Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum…

Geniz akıntım, gözümde ara ara yaşarma, kulaklarımda ve burnumda kaşıntı var, 1 haftadır böyleyim nerdeyse…10 gündür abimin kedisi bende…benimkisi alerjik rinit emin oldum artık, kedi bende alerji yaptı ve kedi haftasonuna kadar bende….Ben ki evlenmeden önce evde kedi de köpek de beslemiş insanım, kediye alerjim olduğuna pek inanmamıştım 3 gün önce gittiğim aile hekimi söylediğinde, kadın boğazında birşey yok seninki alerjik dedi…Az önce şu yazıyı okudum ve aynı semptomları gösteriyorum…kaç gecedir uyuyamıyorum bu geniz akıntısından dolayı….bu saat oldu hala ayaktayım…sabah ıhlamur içtim, akşamüstü nane -limon, demin de zencefilli ballı süt…akşam yemekte de et haşlama yaptım belki toparlarım diye, tam düzeliyor gibi oluyorum tekrar başlıyor..ağlamak istiyorum artık…yurtdışına gitti abim iş için, ben de kıramadım ki kedi köpek çok severim…hayvan da mübarek iki okşuyorsun hemen ısırıyor,,güya oyun yapıyor ama bunu alışkanlık haline getirmiş, ayaklarımıza saldırıyor

lök diye kucağıma oturuyor, çok sırnaşık kedi de sevmem yani, hayvana da gıcık olmaya başladım…haftasonu gelsin artık, bitsin bu işkence…