2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ağrı bende olmadı ama büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Böbrek taşı vs var mı? Benim ondan da şüphelenildi ufak bir şeyler çıktı böbreklerde. Enfeksiyon gitmişti.
Bol bol su iç gerçekten çok iyi geliyor. İçine birkaç damla limonda koyabilirsin
Yok canım bildiğim taş falan yok, idrar tahlili yaptırdım bol epitel görüldü yazıyor, yarın doktora göstereceğim ..bebeğe bisey olmasinda 🙁

Kızlar yanlış hatırlamıyorsam hamileyken idrar yolu enfeksiyonu geçirenler vardı aramızda değil mi. 2 3 gündür afedersiniz tuvaletimi yaparken kasıklarım çok ağrıyor sanki iğne batar gibi kramp gibi,ama yanma kaşıntı falan yok.enfeksiyonda boyle mi oluyor
Muhtemelen öyle cnm ben 2 kere yaşadım, doktorum bol su iç dedi, ikinci olduğumda idrar kültürü istedi onda bişey cikmadi cok şükür ama şimdi yine tekrarlamami istedi, gerekirse ilac verir cnm korkma, bol su ic içine azcık da limon kat azalıyor direk şikayetler

A101 den bunları aldım, emzirme yastığına vardı
Alıp almama konusunda kararsız kalmıştım almamıştım, daha dolgun bir şey alırım diye ama aklımda kalmadı değil 😅
Oyyy kuzum sağlıkla kullansın inşallah 🤗🙏
Ben de bugün küvetlere bakıyorum, genelde katlanan modelden çok var piyasada ama delik geliyo diyen var çok memnun olanlar var. Hadi bi fikir verin güzel annelerim, sabitlerden mi almak lazım, yoksa katlanır olanlardan kullanan var mı?

Ben de bugün küvetlere bakıyorum, genelde katlanan modelden çok var piyasada ama delik geliyo diyen var çok memnun olanlar var. Hadi bi fikir verin güzel annelerim, sabitlerden mi almak lazım, yoksa katlanır olanlardan kullanan var mı?
Canim ben kizlarda sabit olanlardan almistim esim banyo duvarina çiviyile tuturuyordu boylelikle yer tutmuyordu
Katlanirlarda hoşuma gidiyor ama cok pahali değilmi bir kuvet icin diyorum

Canim ben kizlarda sabit olanlardan almistim esim banyo duvarina çiviyile tuturuyordu boylelikle yer tutmuyordu
Katlanirlarda hoşuma gidiyor ama cok pahali değilmi bir kuvet icin diyorum
Evet yaa, o katlanan kovalı movalı maşrapalı olanlar 180den aşağı yok, insan plastiğe o kadar para vermek de istemiyo ama işte hani iş bitince kaldırması kolay mı olur acaba diyorum. Gerçi 38 yaşımda ilk çocuğu doğurcam sanki ikinci mi olacak da saklıycam acaba da bu kadar düşünüyosam 😅😂😂

Evet yaa, o katlanan kovalı movalı maşrapalı olanlar 180den aşağı yok, insan plastiğe o kadar para vermek de istemiyo ama işte hani iş bitince kaldırması kolay mı olur acaba diyorum. Gerçi 38 yaşımda ilk çocuğu doğurcam sanki ikinci mi olacak da saklıycam acaba da bu kadar düşünüyosam 😅😂😂
Cnm içimde kalmasin diyorsan al katalanabilirler tabi kolay cnm isin bitince her yere koyabilirsin
Canim yasinda ne var sanki😊 millet 40 -45 de doğruyor çatır çatır 😄

Allah razı olsun canım benim 🥰
İlk çocukta yine A101 den yeşil almıştım
Bu sene 6 cı senesi kırıldı
Yine A101 e geldi yine yeşil aldım 😅

Katlanırlar güzle az yer kaplıyor ama daha etken yıpranıp Bi an da su varken kapanıyorlarmış o yüzden vazgeçtim

Cnm katlanir küçük geldi gözüme.
Kuvet bende alicam ilk basta listemde oglumda cok kullandik eskidi attık bakınıyorum bende

Ben ilkinde normal küvet kova vs almıştım çok yer tutuyor koyacak yer bulamıyorum ki o zaman evim büyüktü. bu Sefer kısmet olursa katlanır alcam evim küçük katlar yatak altına falan koyarım diye düşünüyorum ortada da durmaz

Cnm bu mesaj beni rahatlatti bende hafid grip gibiyim insallah cabuk gecer.

Esim ile oglumda bir sıkıntı yok suan bende hafif grip gibiyim agirlasirsam vericem cnm

Doktora gitsemdE bisey vermezlerki evde kendime iyi bakmak tek yapilacak sey.

Ben cok sık oluyorim aynen de senin anlatitfin gibi oluyor tavsiyem bol limonlu su.

Muhtemelen öyle cnm ben 2 kere yaşadım, doktorum bol su iç dedi, ikinci olduğumda idrar kültürü istedi onda bişey cikmadi cok şükür ama şimdi yine tekrarlamami istedi, gerekirse ilac verir cnm korkma, bol su ic içine azcık da limon kat azalıyor direk şikayetler
Sağ olun kızlar, suyu artiriyim limonu da ekleyim 👍

Öyle deme, bir arkadaşım 39’da ilkini, 40’ı geçince ikinciyi yaptı😊 Belli olmaz, istersiniz belki.
Katlanan küvetler küçük gibi görünüyor. Ben büyük kızıma normal küvet almıştım, sonra oyun iÇin de kullandı, oyuncaklarını koyduk derken 8 yıl geçti, ikinciye de nasip oldu kullanmak.

Kızlar yanlış hatırlamıyorsam hamileyken idrar yolu enfeksiyonu geçirenler vardı aramızda değil mi. 2 3 gündür afedersiniz tuvaletimi yaparken kasıklarım çok ağrıyor sanki iğne batar gibi kramp gibi,ama yanma kaşıntı falan yok.enfeksiyonda boyle mi oluyor
Evet canım ve bence bi defa olduğunda aynı zamanlarda tekrarlıyor arkadaşlar yazmjsti cok geçmeden bende de çıktı geçen haftalarda yine ben sadece oyle agri hissedince anlıyorum bide rengi farklı oluyorsa

Bugün hormonların ağlattiği hepimize gelsin bu karikatür 😃😃

Eklentiler

• Screenshot_20211014-231429_1.webp
    Screenshot_20211014-231429_1.webp
    22 KB · Görüntüleme: 51
Evet canım ve bence bi defa olduğunda aynı zamanlarda tekrarlıyor arkadaşlar yazmjsti cok geçmeden bende de çıktı geçen haftalarda yine ben sadece oyle agri hissedince anlıyorum bide rengi farklı oluyorsa
Muhtemelen bendede var yarın tahlilimi doktora göstereceğim , bebeğe bir zararı olmasından korktum ama genel olarak hamilelikte çoğu kişide oluyor sanirim

Öyle deme, bir arkadaşım 39’da ilkini, 40’ı geçince ikinciyi yaptı😊 Belli olmaz, istersiniz belki.
Katlanan küvetler küçük gibi görünüyor. Ben büyük kızıma normal küvet almıştım, sonra oyun iÇin de kullandı, oyuncaklarını koyduk derken 8 yıl geçti, ikinciye de nasip oldu kullanmak.
Doğru söylüyosun valla kısmet bu işler 🤷🏼‍♀️ evet katlananlar daha küçük gibi ben de farkettim 👍 ama 1 yaşına kadar falan yeter heralde

Back
X