2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhabalar tetanoz aşısı ile ilgili bir şey danışmak istiyorum. Eylülun son haftası covid aşımı olduğum için sağlık ocağındaki hemşire ekimin üçüncü haftası gel ilk doz tetanoz aşını yapalım dedi. O zaman 24. Haftamda olacağım geç kalmış sayılmam değil mi? Esimde olma boşver diyor.

28-29 haftaya kadar yapılıyor
ben ilk doğumda 2 tane olduğum için bu doğumda sadece 1 tane olacak
ama yapılırsa iyi olur, ameliyatta sonrasında nerde ne olacağını bilemiyoruz

Tecrübeli anneler, unibaby bebek şampuanı hakkında bilginiz varmı? Bime gelecemiş salı günü. Bebek şampuanı hakkında pek bir bilgim yok dalin cok kurutuyor diyorlar, johnsos baby de çok katkı maddesi var benim gözümü yakmıştı. Unibaby hakkında fikrim yok
Valla kuzum ben kızıma sebamed ve mustela kullandım şuan hala sebamed kullanıyoruz 4 yaşında. Arada unibaby dalin falan kullandım 2-3 yaşlarda ama kızımın saçlarını yapış yapış yapınca devam etmedik. Bazen fiyat bizi zorladığında alıyoruz unibaby ama şişe bitince gene sebamede dönüyoruz. Ben memnun kalmadım anlayacağın ama memnun olan yeterli görenlerde var

Evet mustelayıda çok öneren var okuduklarım arasında canım. Peki konak için özel bir şampuanımı var yoksa tek şampuanımı var. 😊
Konak bebeğin saçı iyi durulanmaz ise olur. Şampuan kalıntıları Konak yapıyor kafa derisinde bir hastalık değil kendisi yani. Bunu önlemek için bol suyla duruluyorsun bebeğini birde Konak tarağı bulundurursan evde hafif konağa döndüğü an onunla tarayınca birşeyi kalmıyor. Kızım hiç Konak olmadı durulamaya dikkat ederdim bir kere çok hafif olur gibi oldu chicco nun tarağı ile taradım bitti gitti o anda.

Konak bebeğin saçı iyi durulanmaz ise olur. Şampuan kalıntıları Konak yapıyor kafa derisinde bir hastalık değil kendisi yani. Bunu önlemek için bol suyla duruluyorsun bebeğini birde Konak tarağı bulundurursan evde hafif konağa döndüğü an onunla tarayınca birşeyi kalmıyor. Kızım hiç Konak olmadı durulamaya dikkat ederdim bir kere çok hafif olur gibi oldu chicco nun tarağı ile taradım bitti gitti o anda.
Cok sağol canım bilgilerin için 😊 normal fırçada işimi görürmü konak fırçası özelmi

Sağol canım du ben arastirayim sonunda bir kitap adi ogrenebildim😂😂
Bende çok kitap var ama isimlerine bakmam lazım ben bakımdan çok yetiştirme ile alakalı okurdum hep hala öyle sen bakımla ilgili sordun sanırım demi çok okuyamadım mesajları ben

Cok sağol canım bilgilerin için 😊 normal fırçada işimi görürmü konak fırçası özelmi
İkili set şeklindeydi biri fırça diğeri tarak tarak çok sık dişliydi konağı toplayan oydu canım diğeri normal at kılı fırçaydı o konağı toplamıyor

İkili set şeklindeydi biri fırça diğeri tarak tarak çok sık dişliydi konağı toplayan oydu canım diğeri normal at kılı fırçaydı o konağı toplamıyor
Ondan ben de almıştım , pembe set di mi 😃☺️ Kızım en son barbie’lerinde kullanıyordu 😄 neyse kardeşi doğunca verir herhalde ☺️ Umarım 🙄

