- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 29
Merhaba bizede cumartesi günü kalp atışı için randevu verdi acaba cumartesi kaç günlük oluyorsunuzcumartesiye kalp atışı için randevu aldım.
zaman geçmez şimdi :)
Merhaba çok sevindim sizin adınıza acaba vajinal ultrason yolu ile mi duydunuz yoksa karından ultrason ile duyabildiniz mi? Doktor geçen hafta vajinal ultrason yapmak istediğini söyledi ben de korktuğum için yaptırmadım6+3 te duyduk canım biz çok şükür duyulabilir büyük ihtimal
Karından baktı başta goremedi alttan muayene edince gördü canım seninde görmesi lazım.Keseyi nasıl gördü benim sizden daha ileri henüz göremedi.3. haftasındasınız daha.
Ah cnm benmde 6inci haftaya girerken yoktu suan berbat haldeyimArkadaşlar 6.hafta içine girdim mide bulantım hiç yok, çok tedirgin ediyor beni.Benim gibi olan var mı kaçıncı hafta başladı bulantılarınız.İlk hamileliğimde sürekli kusuyordum.Çok kötü bir şey ama bu durumda beni ürkütüyor.
Bir yanlisliklik var hocam sizin son adet tarihiniz nedir acabaKarından baktı başta goremedi alttan muayene edince gördü canım seninde görmesi lazım.
Ben nerdeyse doğuma gidene kadar mide bulantısı ve kusma yaşadım ilkinde böyle olunca evham bastı:)7. Haftaya doğru başladı bende acaba tuhaflık mi var diye düşünüyordum midem bulanmayınca meğer o günler güzelmiş
kalınlaşma var ama kese yok dedi.Bu cuma gideceğim hayırlısı.Karından baktı başta goremedi alttan muayene edince gördü canım seninde görmesi lazım.
Bebeğin doğacağı tarih 10 mart benimde ilk kızım 8 mart doğumlu ve 20 temmuzda görmüştü keseyi.Karından baktı başta goremedi alttan muayene edince gördü canım seninde görmesi lazım.
Canım ben de sabah 5 te 6 da uyanıyorum hem de uykumu almış oluyorum. Kahvaltıdan sonra yeniden uykum geliyor gün içinde hep uyku halindeyim normal heraldeKızlar günaydın ben birkaç gündür uyku problemi yaşıyorum sizde de oluyor mu acabayani gündüzleri uykum geliyor sabah 6-7 dedim mi uyanıyorum
Birde acaba minik tırtılların kalp atışlarını hangi günde haftada duydunuz? Doktor cumartesiye çağırdı ama değiştiricem sanırım cok hızlı oluyor her şey 5 dakikada odadan çıkıyorum o kadar para veriyoruz Bir de özel hastane olacak
İnşallah rahat geçer ve sağlıkla alırız kucağımıza kaygı beni mahfediyor.Ah cnm benmde 6inci haftaya girerken yoktu suan berbat haldeyimdaha erken kusma icin
Belki de olmaz dua et olmasin rahat bir hamilelik olur insallah.
14 mayisti canımBir yanlisliklik var hocam sizin son adet tarihiniz nedir acaba
Ya inanki bende şuan anlamıyorum 14 mayisti en son 3 gün gecince gittik doktora baktı hatta kese burada bak dedi ultrason çekti hatta henüz nokta kadar dedi 1 ml kadarBebeğin doğacağı tarih 10 mart benimde ilk kızım 8 mart doğumlu ve 20 temmuzda görmüştü keseyi.
Aynen canım bizim daha yeni bende birkaç hafta sonra tekrar baktıracağımtarihlerimiz hemen hemen aynı bende keseyi bile göremedi.
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahkalınlaşma var ama kese yok dedi.Bu cuma gideceğim hayırlısı.
Bende anlamadım gitti.. vajinadan bakmak istemiyorum, hastalarım çok tercih etmiyor dedi karından baktı keseyi göremedim henüz daha çok erken bu nedenle sanırım dedi benimde son adet tarihim 15 mayıs o zaman sen bebeğin doğacağı tarihi yanlış girmişsin mart 10 görünüyor eğer sat 14 mayıs ise seninde 18 şubata denk gelmesi lazım.Ya inanki bende şuan anlamıyorum 14 mayisti en son 3 gün gecince gittik doktora baktı hatta kese burada bak dedi ultrason çekti hatta henüz nokta kadar dedi 1 ml kadar
Ben bu cuma tekrar gideceğim tam 40 gün dolmuş oluyor son adet tarihimden bu yana hayırlı haberler inşallah.Aynen canım bizim daha yeni bende birkaç hafta sonra tekrar baktıracağım
Yaa doğrudur bilemedim o tarihi nasıl değiştiricem onu da bilemedim heyecandan yanlış da hesaplamisim :))Bende anlamadım gitti.. vajinadan bakmak istemiyorum, hastalarım çok tercih etmiyor dedi karından baktı keseyi göremedim henüz daha çok erken bu nedenle sanırım dedi benimde son adet tarihim 15 mayıs o zaman sen bebeğin doğacağı tarihi yanlış girmişsin mart 10 görünüyor eğer sat 14 mayıs ise seninde 18 şubata denk gelmesi lazım.
Simdi olmus 18 mart yazmistiniz en basta hata oldu demekki. Suan 18 subat yaziyor ve 6 hafta normal kese gorunmesi filan.14 mayisti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?