2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Karnınız baya büyüdü mü kızlar? Benimki hala çok küçük takıntı yapmaya başladım artık.
Hic üzülme canım valla ben hiç memnun değilim o kadar buyukki komsular durdurup doğum yakın mı diye soruyorlar zaten kıyafetim hiç kalmadı çorap pantolon daha şimdiden çok zor giyiyorum ben hiç bi artısını yasayamiyorum bu durumun

Iyiyim canim çok şükür oğluşumda iyimis teyzesi💙 doktor beyindeki kisti göremedi geçmiş dedi cok rahatladım şükürler olsun rabbime🤲 inşllah sağlıkla hepimiz kucağımiza alalim bebitolarimizi🥰
Çok şükür canım ya gözümüz aydın Allaha şükürler olsun ,ozamandan beri aklımdaydın ama hiç kalbime kötü bir his gelmemişti,bazı şeyler geçici oluyormuş ya hamilelikte öyleydi o Allahını izni ile ❤başladınız mi yavaştan oglusuna biseyelr almaya canim bo am önce sağ salim bi ocak şubat ayına gelmek istiyorum inan ki 🥰💋

Ay sakin bekleme bak heleki normal doğum düşünüyorsan son haftalar eziyet oluyor gecmiyor günler benim en son tarih 1 şubat herkes 15 şubat diye biliyor o kadar durmaz ama yinede 38 den önce beklemek çok sıkıntı 🙂
Bi önceki doğumun geciktimiydi canım😂 ben o kadar geciktirmeyi düşünmüyorum 39 a kadar gelmezse riske atmak istemem heralde. Tüp bebekya normal doğum bile düşünmüyor coğu kişi ama ben normali zorlıcam bakalım😊

Çok şükür canım ya gözümüz aydın Allaha şükürler olsun ,ozamandan beri aklımdaydın ama hiç kalbime kötü bir his gelmemişti,bazı şeyler geçici oluyormuş ya hamilelikte öyleydi o Allahını izni ile ❤başladınız mi yavaştan oglusuna biseyelr almaya canim bo am önce sağ salim bi ocak şubat ayına gelmek istiyorum inan ki 🥰💋
Allah razı olsun cnm benim 🥰aynen doktorda dedi tek bir bulgu hiç birseye yaramaz şimdi gecmezse bile 27 geçer dedi
Hastane çıkışı aldim cnm yeni yeni başlıyoruz sen basladin mı cnm sil.baştan hersey alınacak mecburen 😊
Ya bende bir an once subatun gelmesini bekliyorum kizlar cok sabırsızlanıyor 😁

Hic üzülme canım valla ben hiç memnun değilim o kadar buyukki komsular durdurup doğum yakın mı diye soruyorlar zaten kıyafetim hiç kalmadı çorap pantolon daha şimdiden çok zor giyiyorum ben hiç bi artısını yasayamiyorum bu durumun
Sende haklısın ,gece uyumak bile zor olur o şekilde. Tam ortası olsun ne çok büyük ne çok küçük tam 6. Aya göre 😊

Ay beslenme konusunda ben de çok kötüyüm sürekli poğaça börek olsa sürekli yerim🙈
Zorluyorum kendimi ama😵‍💫
Ben de doktoruma sordum burun kanaması normal dedi o da sizin gibi, çok olursa kbb ye görünmemi tavsiye etti. Nefes darlığım oluyor dedim ama erkek diyor onun için. Peki ben neden nefes darlığı yaşıyorum kansızlık da yok🥸 cevap yok malesef😅

Bi önceki doğumun geciktimiydi canım😂 ben o kadar geciktirmeyi düşünmüyorum 39 a kadar gelmezse riske atmak istemem heralde. Tüp bebekya normal doğum bile düşünmüyor coğu kişi ama ben normali zorlıcam bakalım😊
Bizimde tup bebek bende normali dusunuyorum Allah izin verirse kuzum akisina biraktim yani 😂

Canım sen baya kediye alerji olmuşsun merak etme , bende de aynı şekilde yoğun bir alerji var nefes almak imkansız hale geliyor gözden burundan her yerden su geliyor 😬 gözler kızarıp küçülüp hatta kaşırsan şişiyor , geçmesi 2-3 günü bulur , ve hamileliğimde derhal kullandığım alerji ilaçlarım bıraktırıldı birşey de kullanamadım . Bi an önce kediş gidince düzelirsin . Covid olsan 1 hafta bu belirtilerle kalmaz Farklı semptomlar gelişirdi . Kendimden bildiğim için alerji olduğunu rahatlıkla söyleyebiliyorum . Bende astım da yapıyor bu semptomların devamı hava da alamıyorum . Geçmiş olsun dikkat et kendine 🙏🏻💐
Canım benim çok teşekkürler 🥰☺️ Artık iyiyim çok şükür 🙏🧿 havalar da etkiledi sanırım, kurak bir şehirde yaşıyorum 🙁 öksürüğüm var biraz onun dışında iyiyim 😍

