• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar dunden onceki gece yatınca belim cok ağrıdı ayni anda da alt karnim sızlıyordu sonra dün gece uyudum sabah 4de uyandim bu sefer popomun sol kısmında kemik sizisiyla uyandım birde yine karnim ayni sekildeydi hala ayni bel agrisi yok bugun.ya ctsi cidden benim icin onemli bir sinav var korkuyorum dogurcam bisey olacak diye masabasindayim surekli ondan mi oluyor artik sancilarim mi basladi bilemedim.baya da bi akintim gelmis bugün 🙄😑
Büyük ihtimal idrar yollarını üşüttün cnm o böyle agrilar yapar

Kızlar dunden onceki gece yatınca belim cok ağrıdı ayni anda da alt karnim sızlıyordu sonra dün gece uyudum sabah 4de uyandim bu sefer popomun sol kısmında kemik sizisiyla uyandım birde yine karnim ayni sekildeydi hala ayni bel agrisi yok bugun.ya ctsi cidden benim icin onemli bir sinav var korkuyorum dogurcam bisey olacak diye masabasindayim surekli ondan mi oluyor artik sancilarim mi basladi bilemedim.baya da bi akintim gelmis bugün 🙄😑
Valla çok iyi anladım ki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve sonucunu da aynı yere bağlıyoruz “acaba doğuruyor muyum” 😂 sabah annemle konuştum diyor ki kızım Aygün ağrıları onlar bizde yaşadık korkma. Yani korkmamak elde değil heleki serviks kısalma yoluna girmiş bende nasıl korkmayayım ama bazende diyorum acaba gerçekten herşey yolunda da biz mi kafamızda büyütüyoruz 😏 sancılar akıntılar ağırlar hepsini bende yaşıyorum diğer arkadaşlarda yaşıyor. Ya hepimiz erkenden doğurcaz yada birbirimizi gazlaya gazlaya sonuna kadar gidicez 😅

Büyük ihtimal idrar yollarını üşüttün cnm o böyle agrilar yapar
Hakli olabilirsin canim.acikcasi burda herkes agri deyince icimden haline şükret iyisin diyordum yine kendi kendime nazar degdirdim galiba😩 dikkat edeyim bol su iceyim ben Sagol canım

Valla çok iyi anladım ki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve sonucunu da aynı yere bağlıyoruz “acaba doğuruyor muyum” 😂 sabah annemle konuştum diyor ki kızım Aygün ağrıları onlar bizde yaşadık korkma. Yani korkmamak elde değil heleki serviks kısalma yoluna girmiş bende nasıl korkmayayım ama bazende diyorum acaba gerçekten herşey yolunda da biz mi kafamızda büyütüyoruz 😏 sancılar akıntılar ağırlar hepsini bende yaşıyorum diğer arkadaşlarda yaşıyor. Ya hepimiz erkenden doğurcaz yada birbirimizi gazlaya gazlaya sonuna kadar gidicez 😅
Sag saglim zamaninda doguralim inş🙏

Kahvesizasla size hiç kahveli foti atmamış, adıma yakışmamış.. Tünaydınlar eşlik etmek isteyen ? 🌟

Eklentiler

• 3704375A-0F95-43EE-8FBF-24D94140F71D.webp
    3704375A-0F95-43EE-8FBF-24D94140F71D.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 69
Kuzum oğlumda ben de 34 haftalıkken 2 gün hastanede yattım erken doğum riskinden dolayı ilaç tedavisi gördüm çok şükür tam 40 haftayı bekledi. İstersen başka bir doktora görün emin ol ona göre bekle. Böyle her an doğacak diye de panik halinde olursun belki için rahatlar
Canım banada ilaç tedavisi verdiler. Kasılma önleyici hap içiyorum günde 4 sefer ve full yatak istirahati. Sadece wc ye kalkcaksın dedi doktorum. Kasılmalar geçmezse sanırım yatırıp tedavi uygulayacaklar. Şuanlık iyiyim arada oluyor kasılmalarım. Senin nasıl olmustu 34. Haftanda ne gibi şikayetin vardı

