• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canlar test sonucum çıktı çok şükür Negatif
Tek olsam bu kadar endişelenmezdim ama bebegim oluncan çok endileşelendim hepinizin desteği için çok teşekkürler canlarim iyiki varsiniz ❣❣
Gözün aydın canım benim çok sevindim senin adına Allah'ım bu feci hastalığı hepimizden uzak tutsun inşallah 💖

Kardeslerim mesajlari okuyamadim ama biliyorumki benim icin dualar ettiniz. Allah hepinizden razi olsun. Dun cok kotuydum cok kotu anlar yasadim. Ankara Tip fakultesi kadin dogum hastanesindeyim. Dogum haneye aliyorlar birakmiyorlar. Delik desik ettiler ellenmedik yerim kalmadi. Gelen su bebegin suyu degilmis. 500 liralik bir test aldirip yaptilar. Kesin sonuc verirmis. Suyum hala geliyo ama bebegin suyu degil diyolar bebegi zehirlememesi icin nerden geldigini bulmaimiz lazim diyolar.Nasil sey anlamadim. Buraya apar topar acil yolladi doktorum suyun gelmeye baslamis diye. Su bebegin suyu degil diyolar. Baska ne olabilirki ilk defa duyuyorum boyle bir sey. Burda bir suru doktor bakiyor. Biri gidiyor biri geliyor. Tansiyonumu dusurememislerdi. Gece bosalircasina burnum kanadi ondan sonra gozlerim acildi. 12 ye kadar dustu. Demin 11 cikti. Normal odaya alindim. Bebegin kilosu burda daha fazla cikti makinedenmi bilmiyorum. 2200gram cikti. Burdaki uzman doktor dogsa bile kemdini kurtarir ama bi 15 gun daha kalsa diger oglun gibi kuveze koymadan cikarsin insaAllah. Bunun icin ugrasiyoruz. Onu ameliyatla alir kurtaririz hic uzulme onceligimiz seni kurtarmak tansiyonun cok yuksek dediler. Cok sukurki oda burun kanamasindan sonra dustu insaAllah bida cikmaz. Bebegme ciger gelistiricivigne serum falan yapiyolar. Suan icin acilma sanci soz konusu degil. Hareketli cok sukur hissediyorum. 10dkda bir gelip soruyolar hissediyomusun diye. Yavrularimi cok ozledim sadece onlara sarilmak istiyorum. Hepiniz Allaha emanet olun. Saglicakla alalim insaAllah kucaklarimiza🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Kardeslerim mesajlari okuyamadim ama biliyorumki benim icin dualar ettiniz. Allah hepinizden razi olsun. Dun cok kotuydum cok kotu anlar yasadim. Ankara Tip fakultesi kadin dogum hastanesindeyim. Dogum haneye aliyorlar birakmiyorlar. Delik desik ettiler ellenmedik yerim kalmadi. Gelen su bebegin suyu degilmis. 500 liralik bir test aldirip yaptilar. Kesin sonuc verirmis. Suyum hala geliyo ama bebegin suyu degil diyolar bebegi zehirlememesi icin nerden geldigini bulmaimiz lazim diyolar.Nasil sey anlamadim. Buraya apar topar acil yolladi doktorum suyun gelmeye baslamis diye. Su bebegin suyu degil diyolar. Baska ne olabilirki ilk defa duyuyorum boyle bir sey. Burda bir suru doktor bakiyor. Biri gidiyor biri geliyor. Tansiyonumu dusurememislerdi. Gece bosalircasina burnum kanadi ondan sonra gozlerim acildi. 12 ye kadar dustu. Demin 11 cikti. Normal odaya alindim. Bebegin kilosu burda daha fazla cikti makinedenmi bilmiyorum. 2200gram cikti. Burdaki uzman doktor dogsa bile kemdini kurtarir ama bi 15 gun daha kalsa diger oglun gibi kuveze koymadan cikarsin insaAllah. Bunun icin ugrasiyoruz. Onu ameliyatla alir kurtaririz hic uzulme onceligimiz seni kurtarmak tansiyonun cok yuksek dediler. Cok sukurki oda burun kanamasindan sonra dustu insaAllah bida cikmaz. Bebegme ciger gelistiricivigne serum falan yapiyolar. Suan icin acilma sanci soz konusu degil. Hareketli cok sukur hissediyorum. 10dkda bir gelip soruyolar hissediyomusun diye. Yavrularimi cok ozledim sadece onlara sarilmak istiyorum. Hepiniz Allaha emanet olun. Saglicakla alalim insaAllah kucaklarimiza🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

