2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Zaten park yatağın var, bunu Alman fazlalık olur.
Bana da ilk bebekte park yatak hediye geldi 15 aylık olana kadar aynı odada kaldık sonra odasını ayırdık park yatakta yatmaya devam etti
3 yaşına gelinceye büyük tek kişilik montessorri yatak aldık. Uzunca bir süre de onda kalır.
Montessorri dan memnun musun cnm, cok yer kaplıyor mu

E Evils B Birmuhendisinruyasi kızlar geçmiş olsun. 2 ay önce çok fena hasta oldum kesin covidiö dedim hatta ama negatiftim. ben 1 diş sarımsak yuttum hergün antinitotik niyetine suyla. zencefil ve ıhlamur içtim. tereyagını ocakta eritip altını kapatınca içine pekmez koydum karıştırıp yedim. bunlar çok iyi geliyo.

Çok bilgi kirliliği oldugunu düşünüyorum canim ben yinede kitap okumak istiyorum
Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler adında ansiklopedi gibi bi kitap var var canım. Tavsiye ederim. Güzel bilgilendiriyor. Kitapçıya gidersen sayfalarını bir karıştır istersen, hoşuna giderse alırsın👍🏻

Tecrübeli anneler, unibaby bebek şampuanı hakkında bilginiz varmı? Bime gelecemiş salı günü. Bebek şampuanı hakkında pek bir bilgim yok dalin cok kurutuyor diyorlar, johnsos baby de çok katkı maddesi var benim gözümü yakmıştı. Unibaby hakkında fikrim yok
Unibaby ninde göz yaktığını duymuştum canım, ben ilk aylar şampuan kullanmayı düşünmüyorum, annem asla izin vermez zaten😂 doğal yeşil sabunla yıkayacağız, banyodan önce de kafasına zeytinyağı sürüp bekletiyor, konak monak olmuyor, yeğenlerimi hep böyle yıkamıştı hiç bir sorun yaşamadılar

Montessorri dan memnun musun cnm, cok yer kaplıyor mu

benim odam küçük o yüzden yer kaplıyor, ama tek kişilik yatak ile aynı ölçüde, gidip yaptırmıştım fazla büyük gibi görünüyor ama değil.

İkincide büyürse aynısından alırım büyük ihtimalle
Bunu ranzayada çevirebilirim 😅

Eklentiler

• C9CE025C-E09C-4BD2-879C-5ECFF01500A0.webp
    C9CE025C-E09C-4BD2-879C-5ECFF01500A0.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 62
Unibaby ninde göz yaktığını duymuştum canım, ben ilk aylar şampuan kullanmayı düşünmüyorum, annem asla izin vermez zaten😂 doğal yeşil sabunla yıkayacağız, banyodan önce de kafasına zeytinyağı sürüp bekletiyor, konak monak olmuyor, yeğenlerimi hep böyle yıkamıştı hiç bir sorun yaşamadılar
Canım ben de kafası harici şampuan kullanmayı düşünmüyorum. Vucuduna sabun düşünüyorum doğal sabunlarımda var. Ama inanılmaz göz yakıyor. O yüzden riske atamam. Ben bile o sabunla liflendiğimde yanlıslıkla gözüme değiyor inanılmaz acıyor gözümü açamıyorum. Maalesef doğal sabunların baz oranını ayarlayamıyorlar ve bebeğin cildi hassas oldugu için cesaretim yok.

benim odam küçük o yüzden yer kaplıyor, ama tek kişilik yatak ile aynı ölçüde, gidip yaptırmıştım fazla büyük gibi görünüyor ama değil.

İkincide büyürse aynısından alırım büyük ihtimalle
Bunu ranzayada çevirebilirim 😅
Bak onu da merak etmiştim, ranzaya çevriliyor mu diye, benim odam da küçük diyorum 2.oglum olursa acaba 2 yatak sığar mi😆annemin psikolojisi bozuluyor dur daha 1.dogsun diyor, o bakicak da ondan telasli😆😆

Bak onu da merak etmiştim, ranzaya çevriliyor mu diye, benim odam da küçük diyorum 2.oglum olursa acaba 2 yatak sığar mi😆annemin psikolojisi bozuluyor dur daha 1.dogsun diyor, o bakicak da ondan telasli😆😆
Annenle yakın mı oturuyorsun. Benm ki uzakta o yüzden ikinciye hemen cesaret edemiyorum 😂 gerçi bebiş doğduktan sonra çoğu kişinin fikri değişiyor. İkinciyi düşünenler tövbe ediyor😂😂😂

daha bunu doğurcamda bu benden bağımsız hale gelecekte odaları ayıracağız da falan filan
ama ben yaptırdığım yeri aradım bu yatak ranzaya döner mi dedim, hallederiz dedi :D

Kizlar 21+2 günlük hamileyim detaylı ultrasonda bebegin kafasi aşağıya dönmüş ve kasik ağrılarım var aynı durumu yaşayıpta herhangi bir sorunla karşılaşan oldu mu sizde veya cevrenizde

Kizlar 21+2 günlük hamileyim detaylı ultrasonda bebegin kafasi aşağıya dönmüş ve kasik ağrılarım var aynı durumu yaşayıpta herhangi bir sorunla karşılaşan oldu mu sizde veya cevrenizde
Merhaba bende ağrı sebebiyle gece gitmiştim hatta burada paylaştım. Bebek kafası aşağıda duruyor ve adet sancısı gibi yapıyordu. Doktor rahim ağzı kapalı şuan için sorun yok ama çok uzun süre ayakta kalma, ağır kaldırma, merdiven çıkma, çok yürüme dinlen dedi. Daha erken çok pozisyon değiştirir dedi istirahat ile