Yaaaaa harikaaa bayıldım konseptinee 😍
Ah ah kahve içmek ve kahve konseptleri hazırlamak en sevdiğim şeydi ama bi sirkelerin kendimize gelemedik ki yapalım yoksa bu zamana bırakır mıydım ben size kahve atmayı 😂 Gel beraber höpürdetelim 🙏🌺

Canım banada ilaç tedavisi verdiler. Kasılma önleyici hap içiyorum günde 4 sefer ve full yatak istirahati. Sadece wc ye kalkcaksın dedi doktorum. Kasılmalar geçmezse sanırım yatırıp tedavi uygulayacaklar. Şuanlık iyiyim arada oluyor kasılmalarım. Senin nasıl olmustu 34. Haftanda ne gibi şikayetin vardı
O ilaçlar çok şükür işe yarıyor canım bende de ise yaradı şimdi iyiyim şükür. ☺️

Bana da 27 mm deyince doktor bi araştırma yaptım canım. Birkaç sene önce arkadaşın biri 13 mm yani yaklaşık 1 cm iken yatarak ve ilaçlarla 20’li haftalarından 38 e kadar gitmiş. Doktorlar bizi korkutuyor biraz her ihtimali söyledikleri için eğer dikkat edebilirsek daha uzun süre içeride tutabileceğimize inanıyorum ben ☺️
Allah razı olsun canım böyle şeyler duyunca motive oluyorum. İnsallah öyle olur çok dikkat ediyorum çünkü. Wc de oyalanmıyorum bile. Şimdi senin durumun nasıl pekala . Hangi ilaçları kullanıyorsun. Rabbim zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin

Ah ah kahve içmek ve kahve konseptleri hazırlamak en sevdiğim şeydi ama bi sirkelerin kendimize gelemedik ki yapalım yoksa bu zamana bırakır mıydım ben size kahve atmayı 😂 Gel beraber höpürdetelim 🙏🌺
Ayyy sana şifa olsun sağlık olsun inşallah kuzum benim bayıldım cidden fincanların nerden linkle beni 😂 ben de kahve hastasıyım ve fincan ve şu an içiyorum bende sunumum yok ama 😂

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 67
Ayyy sana şifa olsun sağlık olsun inşallah kuzum benim bayıldım cidden fincanların nerden linkle beni 😂 ben de kahve hastasıyım ve fincan ve şu an içiyorum bende sunumum yok ama 😂
Kızzz o çikolatalar neeeeyyy 😍😍😍😍 afiyet olsun canım yarasın bebeğine de sanada. Mağazadan almıştım link veremem o yüzden ama markası lınens canım 🌟

Gerçekten mi canım. Çok şükür senin adına cook sevindim 🙏🏻 Hangi ilaçları kullandın pekala
Günde 6 tane nidicard içiyorum şuan 3 Tane de progestan 200 olandan ağızdan.
Ekstradan magnezyumda içiyorum o da iyi geliyor gerçi birazcık aksattim ama tekrardan başlayayım aklıma gelmişken

Ameliyattan önce 1 cm'in altına düşen yerler vardı o kadar kısaydı şimdi 35 mm olmuş mesela en son kontrolde doktor söyledi.
Sen korkma o ilaçlar bunun için var.
Hep pozitif enerji ver kendine sevdiğin şeyleri yap ki ağrılarına bile iyi geliyor ☺️

