hissediyoruz . Babalar bizim kadar hassas olamıyorlar zaten. Ama geçici bi durum çocuğun kaç yaşında onlarında bazen öyle deli saatleri olup geçiyor . Çocuğunla kısa yürüyüşlere çıkın bi parla bi arkadaşa iyi gelecek şeyleri yap kendine . Bende gurbetim aileme seni çok iyi anlıyorum 💐🥰

Çok geçmiş olsun.. Kırmızı et yanında c vitaminli şeylerle tüketin, yeşil salata portakal suyu gibi. sabah haşlanmış yumurta yerseniz üzerine limon sıkın, melemen yiyin, ıspanağı yoğurtlamayın yumurtalı yiyin, bulgur yeşil mercimek te tüketin, avakadoya limon sıkıp yiyin, demir içeren ürünler yaninda ayran yoğurt süt çay tuketmeyin, kuru uzum ve kuruyemiş tüketin, bunları yemekten en az 2 saat önce ya da sonra tuketin , demir ilacinizi portakal suyu gibi c vitaminli şeylerle için, şekeriniz yoksa portakal suyu içine az keçiboynuzu özü de katıp içebilirsiniz.demir ilacı kabızlık ta yaptığından ara öğünde yulaf ezmesi yiyebilirsiniz, doktor tavsiye etmişti bunu
Elinize sağlık ne güzel yazmışsınız bildiklerinizi 🙏🏻Teşekkürler cnm 💐

Yavaştan yukarı çıkıyor sanki , ama ayağa kalkınca önde küçük bir topcuk oluştu 🥰kaç kilo aldınız bugüne kadar ?
5,5 kilo aldım ama çok hızlı aldım 😊 ayağa kalkınca benim göbeğim baya bir var. Özellikle yemek yersem midem de çıkıyor baya geriliyor karnım🤭 ama mesela aç iken fazla yok o gördüğümüz 6 aylık gebeler gibi değil🤣 7. Ayda bence şişcek tam anlamıyla

Kızlar bebişler karnınızda toplanıyor gibi oluyor mu kasılma mı bu?
Evet canım benim de sık oluyor ozaman yatıyorsan Ayağa kalk ayaktaysan uzan , pozisyon değiştir arada yapmaları normalmiş ama onun sıklığı önemliymiş doktor düzenli saatte mi yarım saate mi 10 dk de mi ne zaman yaptığını kontrol et dedi bana . Beni de korkutuyor öyle olunca 😬

2. doz biontech aşımı oldum geldim kızlar ☺️ ama korka korka oldum çünkü 2. doz eşimde ateş yapmıştı, umarım sıkıntısız atlatırız bakalım 🤲🥰
Gelmiş geçmiş olsun bebeğinize ve size şifa olsun inşalah , bende çarşamba günü sinovac 1 oldum , Allah hepimizi Bebişlerimizle korusun inşallah tedbir bizden 🙏🏻

Back
X