Güle güle kullanın , nereden aldınız fotoğrafı var mj , ben kızlarımdan kalan herrşyi dağıtmıştım ama şimdi yine alıcaz . Burada alan alışveriş yalan arkadaşları okudukça heyecanlanıyorum ya 🥰😍🙏🏻
küveti bimden almıstık. kova ve masrapayı da netten sipariş verdim canım küveti 100e almıatık kova ve maşrapayı 65e aldım

Kızlar oğluşum kocaman olmuş, boyu 30cm , kilosu da 575gr olmuş 🧿❤️🤗 gelişimi gayet iyi dedi doktorumuz 💜 güzel de poz verdi teyzeleri 👍🏻🥰😉

Eklentiler

• 97A735FC-5125-46E3-8BD0-933BF268152E.webp
    97A735FC-5125-46E3-8BD0-933BF268152E.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 60
Çok güzelmiş annesi güle güle kullan 😍🙏🏻 Ay ne güzel sizleri gördükçe bende yavaştan hevesleniyorum , cinsiyeti öğrenince bi markanın 0-3 ay sweatiniwaldım sadece yavrum yazık başka bişeyimiz yok . 3. Olduğundan mı nedir 😂anneanne ve babaannelerimiz iş başında gerçi saolsunlar 😂
Sagol canim 😅benim ilk olunca eksigu kalmadi bi banyo icin sampuan falan kaldi o da tarihî gecmesin diye bekletiyorum 😂😂

Bizimde tup bebek bende normali dusunuyorum Allah izin verirse kuzum akisina biraktim yani 😂
Ben de canım panik yapmıyorum bişey olursa diye. Normal için zorlucam şartları. Ama oldu ki zamanı gecikti gelmiyor 40-41 e kadarda bekleyemem. Çünkü çoook örneklerini gördüm bebek kakasını yiyor, geciktiği için anne karnında ölüyor vs. 2 günde bir NST ye giricem takipte olucam gerisi Allahın takdiri. İnsallah sağlıkla zamanında doğarlar😇

Kizlar benim karnim buyumedi ama kalca ve basen cok büyüdü:KK43: bugun baktim hicbir kiyafetim olmuyor gittim alisverise sadece lcw da kendime biseyler bulabildim.
Bebek reyonuna goz atttim aman allahim yok boyle pahalilik.
Ilk bebek.olanlara allah yardim etsin
Evet cnm bende bugun kontrolden sonra bakayim birşeylere dedim herşey çok çok pahali
Ilk bebek değil bizim ama iki kizdan sonra erkek bebek olunca evde hicbirsey yok hersey baştan alacagiz rabbim herkesin yardimcisi olsun
Gerçi ne pahali değil ki neye el atsan el yakıyor

Evet canım bide erken doğum riskim vardi 32 de her şey hazırdı resmen son 3 ay beklemiş gibi olduk 😂 o zaman sen bilirsin canım ama eğer sezeryan varsa aklında hiç bekleme son ana kadar sunni sancı falan ugrastirtma direk gün almak daha rahat

Sende haklısın ,gece uyumak bile zor olur o şekilde. Tam ortası olsun ne çok büyük ne çok küçük tam 6. Aya göre 😊
Bencede ama yapıya göre sanırım aşırı kilolu da değil bebek galiba içimde hiç yer yok diyorum 😂

Ben de canım panik yapmıyorum bişey olursa diye. Normal için zorlucam şartları. Ama oldu ki zamanı gecikti gelmiyor 40-41 e kadarda bekleyemem. Çünkü çoook örneklerini gördüm bebek kakasını yiyor, geciktiği için anne karnında ölüyor vs. 2 günde bir NST ye giricem takipte olucam gerisi Allahın takdiri. İnsallah sağlıkla zamanında doğarlar😇
Evet kuzucum ben de cok sahit oldum bu durumlara ama Allah a emanat bence bilincli bilgili bir doktor yonlendirmesi ile hersey rahat olur Allah in izniyle zaten inat etmekte fayda yok bu durumlarda sez. diosa öyle olcak yapcak bisey yok ☺️ Amin kuzum sağlıkla gelsinler mucizelerimiz ❤️

Back
X