• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar 1 haftadır evdeydim çok bunalmistim. Hastane çantasına hipp mama koyayım nolur nolmaz diye avmye gittim ama galiba çok kilo aldığım için bacaklarım beni tasiyamiyor önceden fırıl fırıl AVM'de dönen ben bugün resmen bir katı iki kez oturarak döndüm 😂 eve geldim şuan eşim yemek yapayım diye gözümün içine bakıyor ama yok kalkamıyorum

Tulum şapka ve eldiveni 140 olması lazım. Hastaneden çıkarken giydireceğim. 3 parça yeterli geldi. Lcw den organik hastane çıkışı aldım birde o 350 tl ama 10 parça. Bir takımda 5 Li almıştım. Birde tek tek kombin yapabileceğim tulum zıbın şapkalar falan almıştım işin kötüsü ne aldığımı unutuyorum hepsinin yıkanması lazım elimden geçmesi lazım ki hatırlayayım nelerimiz var ama nerde ağrılardan kalkıp yapmak 🙄
Canjm saglikli bir sekilde olsunda inan hepsi olur takilma ilk bebegindi galiba bende ilkte cok sorun yapıyordum herseyi ama dpgunca anladim ki bebek sadece annenin kojusunu guvenini iatiyor gerisi oluyor birsekilde

Arkadaşlar enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, doktorum doğuma kadar devam dedi ama ben daha önceden biraktiriyorlar diye biliyorum, kullanan veya tecrübesi olan var mi

Her şey çok kalın ya oğlumda dünyayı koymustum kapanmıştı incecikmis her şey bidaha elime ağırlık yapmak istemiyorum bide çıkışı var bunun bebekle diye bakalım zorda kalırsak hastaneye getirecekler artık bide uzak bize hastane herkese uzak yani anneme evime kvme kime desem zor olur 🙄
İnstagramda falan görüyorum liste paylaşıyor çanta hazırlayanlar, refakatçi için pijama-kişisel bakım malzemeleri koymuşlar. Nasıl sığdırmışlar bunları😂🤷🏻‍♀️ Ben kendimin ve bebeğinkileri zor sığdırıyorum eşime pijama vs koymayacağım valla üzerindekilerle uyusun zaten amaç refakat etmek uyumaya fırsat da olmaz🤣

Birde benim gibi elleri şişip acıyan var mı acaba ya parmaklarım dolma gibi oldu elimi yumruk yapamıyorum😂😂😂 tuzlu yağlı yedim ondan mi acaba
Tuzdan dolayı olmuştur canım zaten son haftalarda vücudumuz su tutma eğiliminde oluyor, ekstra tuzlu yağlı yiyince daha da etkiliyor. Bol bol su içip ayaklarının altına yastık koyarak uzanmaya çalış, duştan çıkarken de ayaklarına soğuk su tut dolaşım için🥰

Cnm maddi durumun iyi diye kalmış aklimda bir bayan cagirsan yarim gunde bile halleder sende ucundan yaparsin.
Çağırdım canım ama doğum temizliğine gelecekler ocağın ilk haftası gibi, ondan önce gelemiyorlar başkalarınıda alamıyorum güvenip o arada bi aksilik yaşarım diye de korkuyorum işte

Canım maalesef doktorlar duygularımızı çok fazla önemsemiyor olaya hep profesyonel yönden bakıyorlar. Sen progestan kullanıyordun değil mi? %30-%50 oranında önlüyormuş erken doğum riskini, kaldı ki 27 mm çok çok iyi bu haftalar için, hiç canını sıkma bu saatten sonra kısalmaya başlaması olağan zaten, hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz, doktorlar en kötü ihtimali bile söyleyeyim de sonrasında itham altında kalmayayım diye düşünüyor. Kim ne derse desin Allahın yazdığı olacak, inşallah hayırlı güzel yazılar yazmış olsun. Öyle de olacak inşallah derin bir ohh çekicez sağsalim zamanında kuzularımız geldiğinde😍💕
Evet canım kullanıyorum neredeyse başından beri hamileliğimin.. biz elimizden geleni yapıyoruz anneler olarak, umarım dediğin gibi hepsi vaktiyle zamanıyla gelirler 🥰

Canjm saglikli bir sekilde olsunda inan hepsi olur takilma ilk bebegindi galiba bende ilkte cok sorun yapıyordum herseyi ama dpgunca anladim ki bebek sadece annenin kojusunu guvenini iatiyor gerisi oluyor birsekilde
Hayır ikinci benim, ben tez canlı biriyim elimde değil gamsızlık yapayım diyorum olmuyor gene kendimi bişeylerin içinde buluyorum. Eksik yarım olan şeyler beni çok rahatsız eder mutlaka tamamlanmış ve hazır olmalı. Kova Burcu özelliklerinden biri çocuklarınızın çoğu muhtemelen bu özellikle doğacaklar söyliyim 😂

Kıyafetlerimiz hazır odamız hazır sayılır 😍 çantaya yerleştirme kaldı sadece Onuda haftaiçi yaptım mı süs ve ikramlık işim kalıcak sadece 🙏🏻Gece kalkıp kalkıp bakıyorum 🥺onu yatağın içinde hayal etmesi bile çok heyecanlı.sanki ilk kez anne olacak gibiyim .kaçıncıyı doğurursan doğur herbirinin heyecanı farklı oluyor galiba 💖