burda girmişiz 34cü haftaya , arkadaşlarım haber yollamış doğum olmadan sana gelmek istiyoruz diye
5 kişi 10 cocuk, bana iş yaptırmazlar onda sıkıntı yok ama doğum öncesi artık risk alasım yok
kem küm ettim, mırın kırın derken haftaya 1 ocak yılbaşı sabahı öğlen yemeğine gelmeye karar verdiler :ıslık:
Doktorum hareket kısıtlaması verdi tehlikeli zamanlarımdayım kızlar başka zaman deseydin keşke.. bunda kırılma gücenme yok zor zamanlardayız onlar davet etsinler çok istiyorlarsa

Yok canım doğum yapmamış şükür ki iyiler ama PinkMermaid PinkMermaid yanlış anlamış🤭
Buldum canım mesajı okudum vallahi çok sevindim 🥲 aklım kalmıştı hastane köşelerinde medet ummak çok zor 😞 Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah şu korkulu günleri atlatalım sağ Salim hepimiz 🙏

Şifa olsun inşallah 🙏 zaten son haftalara geldik ağır gelmesi çok normal bizde ağırlaştık bu arada bilgi için teşekkürler

3. Doz için olma demesi neden acaba merak ettim bende 😊 bende yarın doktoruma soracağım hayırlısı ol derse olurum inşllah zorlamaz olursamda 🙏 bilgi için teşekkür ederim

Bende 2 doz vuruldum da yarın gideceğim bi çok kişi cevap vermemiş zaten olan olmayan karşıtta çok var saygı duyuyorum bende yarın doktorum ne derse onu yapacağım bilgi için çok teşekkür ederim ☺️
Bakayım önümüzdeki hafta benim de kontrol var ben de sorarım dra ne dicek.

Ya cocukla evi toplu tutmak imkansız ve ne 1 saati 12 de kalktılar şaka gibi ya düşüncesizlik yani o yeni eve taşındı ben ona gitmeyi aklıma böle getirmedim hamile diye dedim yaz gelsin öyle görüşürüz çok ilginç gerçekten
Yaa hakkaten ne düşüncesiz insanlarmis, valla su sıra kimse kimseye gelmesin hem hastalık hem hamilelik ikisi de zor

Kızlar babam bugün kapalı prostat ameliyatına girecek. Ağır bir operasyon değil ama yine de ameliyat ameliyattır. Babamın sağ selim ve sağlığına kavuşmuş şekilde ameliyattan çıkması için bana da dua eder misiniz...
Allah şifa versin babacığına canım umarım sağlıkla çıkmıştır operasyondan 🙏
Kızlar merhabalar ben arada girip hepinizin yazdıklarını okuyorum ama yazmak için pek vaktim olmuyor hepinize sağlıklı huzurlu mutlu doğumlar diliyorum çok az kaldı Allah’ın izni ile sağlıkla alacağız kucağımıza 🙏🙏

Size bir sorum olcak 2 doz biontech aşı olanlar 3. Doz aşıyı olmayı düşünüyor musunuz yada doktorunuz bu aşı için ne dedi ben yarın doktora gidicem doktoruma sorcam ama sizin genel düşüncenizi ve doktorunuzun ne dediğini merak ettim :)
Benim 3.doz biontech Ocak 13te doluyo canım doktorum günün gelince ol hemen dedi, bi sakıncası yok dedi

Kızlar merhabalar ben arada girip hepinizin yazdıklarını okuyorum ama yazmak için pek vaktim olmuyor hepinize sağlıklı huzurlu mutlu doğumlar diliyorum çok az kaldı Allah’ın izni ile sağlıkla alacağız kucağımıza 🙏🙏