Kızlar ilk zaman yardım için gelen konusunda eşler önemli galiba ben kv kalır biraz diyodum annem zaten yakın eşim 10 gün kalsın yeter sonra biz hallederiz dedi. Nspıcan kadını kovcan mı dedim gerekirse dedi 🤦‍♀️🤦‍♀️😳😳 valla kusura bakma ben annemi isterim gündüzleri gelcek dedim. Onda sıkıntı yok zaten gündüz gelsin ama gece oğlumuzla başbaşa kalalım alışalım diyo. Kv uzak olduğu için yatılı gelmek zorunda Böyle olursa bana çok mu zor olur bilemedim.
Bence ne kadar çabuk kendimiz bir şeyleri yapmaya alışırsak ve muhtaç olmazsak o kadar iyi. Açıkçası ben kayinvalidemi evde gece bir yarısı görmek istemem 😂😂😂 yapamasamda ona çaktırmamaya çalışıcam Allah'ım güç kuvvet versin. Çünkü kendi normal doğurmuş ertesi gün kendi bakmış kimseye muhtaç değilmiş vs bunu anlatıp duruyor. Yıllar sonra gelinim doğum yaptı 20 gün onlara ben baktım dedirtmek istemiyorum. Evimizde olan biten her şeyi gidip anlatacak orada burada. En güzeli gece kimse kalmasın bence

Ay bunu bende çok yaşıyorum ama şöyle, kızımın adı Kumsal burda tek Kumsal benim kızım. Geçen hastanedeki ebe dedi ki yeni doğmuş bir bebek geldi adını kumsal koymuşlar, bende dedim ki onlara kumsal zaten bir tane var niye sizde koydunuz
Onlarda bizde onlardan beğendikte koyduk zaten demişler bizim için. Neyse işte şimdi merakla herkes oğlanın adını bekliyor bende Bilal Efe deyince Kumsal’dan sonra bu olmadı merakla bekliyorduk hepimiz diyorlar, senin gibi birine yakışmadı diyorlar. Yahu arkadaşım bende bilirim Modern bişeyler koymayı koysam kim önüme geçebilir kim karışabilir ama eşim kızıma hiç karışmadı heves ediyordu ben kendi isteğimle koydum babasının adını neden bu hevesi eşimin elinden alayım ki? Kaldı ki Bence gayet de güzel bi isim. Kendilerine bak hepsi kayınbaba kayınvalide ismi koymuş ama bana yakışmıyormuş neden neden? Neyim ben tövbe est ilah falan mı? Neden bana yakışmasın yani anlamıyorum bu zihniyeti ve anlamayacağım da.
Yaaa gerçekten insanlar sadece konuşmak için konuşuyor. Emin ol modern bir isimde koysan bu sefer onada bir kulp bulutları. Sonuçta bir ömür aynı evde her gün sen sesleneceksin çocuğuna boşver valla

Vallahi bende bir Türk kahvesi içemiyorum asla. Bugün ütü yapicam saat 13:00 oldu inşallah başlayacağım 😂😂😂😂

Ya bi tek bana mı doktorum ek önlem almadı? Progestana devam ve kendini yorma dedi o kadar sinir oldum bak şimdi.
Günde 6 tane nidicard içiyorum şuan 3 Tane de progestan 200 olandan ağızdan.
Ekstradan magnezyumda içiyorum o da iyi geliyor gerçi birazcık aksattim ama tekrardan başlayayım aklıma gelmişken

Ameliyattan önce 1 cm'in altına düşen yerler vardı o kadar kısaydı şimdi 35 mm olmuş mesela en son kontrolde doktor söyledi.
Sen korkma o ilaçlar bunun için var.
Hep pozitif enerji ver kendine sevdiğin şeyleri yap ki ağrılarına bile iyi geliyor ☺️
Çok sağol canım . Bana da günde 4 kez nidicard içirttiriyor. Progestan demedi aslında beklerdimm. Ben progestana baslayayım danışıp. Kalsiyumu kesmemi söyledi. O kasılmaları arttırıyormus. Sadece magnezyum olacakmıs.
emilyinpariss emilyinpariss canım bana da progestan vermedi mesela her doktorun gerçekten farklı görüşü . İlk gittiğim doktor hiçbirşey vermedi düşün tüp bebek doktoruma danısıp ilaçlara baslandı

Back
X