Eklentiler

• 172437A5-8383-434D-9B14-0AC5653C5244.webp
    172437A5-8383-434D-9B14-0AC5653C5244.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 79
Kıyafetlerimiz hazır odamız hazır sayılır 😍 çantaya yerleştirme kaldı sadece Onuda haftaiçi yaptım mı süs ve ikramlık işim kalıcak sadece 🙏🏻Gece kalkıp kalkıp bakıyorum 🥺onu yatağın içinde hayal etmesi bile çok heyecanlı.sanki ilk kez anne olacak gibiyim .kaçıncıyı doğurursan doğur herbirinin heyecanı farklı oluyor galiba 💖
Ay şahane olmuş güle güle yatsın kuzucuk 😍

Aa kızlar ne sorucam size ya, ana kucağı gibi bi salıncak aldınız mı? Evin diğer odalarında vs oyalamak için? Aldıysanız memnun musunuz güzel geldi mi paylaşır mısınız benimle acaba

Arkadaşlar enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, doktorum doğuma kadar devam dedi ama ben daha önceden biraktiriyorlar diye biliyorum, kullanan veya tecrübesi olan var mi
Ben de kullanıyorum oksapar 4000. Geçenlerde konuşuldu bu konu yine, benim gittiğim 2 domtordan biri doğuma kadar kullanacaksın dedi, biri de 36. Haftada bırakabilirsin dedi. Herkese farklı farklı şeyler söylenmiş anladığım kadarıyla, ney bir bilgi yok canım. Sanırım herkes doktoru ne söylerse onu uygulayacak

Canim benim bebek bayadir tam rahim agzinin üstünde. Birde mide gelisimi yine 1,5 hafta geriden geliyor. Doktorum diyordu ztn duzelmezse 32. Haftanda vurulacaksın ciger gelistirici diye. Dun aksam 2 doz karistirip vurdular. Bu aksamda diger 2 dozu karistirip vurcaklar. Bebegin bir baski yapsa dogum baslar riske atamayiz dedi. Yavaslama bendede var karnim sert ve huzursuzum garip bir gerginlik var. Tuz seker ve yagdan 1 hafta uzak dur dedi. Sekerin 180 i gorebilir yanaklarin kizarabilir korkma dedi. Şifa olur inşaallah canim.
Benm de öyle yanaklarım kıpkırımızı oldu. Ama tuz şekerden uzak dur denmedi. Dikkat edeyim sağol canım.

Ben de kullanıyorum oksapar 4000. Geçenlerde konuşuldu bu konu yine, benim gittiğim 2 domtordan biri doğuma kadar kullanacaksın dedi, biri de 36. Haftada bırakabilirsin dedi. Herkese farklı farklı şeyler söylenmiş anladığım kadarıyla, ney bir bilgi yok canım. Sanırım herkes doktoru ne söylerse onu uygulayacak
Teşekkür ederim 🙏 bakalım ben de bırakırım büyük ihtimalle tehlikeye atamam yani aklımda şüphe kalır

Aa kızlar ne sorucam size ya, ana kucağı gibi bi salıncak aldınız mı? Evin diğer odalarında vs oyalamak için? Aldıysanız memnun musunuz güzel geldi mi paylaşır mısınız benimle acaba
Ben moms alacağım Ocak da ikinci el de çok güzel kutulu bile var arkadaşlarım çok kullandı memnunlarda işi biten sattı tekrar

Kızlar çantayı kapattım çok şükür bugün sadece gıda maddeleri kaldı onlarida taze olsun diye daha alıp koymadım hurma kuruyemis zemzem falan koyacağım birde bezi açtım 1 numara küçük geldi gözüme bu kadar kucukmuydu bunlar diye aklıma takıldı çok zor kapattım bu arada çantayı kendime çıkarken kıyafet koymadım birde acaba giderken giydiğim kıyafeti giysem mi yoksa yolda su falan geliverir kirlenir mi hastaneye gidene kadar emin olamadım oğluma oyuncak almıştık kardeşin getirdi diyerek vermeye asla sığmadı o baya büyük elimizde gidecek muhtemelen veya arabanın bagajina atacağım bende durumlar böyle bi heyecan var kac gündür içimde inşallah çok bekletmeden sağlıkla gelir bütün kuzular mis kokularını çekeriz içimize
Oh iyi yapmışsın cnm benimde bi kac eksik kaldi oğlum sut sagma mak biberonunu kaybetti onu almam lazim , göğüs kalkani siparisim kargoda.
Süt sağma mak aldin mi yanina.
Birde oyuncak ne aldin cnm , bizim oğlan play douh barbekü seti istedi bu aksam siparis vericem insallah haftaici gelir
Hayır ikinci benim, ben tez canlı biriyim elimde değil gamsızlık yapayım diyorum olmuyor gene kendimi bişeylerin içinde buluyorum. Eksik yarım olan şeyler beni çok rahatsız eder mutlaka tamamlanmış ve hazır olmalı. Kova Burcu özelliklerinden biri çocuklarınızın çoğu muhtemelen bu özellikle doğacaklar söyliyim 😂
Bu gidişle bebelerin hepsi oğlak olacak gibi 🤭🤭
Masallah ne güzel olmuş sağlıkla gelsin kuzucuk.
Benim de ikinci çocuk ilkinden daha heyecanliyim içim içime sığmıyor 😇

Back
X