Bende yeniyim burda profil ayarlarından düzeltiliyor sanırım.Sen de 6 haftalık o zaman:)Yaa doğrudur bilemedim o tarihi nasıl değiştiricem onu da bilemedim heyecandan yanlış da hesaplamisim :))
Seninle aynıyız o zaman biz canım
Bana da ilk karından baktı göremedi sonra alttan bakalım.dedi alttan bakınca gördü..
Baksaymis keşke en azından insanın içi rahat oluyor sürekli keseyi düşünüyo yoksa
İnşallah canım özele gittim 10 günlük muayane hakkım dolmadan tekrar gideceğim bunda görür diye ümit ediyorum.Sanırım tarihi duzelltimelaezgi754175
Seninde kese var ama alttan bakınca girucek aynı durumdayiz çünkü endisa yapma inşallah
Evet can heyecandan yanlış hesaplamisim :) duzelltim inşallahSimdi olmus 18 mart yazmistiniz en basta hata oldu demekki. Suan 18 subat yaziyor ve 6 hafta normal kese gorunmesi filan.
Valla mide bulantısı o kadar zorluyor ki insan cidden ağlayacak kadar oluyorYok yok inanma sen gitgide kötü değil güzel oluyorhem annelik duygun iletisimin oturyor halinden anlıyorsun bebeginin şimdi bunda hazıra konmuş gibiyim mesela daha şimdiden seviyorum ama çok ağlardım midem bulanirken ben bu çocuğu nasıl seveceğim diye ilkinde
Evet aynıyız hadi bakalım.insallah görürsün keseyi haber bekliyoruzBende yeniyim burda profil ayarlarından düzeltiliyor sanırım.Sen de 6 haftalık o zaman:)
İnşallah canımEvet aynıyız hadi bakalım.insallah görürsün keseyi haber bekliyoruz
Cnm kan sulandırici yapabilir dedi kanama bana doktorum, sen muayane için gittin mi kanama olunca? Cok miğde bulantilarim var takip edemedim kim neler yapıyorAllah razı olsun cnmya bende bilmiyorum kuzum inanan kanama alanani falanda yok acaba kan sulandırıcı mi yapti ki
Evet kuzum dinleniyorum wcden başka kalmiyorum kizim büyük destekçi kalktigim zaman anne ben yaparim sen yat dinlen diyor
Cok teşekkürlerDuyulur muhtemelen canim ama doktorun cihazıyla bile alakalı olabilir duyulmazsa üzülme 6+3 de duymuştum ben
cok teşekkür ederim6+3 te duyduk canım biz çok şükür duyulabilir büyük ihtimal
Evet cnm gittim proluton iğne verdi kanama için bir de progestan ilac kullaniyorum insallah faydasi olur.eger kanama artarsa dedi kan sulandiriciyi kes 2 gün dediCnm kan sulandırici yapabilir dedi kanama bana doktorum, sen muayane için gittin mi kanama olunca? Cok miğde bulantilarim var takip edemedim kim neler yapıyor
Acaba kış annesi olmak nasıl birşey olacaktecrübeli annelerin fikrini merak ediyorum
2017 haziran annesiydim ah ne sıcaktı çocuk kilo alamiyordu resmen. Bu sefer cok istedim kış annesi olmak insallah sağlıkla doğar bebisim.Acaba kış annesi olmak nasıl birşey olacaktecrübeli annelerin fikrini merak ediyorum
Dimi bide hamilelik son zamanlari serinn serin olur havalar. Bahara da bebeyle gezeriz insallah. Kış anneliği daha avantajlı gibi.şubat 2016 annesiyim
şubat 2022 annesi olacağım nasipse inşAllah
yazın aş ermeden tüm meyveler hizmetimizde , aşırı bunaltmıyor
kışın bebek doğduğunda zaten ilk dönemler çıkılmıyor bahar gelmeden ele avuca geliyor
Randevum 15.10da ama özel hastane olmasina ragmen biraz gec aliyorlar 16yi bulabilir dua edinMerhaba B Birmuhendisinruyasi nasılsınız. Kalp atışı duydunuz mu inşallah. Sizinle aynı gün sayılırız ben daha duymadım merak ettim
Karından ultrasonla baktı. Bende gerildim biraz diğer türlü bakıcak diye ama karından baktı.Merhaba çok sevindim sizin adınıza acaba vajinal ultrason yolu ile mi duydunuz yoksa karından ultrason ile duyabildiniz mi? Doktor geçen hafta vajinal ultrason yapmak istediğini söyledi ben de korktuğum için yaptırmadım
Allah razı olsun cnmya bende bilmiyorum kuzum inanan kanama alanani falanda yok acaba kan sulandırıcı mi yapti ki
Evet kuzum dinleniyorum wcden başka kalmiyorum kizim büyük destekçi kalktigim zaman anne ben yaparim sen yat dinlen diyo
Hem kis hem yaz annesiyim ilk oglum temmuz dogumlu gercekten cok zor olmustu asiri sicaklardan. Gerci simdi havalar yaz kis karismis durumda. İkinci oglum mart dogumlu erken dogdu sekiz aylik. Serin havalarda daha rahatti onda hic zorlanmadim. Bundada subat dogumlu olacak insaAllah Rabbim kismet ederse2017 haziran annesiydim ah ne sıcaktı çocuk kilo alamiyordu resmen. Bu sefer cok istedim kış annesi olmak insallah sağlıkla doğar bebisim.
Dimi bide hamilelik son zamanlari serinn serin olur havalar. Bahara da bebeyle gezeriz insallah. Kış anneliği daha avantajlı gibi.
Bebeği sağ salim görün cok güzel haberlerle gelin inşallahRandevum 15.10da ama özel hastane olmasina ragmen biraz gec aliyorlar 16yi bulabilir dua edin5 gundur cok kotu bas agrilari cekiyorum tansiyon olabilir dendi ondan biraz korkuyorum bebege bir zarar verdi mi diye
İyi yapmışsınız :))) gerçekten insan dayanamıyor bende haberi öğrendim an doktora gidesim.geldi :)) bir sinraki gün gittik neysekiŞimdi hastaneden aradılar benim dr izinliymiş pazartesiye kaydırcakları .istemedim nasıl dayancam iki gün daha :)
bende oğlumda gittiğim dr a randevu aldım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?