• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Mrb herkese, bu araba hakkinda bilgi sahibi olan varmı acaba, cevrenizde kullanan bilen varmi? Hic bir sitede yorum bulamadim o yuzden sizede sormak istedim.
Screenshot_2021-12-18-16-05-51-176_trendyol.com.webp

Evet canim. Benim 5. Haftamdan beri hep riskim vardi ztn. 1 aydir surekli yatıyorum. Progestan ve adalat kullanıyorum. Doktor dediko bebegin kafasi tam rahim agzinin üstünde bir ittirse doguu baslatir o yüzden igneleri vurdurmak istedi.
Geçmiş olsun cnm bende oldum igneleri kanama oldu diye

Ayakta duruyordum böyle bir adet sancısı geldi sonra biraz oturayım dedim. Daha da şiddetlendi uzanayım dedim uzanınca daha da beter oldu. Bir anda belimden kasıklarıma doğru çok yoğun bir sancı girdi bacaklarım uyuştu sancidan. Gittim yatağımda dizimin ve dirseklerimin üzerinde durdum popomu havaya kaldırdım asla geçmedi 3 dakika falan sürdü. Sonra tam geçti galiba diye sol yanıma uzandım anladım tekrar geleceğini geliyor diye bağırdım eşime. Bir daha geldi O da bir 3 dakika falan sürdü. Şimdi geçti şu an böyle hafif bir adet sancım var. Neydi öyle yalancı kasılma mıydı bilmiyorum ama mahvoldum.
Canım şuan nasılsın, geçmiştir inşallah.benim ebe belinde adet ağrısı gibi olup kasıklarına ağrı inerse ya da bacak aranda sanki top tutuyormuşsun gibi olursa ya da bacak içlerinden ari sokmuş gibi olursa, peceteye silmeyle gelen kan olursa, bunlardan biri olursa hemen haber ver, önce konuşuruz duruma gore hastaneye cagiririm bu durumlarda nst gerekir dedi. İhmal etme sende

Herkese iyi aksamlar guzel Annisler. Uzun zaman sonra yavvuslarimla disarda vakit gecirdik. Oglene kadar etkinlikle geciyo zaten. Tvde animasyon sinema keyfi hikaye okuma meyve yeme oyun oynama derken ogleden sonra bi migros yaptik. Oyun salonunda cok guzel vakit gecirdiler. Sansimiza kimse yoktu taki biz cikana kadar millet dolustu birden😃 yinede cikmadan terlediler ustlerini degistirdim kolonyayi bosalttim ustumuze( gulben gibi hissettim kendimi bian 😂) biz cikarken millet dolustu. 1 saatten fazla durduk. Sansli gunumuzdeymisiz. Rahatca oynadilar kimse olmayinca koca dukkan bize kalmisti. Sonra birseyler yedik. En son kuafore gittim. Simdi eve geldim. Eskiden sık yaptigimiz seyler uzuuuuun zaman aradan sonra yapinca bi iyi geldi valla.
Sizlerinde gununuz coooook guzel gecmistir insaAllah. Ballikko Ballikko ve diger agrisi olan tum arkadaslarim hepinizin agrisi gecmistir insaAllah🤲🥰

NedirYani NedirYani karar veremedim yaptirsamm mi diye yaptirisan baykus craft diye bir sayfa var ordan yaptiricam insallah arkadaşın kardeşi.
Ben normalde diğer şeyleri hiç yaptırmadım geçen eşime iyi olsaydım bir şeyler yapmak istiyordum kendim kapı süsü demiştim o da araştır yaptıralım dedi.
Sonradan sürekli kullanılır ya o yüzden çok mantıklı geliyor kapı süsü. Baş ucuna asabiliriz 😍

Ona da bakayım hemen 😍

Canım şuan nasılsın, geçmiştir inşallah.benim ebe belinde adet ağrısı gibi olup kasıklarına ağrı inerse ya da bacak aranda sanki top tutuyormuşsun gibi olursa ya da bacak içlerinden ari sokmuş gibi olursa, peceteye silmeyle gelen kan olursa, bunlardan biri olursa hemen haber ver, önce konuşuruz duruma gore hastaneye cagiririm bu durumlarda nst gerekir dedi. İhmal etme sende
Canım şimdi ekran görüntüsü aldım. Buraya yazdıktan sonra bir daha öyle bir şey yaşamadım eğer tekrar olsaydı direk gidecektim hastaneye. Çok şükür durdu şuan iyiyim. Anlamadım neden oldu tek seferlik oldu

Ben normalde diğer şeyleri hiç yaptırmadım geçen eşime iyi olsaydım bir şeyler yapmak istiyordum kendim kapı süsü demiştim o da araştır yaptıralım dedi.
Sonradan sürekli kullanılır ya o yüzden çok mantıklı geliyor kapı süsü. Baş ucuna asabiliriz 😍

Ona da bakayım hemen 😍
Cnm yaptırırsan mutlaka ledli yaptir kendileri tek yatmaya baslayinca bayiliyolar led ışığa.

Kızlar merhaba bugün kontrolüm varsı pozisyonu dışında herşey yolunda 43 cm olmuşuz. Kilomuz da 2018 gr olmuş. Ancak pozisyon değişmezse değişmesi zor gibi dedi sezaryen olacak o da 24-25 ocak olur büyük ihtimalle dedi. Normal istiyodum hep ama sağlıkla gelsin de sezaryen de olur artık.
Ballikko Ballikko canım sen üzülme sen kafana takıp üzülürsen bebişi de etkiler. 32 den sonrası artık normal doğuma giriyo. Benim arkadaşım 35in sonu 36nın başında doğum yaptı çok şükür ikisi de iyi. Bol dua et ve iyi düşün 😘😘
Benimki kontrole gittiğim günün sabahı döndü hemde patır kütür vallahi. 31+5 de 2.600 gr olmasına rağmen . Ama hep sol tarafına yatıp birde yeri gırgırlaman lazım. O şekilde dönüyor. Ben gırgır yapmadım ama banyoları süpürmek için şarjlı el süpürgesine gırgır muamelesi çekip gırgırlar gibi çektirdim hep günlerce banyoyu. Ve sonuç döndü 🙏 sende yapabilirsin canım dönsün istiyorsan

Bizim hastane çıkışımız hazır 🌟
Taç alacağım ama 160-200 tl arası hep taçlar. Niye öyle ya.. Alt tarafı bir defa takacağız 🙄 Alan var mı nereden aldınız söyler misiniz banada bi inceleyeyim bende

Eklentiler

• B9D18807-F5C1-49AA-8001-F686F9CDCE34.webp
    B9D18807-F5C1-49AA-8001-F686F9CDCE34.webp
    37 KB · Görüntüleme: 76
Bizim hastane çıkışımız hazır 🌟
Taç alacağım ama 160-200 tl arası hep taçlar. Niye öyle ya.. Alt tarafı bir defa takacağız 🙄 Alan var mı nereden aldınız söyler misiniz banada bi inceleyeyim bende
Ben trendyoldan şunu aldım canım sade olması hoşuma gitti

Eklentiler

• Screenshot_20211218_210048_trendyol.com.webp
    Screenshot_20211218_210048_trendyol.com.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 75
Back
X