Kızlar merhaba, her gün buraya bakan okuyan ve yazan birisi olarak 2-3 gündür hiç giremedim. Başıma neler geldiğini🙄🙄🙄 Cumartesi günü eşimle kaşınmaya başladık Allah Allahh dedik duş aldık, akşama doğru ayak bileklerimiz yara oldu derken bir baktık evimizi pireler basmış 🤭
Bizim katın koridorunda bir kedi var ondan dolayı bütün evleri pire basmış, evi temizledik perdeleri yıkadık resmen evi kırkladık meğerse temizlikle geçmiyormuş. Pazar günü o kadar temizliğin üstüne gittik evi ilaçlattık.🤔 Dün gece annemde kaldık bu gecede kayinvalidemde kalacağız 😊
Sisleme yöntemi ile yapıldığı için benim solumamam gerekiyormuş yarında eve temizlikçi abla gidecek bardak çanak ne varsa yıkanması gerekiyormuş. Dua edin bir an önce kurtulalım pirelerden inşallah ❤️🙏🌈

kızlar merhabalar bende ara ara girip okuyup sizlerin iyi olduğunu görüp çıkıyorum bazende yazıyorum şuanki gibi sizlere bir şey soracağım hamileliğinde şuan da olur önceki de KARPAL TÜNEL SENDROMU yaşayan oldu mu ?

şuan benim oldu da olanlar nasıl çözümler buldunuz lütfen bilenler yardım etsin...

bi sayfada okudum şuanlık bileklerime bal tarçın azıcıkta ılık su ile karışıtırıp sitreç film sarıyorum bileğime atelli bileklikle uyuyorum... başka çözüm yolu var mı gece olduğunda korkuyorum uyumaya uyutmuyor bu sendrom bide ağrılı oluyor doktora (beyin cerrahı ve kadın doğum) gittim müdahale edilecek bişey değil hamileyken olmuyor doğuma kadar sabredeceksin dedi doğal yöntem arıyorum şuan...

Kızlar merhaba, her gün buraya bakan okuyan ve yazan birisi olarak 2-3 gündür hiç giremedim. Başıma neler geldiğini🙄🙄🙄 Cumartesi günü eşimle kaşınmaya başladık Allah Allahh dedik duş aldık, akşama doğru ayak bileklerimiz yara oldu derken bir baktık evimizi pireler basmış 🤭
Bizim katın koridorunda bir kedi var ondan dolayı bütün evleri pire basmış, evi temizledik perdeleri yıkadık resmen evi kırkladık meğerse temizlikle geçmiyormuş. Pazar günü o kadar temizliğin üstüne gittik evi ilaçlattık.🤔 Dün gece annemde kaldık bu gecede kayinvalidemde kalacağız 😊
Sisleme yöntemi ile yapıldığı için benim solumamam gerekiyormuş yarında eve temizlikçi abla gidecek bardak çanak ne varsa yıkanması gerekiyormuş. Dua edin bir an önce kurtulalım pirelerden inşallah ❤️🙏🌈
çok zor canım allah kolaylık versin. inşallah gecer gider bir an önce

E Evils B Birmuhendisinruyasi kızlar geçmiş olsun. 2 ay önce çok fena hasta oldum kesin covidiö dedim hatta ama negatiftim. ben 1 diş sarımsak yuttum hergün antinitotik niyetine suyla. zencefil ve ıhlamur içtim. tereyagını ocakta eritip altını kapatınca içine pekmez koydum karıştırıp yedim. bunlar çok iyi geliyo.
Sağol canım ay onlar mideni yakmadi mı 🙄 olmadi bende deneyeyim doktor bisey vermezse😶

Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler adında ansiklopedi gibi bi kitap var var canım. Tavsiye ederim. Güzel bilgilendiriyor. Kitapçıya gidersen sayfalarını bir karıştır istersen, hoşuna giderse alırsın👍🏻
Tamam canim cok sagol onuda araştırayım ☺

Merhaba bende ağrı sebebiyle gece gitmiştim hatta burada paylaştım. Bebek kafası aşağıda duruyor ve adet sancısı gibi yapıyordu. Doktor rahim ağzı kapalı şuan için sorun yok ama çok uzun süre ayakta kalma, ağır kaldırma, merdiven çıkma, çok yürüme dinlen dedi. Daha erken çok pozisyon değiştirir dedi istirahat ile
Çok teşekkürler cevabınız için dediginiz konulara dikkat ederim artık umarım sizde vakti geldiğinde doğum yaparsınız bir sorun yasamazsınız 🤲

Kızlar sabah kalkınca benim kollarım bacaklarım cok aciyor ilk başta aşırı bi odemim de yok yani ellerim falan aşırı sis değil hala yüzük falan oluyor mesela ama ödem acısı bildiğiniz çok rahatsız edici hiç uyumamisim dayak yemişim gibi uyanıyorum akşamları soda içiyorum o yüzden olabilir mi diye geliyor aklıma ne yapabilirim ki sizinde böyle mi

Bu ne cesaret yiğidim 😂 şaka bi yana Allah eksik etmesin anneleri basimizdan bir haftadır tatile gitti oğlum her gün sabah anne ananemi çok özledim hadi ara gidelim ananeme diye bugün döndü gece yazık ses etmiyorum tekrar arayalım demesin diye oğluma gezme buldum unutsun diye yoksa o yorgunlukla gidip konacak tepesine annemin🥰😂

Allah kurtarsın gerçekten çok zor canım allahtan erken farketmissin çok çabuk cogaliyorlarmis birde

Back
X