Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm gelinimiz 1 sene once anne _kalbi_elimde diye bir sayfa var oraya yaptirmisti bak istersen sayfayaKızlar kapı süslerinizi nerden yaptırdınız?
Geçmiş olsun cnm bende oldum igneleri kanama oldu diyeEvet canim. Benim 5. Haftamdan beri hep riskim vardi ztn. 1 aydir surekli yatıyorum. Progestan ve adalat kullanıyorum. Doktor dediko bebegin kafasi tam rahim agzinin üstünde bir ittirse doguu baslatir o yüzden igneleri vurdurmak istedi.
İnceleyeyim hemenCanm gelinimiz 1 sene once anne _kalbi_elimde diye bir sayfa var oraya yaptirmisti bak istersen sayfaya
Canım şuan nasılsın, geçmiştir inşallah.benim ebe belinde adet ağrısı gibi olup kasıklarına ağrı inerse ya da bacak aranda sanki top tutuyormuşsun gibi olursa ya da bacak içlerinden ari sokmuş gibi olursa, peceteye silmeyle gelen kan olursa, bunlardan biri olursa hemen haber ver, önce konuşuruz duruma gore hastaneye cagiririm bu durumlarda nst gerekir dedi. İhmal etme sendeAyakta duruyordum böyle bir adet sancısı geldi sonra biraz oturayım dedim. Daha da şiddetlendi uzanayım dedim uzanınca daha da beter oldu. Bir anda belimden kasıklarıma doğru çok yoğun bir sancı girdi bacaklarım uyuştu sancidan. Gittim yatağımda dizimin ve dirseklerimin üzerinde durdum popomu havaya kaldırdım asla geçmedi 3 dakika falan sürdü. Sonra tam geçti galiba diye sol yanıma uzandım anladım tekrar geleceğini geliyor diye bağırdım eşime. Bir daha geldi O da bir 3 dakika falan sürdü. Şimdi geçti şu an böyle hafif bir adet sancım var. Neydi öyle yalancı kasılma mıydı bilmiyorum ama mahvoldum.
Ne zaman gelirmiş peki bir şey dediler mi
Ben normalde diğer şeyleri hiç yaptırmadım geçen eşime iyi olsaydım bir şeyler yapmak istiyordum kendim kapı süsü demiştim o da araştır yaptıralım dedi.NedirYani karar veremedim yaptirsamm mi diye yaptirisan baykus craft diye bir sayfa var ordan yaptiricam insallah arkadaşın kardeşi.
Canım hazırlanma süresi 3 hafta, benimki bu hafta gelir yüksek ihtimalle. Gelince de yazarımNe zaman gelirmiş peki bir şey dediler mi![]()
Çok iyi o zaman.Canım hazırlanma süresi 3 hafta, benimki bu hafta gelir yüksek ihtimalle. Gelince de yazarımKargolamadan önce fotoğraf gönderip teyit alıcaklarını söylediler
![]()
Canım şimdi ekran görüntüsü aldım. Buraya yazdıktan sonra bir daha öyle bir şey yaşamadım eğer tekrar olsaydı direk gidecektim hastaneye. Çok şükür durdu şuan iyiyim. Anlamadım neden oldu tek seferlik olduCanım şuan nasılsın, geçmiştir inşallah.benim ebe belinde adet ağrısı gibi olup kasıklarına ağrı inerse ya da bacak aranda sanki top tutuyormuşsun gibi olursa ya da bacak içlerinden ari sokmuş gibi olursa, peceteye silmeyle gelen kan olursa, bunlardan biri olursa hemen haber ver, önce konuşuruz duruma gore hastaneye cagiririm bu durumlarda nst gerekir dedi. İhmal etme sende
Sanada gecmis olsun canim. Herhangi bir yan etkisi oldumu sana?Geçmiş olsun cnm bende oldum igneleri kanama oldu diye
Cnm yaptırırsan mutlaka ledli yaptir kendileri tek yatmaya baslayinca bayiliyolar led ışığa.Ben normalde diğer şeyleri hiç yaptırmadım geçen eşime iyi olsaydım bir şeyler yapmak istiyordum kendim kapı süsü demiştim o da araştır yaptıralım dedi.
Sonradan sürekli kullanılır ya o yüzden çok mantıklı geliyor kapı süsü. Baş ucuna asabiliriz
Ona da bakayım hemen![]()
Benimki kontrole gittiğim günün sabahı döndü hemde patır kütür vallahi. 31+5 de 2.600 gr olmasına rağmen . Ama hep sol tarafına yatıp birde yeri gırgırlaman lazım. O şekilde dönüyor. Ben gırgır yapmadım ama banyoları süpürmek için şarjlı el süpürgesine gırgır muamelesi çekip gırgırlar gibi çektirdim hep günlerce banyoyu. Ve sonuç döndüKızlar merhaba bugün kontrolüm varsı pozisyonu dışında herşey yolunda 43 cm olmuşuz. Kilomuz da 2018 gr olmuş. Ancak pozisyon değişmezse değişmesi zor gibi dedi sezaryen olacak o da 24-25 ocak olur büyük ihtimalle dedi. Normal istiyodum hep ama sağlıkla gelsin de sezaryen de olur artık.
Ballikko canım sen üzülme sen kafana takıp üzülürsen bebişi de etkiler. 32 den sonrası artık normal doğuma giriyo. Benim arkadaşım 35in sonu 36nın başında doğum yaptı çok şükür ikisi de iyi. Bol dua et ve iyi düşün
![]()
Evet o tarz tasarımları gördüm aslında mantıklıCnm yaptırırsan mutlaka ledli yaptir kendileri tek yatmaya baslayinca bayiliyolar led ışığa.
Ben trendyoldan şunu aldım canım sade olması hoşuma gittiBizim hastane çıkışımız hazır
Taç alacağım ama 160-200 tl arası hep taçlar. Niye öyle ya.. Alt tarafı bir defa takacağızAlan var mı nereden aldınız söyler misiniz banada bi inceleyeyim bende