• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Nasilsiniz kizlar ben gecen haftadan beri gribim aman kendinize çok çok dikkat edin bu senenin gribi çok ağırmış yaşamış oldum doktoruma soyledim vitamin serumu versenizde rahatlasam diye vermedi bol bol c vitamini dedi zatem yiyorum icimden portakal,mandalina ağcı çıkacak nerdeyse😁covid testi verdim cok şükür negatif çıktı

Aynen cnm aksaam gelsin onu bi odaya sokunca hemen gidip yapar :)) test yaptırmadığı sürece covid muamelesi yapicam aslinda gecen sabah dus aldi hemen disari cikmak zorunda kaldi ayaz yedi oda olabilir ama iste arkadssini duyunca bende bi acaba mi dedim
Valla canım oda arkadaşı covid ise mutlaka yaptırmalı…sizi düşünmeli… 🤷🏼‍♀️

Nasilsiniz kizlar ben gecen haftadan beri gribim aman kendinize çok çok dikkat edin bu senenin gribi çok ağırmış yaşamış oldum doktoruma soyledim vitamin serumu versenizde rahatlasam diye vermedi bol bol c vitamini dedi zatem yiyorum icimden portakal,mandalina ağcı çıkacak nerdeyse😁covid testi verdim cok şükür negatif çıktı
Çok geçmiş olsun canım, ben de hasta olmuştum, birkaç hafta önce , kıvranıyordum buralarda geceleri geniz akıntısından uyuyamıyorum diye…doğal takviyelerle atlattım ben de 😆☺️ İçimden ıhlamur ağacı çıkacaktı benim de 🤪

Çok geçmiş olsun canım, ben de hasta olmuştum, birkaç hafta önce , kıvranıyordum buralarda geceleri geniz akıntısından uyuyamıyorum diye…doğal takviyelerle atlattım ben de 😆☺️ İçimden ıhlamur ağacı çıkacaktı benim de 🤪
Teşekkür ederim cnm bana da küçük kizimdan bulaştı geceleri uyudum rahat eşim sirtima bir yağ sürdü iri tuzu isitip uzerine yattim rahattim kuzum

Aynısını yaşadım 5 hafta sürdü. Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama korkma geçecek

Aynısını yaşadım 5 hafta sürdü. Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama korkma geçecek
Ayy canim benim aynen hic gecmeyecek sandim benim normalde gribim cok ağır olur hamileykende iki kat ağır oldu rabbim hamilelik surecini hastalıksız atlatmayi nasip etsin

Ayy canim benim aynen hic gecmeyecek sandim benim normalde gribim cok ağır olur hamileykende iki kat ağır oldu rabbim hamilelik surecini hastalıksız atlatmayi nasip etsin
Ben de bugün hasta gibiyim canım. Dün çok soğuktu hava basımdan soğuk aldım herhalde. Sabah beri başım ağrıyor burnum bir garip. Grip kaçınılmaz olacak sanırım😞

Ben de bugün hasta gibiyim canım. Dün çok soğuktu hava basımdan soğuk aldım herhalde. Sabah beri başım ağrıyor burnum bir garip. Grip kaçınılmaz olacak sanırım😞
Yaa canim hemen birseyler ic olmazsin insllah cnm rabbim bol bol sifalar versin kuzum
Nane limon ,bal zencefil limon ic bol bol

Evet canım ben 3 aylık gebe olduğumdan beri kullanıyorum…kızımda da 5 sene önce kullanmıştım, hiç çatlamamıştım, şimdi de henüz çatlamadım, memnunum 👍🏻☺️ Ama kutusunu atmışım yer kaplamasın diye 🤭
Bende atarım öyle şeyleri
Günaydınlar, güzel bir hafta olsun hepimiz için 🙏
Aynı durum birkaç gündür bende de var, bebek baya yukarı çıktı, yine iştahım var ama midem hemen doluyo sıkıştırıyo beni, daha iyi işte napalım az yeriz biz de 😂😂
Aynen 😂
Kizlar esimde hafif bogaz agrisi vardi haftasonu burnu da tikali gibiydi ama halsizlik filan yoktu sabah giderken ise en son boyle oldugumda covid 19 olmustuk hatirladinmi dedi simdi mesaj atmis oda arkadaşı covid pozitifmis. Gidip hemen test yaptir dedim umarım covid degildir. Annemler gelicekti bu hafta 4 aydir bekliyordum onlari görmeyi:KK43:
İnşallah pozitif değildir , ama negatifse de siz kendinize dikkat edin, bugün negatif olan iki gün sonra pozitif olabiliyor Allah korusun..inşallah basit soğuk algınlığıdir belirtiler hemem geçer annenizi de gönül rahatligiyla görürsünüz, o size vitamin gibi gelecektir