Başta çok bulantım oldu, yiyemedim. Zaten kendime göre kilolu hamile kalmıştım, 70 kiloyla. Her gören hiç almamışsın diyor, sadece göbeğim var. İlk hamileliğimde de toplam 12 kilo almıştım, çoğu son aylardaydı.
Soruya cevap vermemişsin ama seni gidi seni ☺️😄 ben de şu an 70 kg’yum. 66 ile hamile kalmıştım. Kızımda 15 kg almıştım, oğlumda daha az alacağım sanki, ay hadi inşallah en fazla 12 kg ile kapatırım, bu bebeğimde +3 kg fazla hamile kaldım kızıma göre 🥴🙄🤗

Bir sorum var kızlar,
Kızlar 23+1 günlük hamileyim sağa ve ya sola yatmam gerekiyor ama sağa yatınca sağ tarafımın kemikleri sola yatınca sol kemiklerim resmen etime geçiyor gibi ağrıyor uyuyamıyorum, bazen otururken bile ağrım oluyor. Ne yapmam lazım çok canım acıyor? 53 kilo ile hamile kaldım 60 kiloyum şuan kilo ile alakalı mı bilmiyorum.

Bir sorum var kızlar,
Kızlar 23+1 günlük hamileyim sağa ve ya sola yatmam gerekiyor ama sağa yatınca sağ tarafımın kemikleri sola yatınca sol kemiklerim resmen etime geçiyor gibi ağrıyor uyuyamıyorum, bazen otururken bile ağrım oluyor. Ne yapmam lazım çok canım acıyor? 53 kilo ile hamile kaldım 60 kiloyum şuan kilo ile alakalı mı bilmiyorum.

Bir sorum var kızlar,
Cnm yatarken hamile yastığımi kullansan belko ağrın olmaz bebek büyüdükçe yatmakta zor oluyor
Kilonun etkisde olabilir tabi eger çok ağırı olirsa dokturuna daniş cnm

Bizde ilk kez dün bi AVM’nin bebek mağazasına girdik üç dört tane alt üst takım aldım kimi kadife kimi Polarlı ama hastane çıkışı içime sinen bir set yoktu . İlk alışverişi yapmak heyecan verici Rabbim dileyen arzu eden herkese nasip etsin . Birde bir bez aldım diğer annelerin de aldığını görünce memnunlarmış alanlar ve natural yazıyordu. 1ve 2 numarasını aldım prima premium 1 numaranın fiyatının yarısına aldım , fotosunu atayım aklınızda bulunsun bebeklerimizde hassasiyet oluşturmazsa devam ederiz belki belli mi olur . Ablalarımız çok heyecanlı sepetleri benden habersiz olur olmadık şeylerle doldurmuşlar bende ikna edemeye edemeye geri boşalttım sanki 8 aylığız . Herşeyde ateş pahası olmuş indirimleri takip etmeye devam . Ablamızın biri bu sene Lgs öğrencisi bizim bide onun ders temposu çok yoğun bebişin doğum zamanları onunda yoğun zamanına denk gelecek birbirine ilaç olurlar inşallah 🙏🏻👼🏻💙maviş kıyafetler bakması da çok güzelmiş Allah’a sonsuz şükür 🙏🏻 dileyen herkese nasip etsin Rabbim. Öpüyoruz sizi canım kızlarımla ve oğluşla 💙👼🏻
Sağlıkla giysin paşa insllah annesi 🤲💙evet cnm ya herşey çok pahali yavas yavas alacagiz artik yapacak birsey yok
Ya ne güzel bezi falan almaya baslamissin😊
Ya o ablalari severim ben tabi kuzum bizden daha heycanli bekliyorlar kardeşlerini 🤗😍
Rabbim yardimcisi olsun kuzunun insllah kardesinin gelmesiyle iki sevinci yaşarsınız ablasida lgs kazanir inşllah 🤲
Evet cnm.cok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin pembelerden sonra maviş maviş çok güzel geliyor😇
Bizde sizi öpüyoruz canlarim😚😚😘

Kızlar aranızda hala midesi arada bulanan var mı sabaha kadar uyuyamadım mide bulantısından aynen ilk günlere döndüm sanki şekeri tansiyonu olcuyorum normal 2 gündür akşamları bulaniyordu yediklerjmden diye geçiştiriyordum bu sabah ogurerek uyandım yine neden bitmiyor çok yorucu artık 😢

Back
X