2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
kızlar özel bölgede tüy dökücü krem kullanmak hamilelikte zararlı mıdır sizce.
Canım çok kimyasal madde var içinde, zararlıdır diye düşünüyorum. Kokusu bile çok kötü oluyor. Saç boyamaya bile çoğu doktor sıcak bakmıyor öyle düşün canım direkt cilde sürmüş olucaksın bir de🥺

Biberon ne tavsiye edersiniz, philips avent cam biberon düşünmüştüm ama patladı çatladı kırıldı akıtıyor diye çok şikayet var nette 🤔
Canım ben baya araştırdım bu konuyu, bugün Philips Avent natural Pp biberon 125ml yenidoğan sipariş verdim, plastik olandan yani. Cam hijyen açısından iyi elbette ama çabuk kırılabiliyormuş bir de ağır gelebiliyormuş. Bu daha pratik geldi bana. Bi tane şimdilik bu bulunsun dedim.

Canım ben baya araştırdım bu konuyu, bugün Philips Avent natural Pp biberon 125ml yenidoğan sipariş verdim, plastik olandan yani. Cam hijyen açısından iyi elbette ama çabuk kırılabiliyormuş bir de ağır gelebiliyormuş. Bu daha pratik geldi bana. Bi tane şimdilik bu bulunsun dedim.
Teşekkür ederim o biberonu da inceleyeyim 😊

Kızlar yanlış hatırlamıyorsam hamileyken idrar yolu enfeksiyonu geçirenler vardı aramızda değil mi. 2 3 gündür afedersiniz tuvaletimi yaparken kasıklarım çok ağrıyor sanki iğne batar gibi kramp gibi,ama yanma kaşıntı falan yok.enfeksiyonda boyle mi oluyor

Kızlar bu arada ıhlamura çubuk tarçın ve karanfil atmıştım. Karanfil gebelikte zararlıymış meğerse şimdi okudum, düşük yapıyormuş, 5-6 tane koymuştum hem de demliğe 🥴🙄 umarım birşey olmaz…karanfil bebeği zararlı madde olarak görüp, dışarı atıyormuş 🥺🥺🥺
Allah korusun canım, bazı bitkilerin içeriğini araştırıp o şekilde tüketmek en doğrusu, 2 hamileliğimde de ıhlamur dışında bitki çayı kullanmadım, korkuyorum çünkü. 5-6 taneyle hemen bişey olmaz, iyi ki bakmışsın.

çok şükür bende detaylı ultrasonumu atlatmış bulunuyorum.
Elhamdulillah herşey yolunda sadece böbreklerinde hafif bi genişleme varmış
Gebeliğin son haftasında genelde toparlanıyormuş o yüzden takipte kalacağız dedi
Erkek bebeklerde sık görülüyormuş dedi

Onun dışında görünen bir sıkıntı yok ☺️❤️
Gözün aydın canım 😘evet erkek bebeklerde böbrekler de büyüme oluyor, inşallah Doğuma kadar geçer biter 😊🤲

kızlar özel bölgede tüy dökücü krem kullanmak hamilelikte zararlı mıdır sizce.
Zararlı diye biliyorum canım ben, sonuçta deriden vücudunun azda olsa emdiği bi kimyasal ürün. Üstelik karnımıza yakın bir yer. İlk oğlumda doktorum kullanma demişti ben de 7.ayıma kadar kendim ağda yapmıştım, tabi sonrası imkansız 🤣

Kızlar yanlış hatırlamıyorsam hamileyken idrar yolu enfeksiyonu geçirenler vardı aramızda değil mi. 2 3 gündür afedersiniz tuvaletimi yaparken kasıklarım çok ağrıyor sanki iğne batar gibi kramp gibi,ama yanma kaşıntı falan yok.enfeksiyonda boyle mi oluyor
Ben geçirdim ama benim idrardan kan gelmişti, benim de ağrım yanma vs yoktu. Doktoruna danış canım veya tek kullanımlık ilaçlardan da kullanabilirsin. İyi gelir.

