2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok teşekkürler canım hepimize inşallah 🙏 dün akşam 8 buçukta oldum, kol ağrısı var tabi ama ateş falan olmadı çok şükür, şimdiden sonra da olmaz sanırım inşallah amin 😀🙏

Kepekliye değil de tam buğdaya çevir canımcım, en çok tok tutan ve glisemik endeksi düşük olan onu öneriyor doktorlar. Üstelik uzun süreli kepekli yemek kansızlığa sebep oluyormuş
Tamam canım kansızlık yaptığı benmde aklıma geldi. Tam buğday alayım bundan sonra.

Of senin işin daha zormuş canım. Benm canım öyle istiyor ki ıslak kekler çikolatalı tarifler 🥲 istedikçe yapasım yiyesim geliyor. Zaten yapsam bir tepsinin hepsini ben bitiriyorum eşim sevmiyor pek tatlı. Ne olacak 🤷🏻‍♀️
Tutcaz mecbur kendimizi
Off simdi canim istedi bak simdi islak kek 😋😋benim esimde sevmez tatliyi dedigin gibi tatli bana kaliyor en iyisi yapmamak uzak durmak😄

Ben de sürekli ağlıyorum hatta antidepresan falan mı istesem dedim acaba doktorumdan eşimle kavga ettiğimizde artık dayanamadım sokağın ortasında ağladım ve gerçekten o kadar da abartılacak bir konu değildi
Ben daha kavga etmeden ağlıyorum valla nolacak bu halimiz bilmiyorum Allah bol sabır versin eslere bana cok bulaşmasın ki bahane bulamayayim diye başka şeyler bulmaya çalışıyorum ama yok yani geliyorlar durup dururken

Kızlar günaydınlar.. toplamda 5,5 kg almışım . Ama çok hızlı şekilde almam normal mi bilmiyorum. 2 haftada 1,5 kg norma değil😞 napacağım ekmeği kepeğe çevirdim hemen. Tatlıyı kesicem. Yürüyüşe baslamaya korkuyorum. Yani nasıl engelleyebilirm bu kilo durumunu bilmiyorum. Düşünüyorum böyle giderse 20 kg almıs olurum doğuma kadar ve bu feci birşey benm için 🥺
Ben şuan 21+4 teyim ben de 5 kilo aldım🙈 ama normalden fazla yemiyorum hatta daha az yiyorum. Bence dengeli beslendiğimiz sürece moral bozmaya gerek yok. Doğumdan sonra gitmiyor mu zaten bu kilolar çevremde herkesin öyle oldu. Takmamaya çalışın bence bebeğin de ağırlığı suyu vs var hepsini biz almadık🥰

Ben daha kavga etmeden ağlıyorum valla nolacak bu halimiz bilmiyorum Allah bol sabır versin eslere bana cok bulaşmasın ki bahane bulamayayim diye başka şeyler bulmaya çalışıyorum ama yok yani geliyorlar durup dururken
Ay biz bide 8 gündür karantinadayiz aynı evin içinde. Son 3 gündür yemek yeme dışında pek karsilasmiyoruz evin içinde. Yoksa Allah korusun mahkemeye kadar gider durum😂

Kizlar aşı oldugumdan beri gecmeyen baş agrim var parol içiyorum kesmiyor.
Hafid grip gibiyim bazi kisiler asidan sonra covid oluyor filan korkuyorum

Ben şuan 21+4 teyim ben de 5 kilo aldım🙈 ama normalden fazla yemiyorum hatta daha az yiyorum. Bence dengeli beslendiğimiz sürece moral bozmaya gerek yok. Doğumdan sonra gitmiyor mu zaten bu kilolar çevremde herkesin öyle oldu. Takmamaya çalışın bence bebeğin de ağırlığı suyu vs var hepsini biz almadık🥰
Başından bu yana 5 kilo mu aldın canım ben 2 ayda aldım da 😂 ona üzülüyorum. Çok hızlı bir kilo alımı oldu 🥲 böyle hızla giderse 20 kg buluyor hesaplarıma göre 🤔 bebiş 600 gr olsa suyu eşiği 1 kg dır heralde 🤭

Sen hangi aşıyı oldun canim sinovac ise o dedigin grip olayi basına gelen hic duymadim biontech ise evet baş ağrısı ve grip duydum. O covid olayi da bence aşıdan degilde aşı oldum diye rahat takinanlardan dolayi canım. Icini ferah tut psikolojik de olabilir etkilenmis olabilirsin.korkma yani artik binlerce hamile aşı oldu ve kotu birsey duymadim hic merak etme yani. Sekerin falan normal mi bana seker yukselsikce yada tansiyon dusuk yada yuksek olunca bas agrisi vuruyor baska seylerdende olabilir

Benim ki aksam yemeğinden sonra bilgisayarın basına geçiyor uyuyana kadarda pek muhatap olmuyor kavga etmemek için . İşini biliyor bence. :işsiz:

çok şükür bende detaylı ultrasonumu atlatmış bulunuyorum.
Elhamdulillah herşey yolunda sadece böbreklerinde hafif bi genişleme varmış
Gebeliğin son haftasında genelde toparlanıyormuş o yüzden takipte kalacağız dedi
Erkek bebeklerde sık görülüyormuş dedi

Onun dışında görünen bir sıkıntı yok ☺️❤️

Kızlar günaydınlar.. toplamda 5,5 kg almışım . Ama çok hızlı şekilde almam normal mi bilmiyorum. 2 haftada 1,5 kg norma değil😞 napacağım ekmeği kepeğe çevirdim hemen. Tatlıyı kesicem. Yürüyüşe baslamaya korkuyorum. Yani nasıl engelleyebilirm bu kilo durumunu bilmiyorum. Düşünüyorum böyle giderse 20 kg almıs olurum doğuma kadar ve bu feci birşey benm için 🥺
Benimde iştahım inanılmaz artti cnm 11 de kahvaltı yapıyorum 2 3 de öğlen yemeği yiyorum o saate kadar bile ağzım boş durmuyor valla, çerez meyve süt falan yiyorum aralarda

Sen hangi aşıyı oldun canim sinovac ise o dedigin grip olayi basına gelen hic duymadim biontech ise evet baş ağrısı ve grip duydum. O covid olayi da bence aşıdan degilde aşı oldum diye rahat takinanlardan dolayi canım. Icini ferah tut psikolojik de olabilir etkilenmis olabilirsin.korkma yani artik binlerce hamile aşı oldu ve kotu birsey duymadim hic merak etme yani. Sekerin falan normal mi bana seker yukselsikce yada tansiyon dusuk yada yuksek olunca bas agrisi vuruyor baska seylerdende olabilir
Sekerim filan normal suan cnm sinovac oldum kolumda agriyor baya.

çok şükür bende detaylı ultrasonumu atlatmış bulunuyorum.
Elhamdulillah herşey yolunda sadece böbreklerinde hafif bi genişleme varmış
Gebeliğin son haftasında genelde toparlanıyormuş o yüzden takipte kalacağız dedi
Erkek bebeklerde sık görülüyormuş dedi

Onun dışında görünen bir sıkıntı yok ☺️❤️
Oglumun da oyleydi cnm 30lu haftalarda geçmişti nolur nolmaz die dogunca da usg ile baktirmistik erkek bebeklerdr oluyor genelde duyuyorum.

Bende ayni durumdayım, geçen gün eşim tel.ni şarja takmaya gitti, yemek yiyecektik hadi gel demeye gittim, tel.le konuşuyorum diye işaret yaptı, arkamı döndüm oturdum ağladım adam şok oldu 🙈😂 sonrada bebeğim hissedip uzulduyse diye ağladım.Allah yanimizdakilere gerçekten sabır versin onların işleri de zor🙃

Benim ki aksam yemeğinden sonra bilgisayarın basına geçiyor uyuyana kadarda pek muhatap olmuyor kavga etmemek için . İşini biliyor bence. :işsiz:
Hele onuda yapsa diye seni etkilemek istemiyorum ama 😂uğraşma bulamıyorum kendime bebeğe kıyafet falan bakarak kafa dağıtmaya çalışıyorum

Bende ayni durumdayım, geçen gün eşim tel.ni şarja takmaya gitti, yemek yiyecektik hadi gel demeye gittim, tel.le konuşuyorum diye işaret yaptı, arkamı döndüm oturdum ağladım adam şok oldu 🙈😂 sonrada bebeğim hissedip uzulduyse diye ağladım.Allah yanimizdakilere gerçekten sabır versin onların işleri de zor🙃
Ay allahim ya bide bende öyle düşünüyorum cocuk etkileniyor diye bizde tatilden döndük tatilde ne güzel beraberdik sürekli hiç kavga etmedik eve geldik şimdi ya kavga edersek diye ağladım bazen ben ben olmuyorum gerçekten 🙄

Korkmayın Allahın izniyle bir şey olmaz, eşimde ilk doz sinovactan sonra hafif grip gibi oldu ama bir kaç gün içinde geçiyor, kendini korkutup bağışıklığını düşürme canım. Aşıdan sonra pozitife dönenler biontechte gördüm, sinovacta öyle bir şey duymadım hiç. Öyle şeyler düşünme

Ay allahim ya bide bende öyle düşünüyorum cocuk etkileniyor diye bizde tatilden döndük tatilde ne güzel beraberdik sürekli hiç kavga etmedik eve geldik şimdi ya kavga edersek diye ağladım bazen ben ben olmuyorum gerçekten 🙄
Bizim suçumuz yok, hormonlar böyle yaptı 🙈😂

Biberon ne tavsiye edersiniz, philips avent cam biberon düşünmüştüm ama patladı çatladı kırıldı akıtıyor diye çok şikayet var nette 🤔

Back
X