Yok artık canım 😃😄😄 bayağı almışsın kuzum☺️ Zayıf hamile kalmışsın ama bu gidişle +30 kg ile doğuma gireceksin 🤭 biraz dikkat et bence canım, doğumdan sonra zor olur sonra vermesi 👍🏻😉
Canim annemde ilk dogumunda cok zayifmis 30 kg almis sanirim ona cekmisim. Nasil kendimi tutacagim bilmiyorum. 😃

kızlar selam bebişi hissetmediğim için haftasonu doktora gittim gayet hareketli yerinde durmuyor sen hissedemiyor olabilirsin dedi.

Bilgisi olan tecrübeli çalışan anneler doktor 32.hafta da alacağım rapor için 32 hafta dolunca yazarız dedi ama internet 32. hafta başlayınca diyor.ne zaman izne ayrılabilicem sizce 32+6 mı 32+0 mı

Kızlar bugün 24. Haftamıza girdik hayırlısıyla. Ctesi günü doktorum tartısına çıkınca yine bir şok yaşadım. Toplamda 12 kilo almışım. Doktor inanılmaz kizdi. Ve bu kizmasi beni rahatsiz ediyor ne yapayim elimdemi yememek tutamiyorum kendimi. Boyum 1.60 49,5 kg ile hamile kaldim Suan 61,5 Kg olmusum😃 şeker yüklemesi yaptirmicaktim sana ama yaptircam artik dedi bide.
Çok almışsın kuzum yaa.Bende kızardım:)) asıl kilo alınacak döneme henüz gelmedik.Biraz daha dikkat et.3 kilo almışım ben mevcutta kiloluyum zaten.Bişey demedi doktorum bununla ilgili ..

Canım ekstra magnezyum kullanmıyorum Osteocare’i içerken. D vitaminimi de 4 damla alıyordum 2 damlaya düşürdük ama almaya devam ediyorum doktorum öyle söyledi🥰
teşekkür ederim canım cevap için. magnezyumu bırkaırım diye düşündüm ben de. d vitden emin degilim. azaltmak mantıklı sanıeım dediğin gibi

Bende sirt ustu yatmayi severim gece uyaniyorum sirt ustu yatmışım bu sefer vicdan azabi duyuyorum bi yontem bulmam lazm uykuda sirt ustu yatmamak icin.
ben hamile yastıgıyla yatıyorum canım. yastıgın bir tarafını belimin arkasına koydugum için de sırtüstü yatmamı engelliyor.

Aynen cnm aksaam gelsin onu bi odaya sokunca hemen gidip yapar :)) test yaptırmadığı sürece covid muamelesi yapicam aslinda gecen sabah dus aldi hemen disari cikmak zorunda kaldi ayaz yedi oda olabilir ama iste arkadssini duyunca bende bi acaba mi dedim
Yaptırsın canım mutlaka, Allah korusun taşıyıcı olur kendisi belirti göstermez annenler de tehlikeye girer. Oda arkadaşı olduğu için temaslı sayılır hemen yaparlar zaten testi, senin de için rahat olur

Yaa canim hemen birseyler ic olmazsin insllah cnm rabbim bol bol sifalar versin kuzum
Nane limon ,bal zencefil limon ic bol bol
Tamam canım zencefilden korkuyorum rahim kasılması yapıyormus diye . Ama 1-2 fincandan birşey olmaz herhalde. Ihlamurda zencefilde başlayayım hemen sağollasın. Sağ salim atlatsaydık☹️

kızlar selam bebişi hissetmediğim için haftasonu doktora gittim gayet hareketli yerinde durmuyor sen hissedemiyor olabilirsin dedi.

Bilgisi olan tecrübeli çalışan anneler doktor 32.hafta da alacağım rapor için 32 hafta dolunca yazarız dedi ama internet 32. hafta başlayınca diyor.ne zaman izne ayrılabilicem sizce 32+6 mı 32+0 mı
32+0 da alıyorsun canım 32. hafta 31+6 da dolmuş oluyor 32+1 33. haftaya dönmüş ayılıyor ben kızımda 32+0 da çalışabilir raporumu almıştım 5 haftalık

Back
X