Ağrı bende olmadı ama büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Böbrek taşı vs var mı? Benim ondan da şüphelenildi ufak bir şeyler çıktı böbreklerde. Enfeksiyon gitmişti.
Bol bol su iç gerçekten çok iyi geliyor. İçine birkaç damla limonda koyabilirsin

Ben de sürekli ağlıyorum hatta antidepresan falan mı istesem dedim acaba doktorumdan eşimle kavga ettiğimizde artık dayanamadım sokağın ortasında ağladım ve gerçekten o kadar da abartılacak bir konu değildi
Canım ben korku filmi izlerken bile ağlıyorum 🤣🤣 eşime karşı da alınganım ama eşim değişmedi benim hormonlarım tavan ama kendimi hiç üzmüyorum ufak şeyler için . Hamile iken anti depresan kullanılmaz canım sen de kendini rahatlatacak şeylerle uğraş mesela evdeyken patik ör yelek ör birşeyler üret çokk iyi geliyor 🥰

Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum…🙁 Geniz akıntım, gözümde ara ara yaşarma, kulaklarımda ve burnumda kaşıntı var, 1 haftadır böyleyim nerdeyse…10 gündür abimin kedisi bende…benimkisi alerjik rinit emin oldum artık, kedi bende alerji yaptı ve kedi haftasonuna kadar bende….Ben ki evlenmeden önce evde kedi de köpek de beslemiş insanım, kediye alerjim olduğuna pek inanmamıştım 3 gün önce gittiğim aile hekimi söylediğinde, kadın boğazında birşey yok seninki alerjik dedi…Az önce şu yazıyı okudum ve aynı semptomları gösteriyorum…kaç gecedir uyuyamıyorum bu geniz akıntısından dolayı….bu saat oldu hala ayaktayım…sabah ıhlamur içtim, akşamüstü nane -limon, demin de zencefilli ballı süt…akşam yemekte de et haşlama yaptım belki toparlarım diye, tam düzeliyor gibi oluyorum tekrar başlıyor..ağlamak istiyorum artık…yurtdışına gitti abim iş için, ben de kıramadım ki kedi köpek çok severim…hayvan da mübarek iki okşuyorsun hemen ısırıyor,,güya oyun yapıyor ama bunu alışkanlık haline getirmiş, ayaklarımıza saldırıyor ☺️🙄🙄 lök diye kucağıma oturuyor, çok sırnaşık kedi de sevmem yani, hayvana da gıcık olmaya başladım…haftasonu gelsin artık, bitsin bu işkence…🥴🥴🥴
Canım gebelik nezlesi olmuş olabilir misin

Korkmayın Allahın izniyle bir şey olmaz, eşimde ilk doz sinovactan sonra hafif grip gibi oldu ama bir kaç gün içinde geçiyor, kendini korkutup bağışıklığını düşürme canım. Aşıdan sonra pozitife dönenler biontechte gördüm, sinovacta öyle bir şey duymadım hiç. Öyle şeyler düşünme
Cnm bu mesaj beni rahatlatti bende hafid grip gibiyim insallah cabuk gecer.
Canım çok şüphe ediyorsan bi covit testi ver ama sanmıyorum bişey çıkacağını. Çok geçmiş olsun.
Esim ile oglumda bir sıkıntı yok suan bende hafif grip gibiyim agirlasirsam vericem cnm
O zaman bir doktora git istersen canim gecmis olsun
Doktora gitsemdE bisey vermezlerki evde kendime iyi bakmak tek yapilacak sey.
Ben cok sık oluyorim aynen de senin anlatitfin gibi oluyor tavsiyem bol limonlu su.

çok şükür bende detaylı ultrasonumu atlatmış bulunuyorum.
Elhamdulillah herşey yolunda sadece böbreklerinde hafif bi genişleme varmış
Gebeliğin son haftasında genelde toparlanıyormuş o yüzden takipte kalacağız dedi
Erkek bebeklerde sık görülüyormuş dedi

Onun dışında görünen bir sıkıntı yok ☺️❤️
Gözün aydın olsun cnm sağlıkla gelsin oğluşun💙 inşllah ileryen aylarda böbreklerde normale döner

A101 den bunları aldım, emzirme yastığına vardı
Alıp almama konusunda kararsız kalmıştım almamıştım, daha dolgun bir şey alırım diye ama aklımda kalmadı değil 😅

Eklentiler

• 41D5CF31-9EDD-4216-9E5D-87C507CBC2EC.webp
    41D5CF31-9EDD-4216-9E5D-87C507CBC2EC.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 67
  • CC782122-ED46-4688-AD3C-548B3E14C5AC.webp
    CC782122-ED46-4688-AD3C-548B3E14C5AC.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 69
Back
X