2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Akşam yemeklerinden sonra midem öyle şişiyor ki yarım dünya gibi oturuyorum şuan kanepede. Maden suyu da fayda etmiyor ,az yiyip kalkmayı başaramıyorum masadan ne olcak böyle 😶

Kızlar bugun doktora gittim bana covid testi yaptir kbb ye gozuk dedi Allah tan abimin arkadasi kbbci onun yanindaydi hemen gittim faranjit dedi dedim benim dedigim gibiymis. Aclik ve tokluk sekerime idrar testimi tam kan testimi hb1ac degerimi ve tsh testleri istedi yarin gidip yaptircam. Seker yuklemesi dedim bi şunlara bakalim suan düşünmüyorum dedi.ama bebise bakarken ilk defa karni önde gitti bugun 24+1im ama 25+0cikti. Hep geriden gidiyordu ay bacak onden giderdi bacakta 24+0cikti.biraz endise ettim nedense. Şekerden dolayi dedi ama yukleme dr yapmayacak zannimca anlamadim. Bizim kiz poposunu dönmüş eller yüzde yine renkli fotosu alamadik ay merak ediyorum nasil oldu😅

Benim de baştan beri 2-3 gün geriden geliyor. Alt sınır var dedi doktor. Onun üzerinde yine de geriden gelmesine rağmen ölçümleri. Endişe etme :) bana bide dedi yemekten sonra en az yarım saat yan uzan. Fazla yapılı kilolu bir kadın değilsin normal dedi (zaten zor kilo alıyorum). bir de çalışıyorum, o yüzdende çok hareket halindeyim, yediğim bana yaramıyor ki bebeğe yarasın 😁

Kizlar arada böyle karnımın göbek izasında, bazen sağ bazen de sol tarafta oluyor. Yumruk gibi sertleşiyor. Oğlum sağdan sola vuruyor kendini galiba, Tekmeleri halen çok hassas bazen hissedebiliyorum 😅 o an aşırı kasiliyorum, karnım sanki catlayacakmis gibi oluyor. Tecrübeli anneler normal mi bu? Bu hafta özellikle çok sık oluyor (22.haftadayim), büyüdüğü için düşünüyorum. Yine aynı durumu yaşayan var mı merak ediyorum 😁

A
Akşam yemeklerinden sonra midem öyle şişiyor ki yarım dünya gibi oturuyorum şuan kanepede. Maden suyu da fayda etmiyor ,az yiyip kalkmayı başaramıyorum masadan ne olcak böyle 😶
Aynen canım aksamları bende öyle oluyorum. Bugun az yedim fazla şişmedim yoksa oturdugum yerden kalkamıyorum

Kizlar arada böyle karnımın göbek izasında, bazen sağ bazen de sol tarafta oluyor. Yumruk gibi sertleşiyor. Oğlum sağdan sola vuruyor kendini galiba, Tekmeleri halen çok hassas bazen hissedebiliyorum 😅 o an aşırı kasiliyorum, karnım sanki catlayacakmis gibi oluyor. Tecrübeli anneler normal mi bu? Bu hafta özellikle çok sık oluyor (22.haftadayim), büyüdüğü için düşünüyorum. Yine aynı durumu yaşayan var mı merak ediyorum 😁
Tabii benmde aynı 😁 24+4 üm suan daha da beter oluyor. Arada kendi kendine kasılıyor

4CAADE94-1C45-4AB4-A7BC-FFFA262C3FA7.webp
C86C18B2-B244-4BBE-866F-DB4E1B8F3248.webp
588B75CF-23A4-43BB-BBDB-A220645FD786.webp
C4B463A7-3E19-4C74-B8DE-AF25B14BA529.webp

Kızlar bebek arabam geldi. Çok kullanıslı baya özelliği var çok içime sindi😍 pusetiyle beraber satın aldım. Üzerimden bir yük daha kalktı 🥰

Ben de pek güzel yiyordum, hep aç gibiydim. 1 kilo aldım sadece ama bugün şeker yüklemesi yapıldı, 184 çıktı. Bana diyet yolları görünüyor galiba 😢

Normal, benim de ayakları orada

Ben tetanozu cuma oldum. Hemşire topraktan bile geçebilir, çok önemli bir aşı dedi.

Yok cnm bana doktorum 21 de biontech ikinci Doz olmamı istedi, bi ay sonra da tetanoz ol dedi, gec kalma olsa söylerdi
Çok teşekkür ederim 🙏

Merhabalar arkadaşlar boya badana ev ofis taşıma derken pek giremedim alışverişler de başlamış sanırım en zevklisi 😊 korbel çöp kovası n11 de 120 indirim kodu ile 98 aldım düşünen olursa bir de Şubat ayı doğumu da tam sınır bahar geliyor dışarı çıktık derken hep penye aldım ben hastaneye girip çıkarken bir sarmalık kalın battaniye alayım diyorum sadece siz ne düşünüyorsunuz acaba

Benim de baştan beri 2-3 gün geriden geliyor. Alt sınır var dedi doktor. Onun üzerinde yine de geriden gelmesine rağmen ölçümleri. Endişe etme :) bana bide dedi yemekten sonra en az yarım saat yan uzan. Fazla yapılı kilolu bir kadın değilsin normal dedi (zaten zor kilo alıyorum). bir de çalışıyorum, o yüzdende çok hareket halindeyim, yediğim bana yaramıyor ki bebeğe yarasın 😁
Canim benim bacak boyu onden gider karin bir hafta geriden giderdi bir anda karın cok büyüyünce endise ettim sekerden dedi .daha da tatli biskuvi falan abartmicam

Canim benim bacak boyu onden gider karin bir hafta geriden giderdi bir anda karın cok büyüyünce endise ettim sekerden dedi .daha da tatli biskuvi falan abartmicam
Anladım canım. Bana ayrı ayrı yorum yapmadı hiç, hep genel olarak söyledi. O yüzden bilmiyorum. Dikkat etmek iyidir herzaman 👍

Back
X