Amiin canım inşallah gelsinler sağlıcaklagünümüz aynı canım. sezeryan günümüzü de aynı söylemiş doktor. saglıkla gelsinler inşallah.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin canım inşallah gelsinler sağlıcaklagünümüz aynı canım. sezeryan günümüzü de aynı söylemiş doktor. saglıkla gelsinler inşallah.![]()
Sermininnakışdünyası gibi bişeydi canım instada. Evet onun ismi canımCanim cok hoslar nerde yaptirdin hastane cikisini saglicakla giymeyi nasip etsin rabbim birde yanlis anlamassan bilal kayinpederinin mi ismi
Kızlar bunlarda kızımla benim giyceklerimiz. Rabbim ikimizede giymeyi nasip etsin inşaallah. Ektsra Bir pijama takimi daha almayi düşünüyorum.
Bende de aynısından var takmayı düşünüyorum eşarpla ugrasmayayım diyeBen bunu aldim kapali oldugum icin![]()
Aa cok güzel nerden aldiniz bunu link filan var mi ?Ben bunu aldim kapali oldugum icin![]()
Oğluma yeğenlerime bebek kar yağacak ondan sonra gelecek diye anlatmistik nasil heyecanliyim bugün oğlum çok istiyordu kar oynamayı bakalım eve alabilecekmiyjm dışarıdan cocuk sesleri geliyor çok güzel her yerKar yağıyor kar yağıyor lapa lapa kar yağıyor![]()
Günaydın, mutlu pazarlarGünaydın kızlar. İyi pazarlar![]()
Bende ağrıdan uyuyamadım, keşke tuvalet ihtiyacım için uyuyamasaydım bunada şükür canım dertlerin böyle dertler olsunGünaydın kızlar, bana gün aymadı yine, kac kere Uyandım tuvalete için sayamadimhic rahat uyuyamıyorum artık ya
Heh işte ben dün geceden beri ölüyorum eşime masaj yaptırdım bütün gece bana mısın demedi. Masaj aleti var çalıştırcam radyasyon vs bişey salar belki zararlıdır diye çalıştıramıyorum kafayı yicem. Benim tam kuyruk sökümü dedikleri yer varya orası ağrıyor kesip atıcam imkanım olsa orayıHerkese günaydın ve geçmişler olsun. Ben de bu gün adet sancısı gibi bir sancı çekiyorum belimden ağrı hiç çıkmıyor sanki damarlarım sıkılmış gibi. Hiç ısınamıyorum.
Aynen ya. Sanki birkaç kişi tutmuş çekiştiriyoHeh işte ben dün geceden beri ölüyorum eşime masaj yaptırdım bütün gece bana mısın demedi. Masaj aleti var çalıştırcam radyasyon vs bişey salar belki zararlıdır diye çalıştıramıyorum kafayı yicem. Benim tam kuyruk sökümü dedikleri yer varya orası ağrıyor kesip atıcam imkanım olsa orayı
Ayni agri var bendede 2 gündür ikinci cocuk diye mi bu kadar ağır geciyir hamilelik anlamadim. Ilk cocukda 33+0 da ankarada geziyormuşumHeh işte ben dün geceden beri ölüyorum eşime masaj yaptırdım bütün gece bana mısın demedi. Masaj aleti var çalıştırcam radyasyon vs bişey salar belki zararlıdır diye çalıştıramıyorum kafayı yicem. Benim tam kuyruk sökümü dedikleri yer varya orası ağrıyor kesip atıcam imkanım olsa orayı