Size bir sorum olcak 2 doz biontech aşı olanlar 3. Doz aşıyı olmayı düşünüyor musunuz yada doktorunuz bu aşı için ne dedi ben yarın doktora gidicem doktoruma sorcam ama sizin genel düşüncenizi ve doktorunuzun ne dediğini merak ettim :)
Benim doktorumda 3. Dozu ol dedi üç ayım doldu pazar günü olucam büyük ihtimalle ☺️

Kızlar şimdi bi haber izledimde gaziantepde bir sitede 2 pitpul kopek 6 yaşındaki bir kiz çocuğuna saldırmış sen besle büyüt olaya bak hayati tehlikesi varmış ya nasıl üzüldüm. Anlamıyorum pitpul kopek besleyenleri izin verilmemeli ya barınakta olmali o tarz köpekler ne olcak simdi cok sinirlendim ya😡

Kızlar şimdi bi haber izledimde gaziantepde bir sitede 2 pitpul kopek 6 yaşındaki bir kiz çocuğuna saldırmış sen besle büyüt olaya bak hayati tehlikesi varmış ya nasıl üzüldüm. Anlamıyorum pitpul kopek besleyenleri izin verilmemeli ya barınakta olmali o tarz köpekler ne olcak simdi cok sinirlendim ya😡
Ay o kadar kötü oldum ki 4 yaşında 4 kişi elinden almaya çalışıyor bırakmıyor köpek ya vicdansız sahibi neden salmışlar anlamadim

Ay o kadar kötü oldum ki 4 yaşında 4 kişi elinden almaya çalışıyor bırakmıyor köpek ya vicdansız sahibi neden salmışlar anlamadim
6 kisi gozaltina alınmış ya birakmaz ki öyle bir köpek cunku saldırgan yani.bakamiyirsan alma yani cok sinir oldun 5 kisiymis birde sahibi.ben zaten hep korkarim o kopeklerden gezdirenlere falan da sinir olurum.o tarz kopeklerin sağı solu belli olmuyor çünkü. Şimdi o cocuk iyilesse fiziken ya psikolojisi ne olacak yazik valla cidden cok yazık ailesinede sabır versin

kızlar ben 2 haftadır falan doğru dürüst giremedim foruma hastane çantalarınız hazır mı bitti mi hazırlıklarınız ben daha hiç birşey yapamadım da.

kızlar ben 2 haftadır falan doğru dürüst giremedim foruma hastane çantalarınız hazır mı bitti mi hazırlıklarınız ben daha hiç birşey yapamadım da.
Hayır ben haftaya başlıcam sadece bebisin kıyafetlerini yıkadım 2 gun once hala kurumadilar🤦‍♀️ kurutma makinesi olmayinca büyük sıkıntı nemli yerde olunca.kendi evime gectigimde robottan sonra kurutmada alabilirim kurak bolge orda hemen kururdu çamaşırlarım.kiyafetleri kurutmak sıkıntı canim. Bavuz duzenleyici alicam pazar gunu istanbuldan bulursam alırım haftayada valiz hazirlicam

Şimdi izledim videoyu izlemez olaydım:( tansiyonum yükseldi kendime gelemiyorum.
Allah’ın cezaları.hayvanları çok severim köpekleri ayrı severim ama bu cins tehlikeli bunların ortalık yerde bakılmaması lazım.kuzum inşlh hayata tutunur allah ailesine sabır versin :(

Ben güya her haftasonu hazırlıyorum 😢😆 şuan sadece kendime 3 takım bebeğe 3 takım koydum. Öyle duruyor inşallah enerji perileri gelirse yapacağım 🤣

Kızlar bir arkadaşım 39+3 TE doğum yaptı bebiş şuan sağlıklı çok şükür ama ilk doğduğunda nefes alıp vermesi ile ilgili sıkıntısı varmış. 1 hafta yoğun bakımda kaldı. 39+3 TE bebek nasıl yoğun bakımda kalıyor anlamıyorum nasıl bir sorun olmuş ki acaba? Bende seviniyordum baya ilerledik bu saatten sonra Allah'ın izniyle bir şey olmaz diye 🤔

Back
X