• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Dualariniz sayesine bu sabaha iyi uyandim. Sizlerde benim dualarimdasiniz kemdim icin yaptigim tum dualarimda sizlerde varsiniz. Allah hepinizden razi olsun. Saglikli bir sekilde yavrumu kucagima aldim haberinizi duymayi nasip etsin insaAllah🤲🤲🤲
Ah canım rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıkla al inşallah kucağına iyi olmana sevindim

kızlar ben 2 haftadır falan doğru dürüst giremedim foruma hastane çantalarınız hazır mı bitti mi hazırlıklarınız ben daha hiç birşey yapamadım da.
Hic birseyim hazır değil her gün tamam bugün yikayayim çantalara yerlestireyim diyorum ama yine nasip olmuyor havada hep kötü mecbur evin içinde kurutacagim oda biraz üsendiriyor bide daha hastane icin terlik ve bebegin başını yıkamak için Kova falan almam lazım eksikler tek tük var işte

Kızlar bir arkadaşım 39+3 TE doğum yaptı bebiş şuan sağlıklı çok şükür ama ilk doğduğunda nefes alıp vermesi ile ilgili sıkıntısı varmış. 1 hafta yoğun bakımda kaldı. 39+3 TE bebek nasıl yoğun bakımda kalıyor anlamıyorum nasıl bir sorun olmuş ki acaba? Bende seviniyordum baya ilerledik bu saatten sonra Allah'ın izniyle bir şey olmaz diye 🤔
Oluyo canım benim ablamda o civarda doğum yaptı tam 14 gün hastanede yattı bebek dogduktan sonra eniştemle odaya almadilar bizde gidip görelim dedik gittik uzaktan gördük ama bana bı garip geldi enişte dedim bebek niye öyle tuhaf nefes alıyor acaba, normal yeni dogdu dedi hayır bana garip geldi dedim ki yanilmamisimda 14. Gün şükür düzeldi ve taburcu oldu şimdi 3 yasinda koca adam oldu🥰

Ya YouTube ta hamileler takip ediyorum bizlerle aynı haftadalar. Bakıyorum bir tanesi avmye gidip saatlerce mağaza mağaza gezip üstüne eve gelip evi silip süpürüp tepsi kebabı yaptı 🤣 ben her gün yemek yapmadan önce yarım saat ağlıyorum nasıl yapicam diye 🤣🤣
😁😁😁Ya valla aynı ben canım hatta bugün yapamadım eşime tost yapta yiyelim dedim akşama tamam dedi iş yapacak mecalim yok kaldıki yemek yapayım mutfağı zor topladım demin ama ilk hamileliği ise normal benim ilk hamileliğim full enerjiliydi hep gezdim tozdum yedim içtim ikincisi bir saat yürüyeyim ağrıdan eve gelene kadar ağlayarak geliyordum bide gündüz illa bir saat uyuyacaktim bu hamileligimde ise beş dakika yürüyecek halim yok oğlumu zor okula götürüyorum Allah'tan akşam babası alıyor ve gündüz hep uyuyasim geliyor çok zor geçiyor anlayacagin

Surekli canim kesintisiz sızı var karnım da cok gergin hic boyle olmamistim uzun sureli🤦‍♀️
Cnm dogum sancısı kesintisiz olmuyor, sen idrar yollarını usutumussun ben ne zaman usutcem sizi seklinde agrim olur.
Dut kurusu varsa demleyip içebilirsin cok iyi geliyor.

Hic birseyim hazır değil her gün tamam bugün yikayayim çantalara yerlestireyim diyorum ama yine nasip olmuyor havada hep kötü mecbur evin içinde kurutacagim oda biraz üsendiriyor bide daha hastane icin terlik ve bebegin başını yıkamak için Kova falan almam lazım eksikler tek tük var işte
Canım bende 32 de başladım yavas yava geçen hafta kapattım ancak oluyor zaten hala tam değil araç gereçleri temizlemek lazım sonrada strelize etmem lazım 36 37 de bitecek inşallah 🙄😂 Oyku_2022 Oyku_2022

Kızlar bir şey sorcam park besiklere yan korumalikli uyku seti nasıl takılıyor alayim.diyorum ama bilemedim, alanlar nerden aldınız

Bende 32. Haftada doktorum alışverişe çıkabilirsin doğum çantanı hazırla diyeceğim demişti onu bekliyorum ☺️
Yine birkaç şey koyup hazırladım kendimce ama daha ayrıntıya girip tam hazır edeceğim inşallah
bebişin kıyafetlerini de bir yandan hazırlarım inşallah

Kızlar bir şey sorcam park besiklere yan korumalikli uyku seti nasıl takılıyor alayim.diyorum ama bilemedim, alanlar nerden aldınız
Ben park yatakta kullanamadım korumaliklari ahşap beşikte kullandım canim yeri olmuyor sanırım par yatakta

Dualariniz sayesine bu sabaha iyi uyandim. Sizlerde benim dualarimdasiniz kemdim icin yaptigim tum dualarimda sizlerde varsiniz. Allah hepinizden razi olsun. Saglikli bir sekilde yavrumu kucagima aldim haberinizi duymayi nasip etsin insaAllah🤲🤲🤲
Ay canım yavrumu kucağıma aldım kısmını kafamdan virgül koyarak okumuşum 😃 doğum yapmışsın gibi okudum, arkadaşları yanlış bilgilendirdim bu yüzden kusura bakma 🙄🙃
Dun doktor bizi oyle bir buraya gonderdiki. Cankiriya kadar yollar kotuydu cankiri gunesliydi ama ordan sonrasi yine buzlu karliydi. Esim acele etti. Araba kac kere kaydi aklim cikti. Gebelik zehirlenmesi olmadan seni kurtaramam orda ameliyatla bebegi alcaklar. Burdaki doktoru ariyo esim dogumhaneyi hazirlatiyorum hemen doguma alcaz. Biz saskin korku dolu muayene falan etmeden nasil direk aliyolar diyorum. Esimi almiyolar dioruz kastamonudan geliyoryz bilgi verdirmiyolar vermiyolar. En son bagirdim cagirdim dedim yeterrr ne oldugumuzu bile anlamadan buraya geldik. Esim disarda meraktan kafayi yemek uzere cokmu zor ufak bi bilgi vermek. Yuz kisi var soyunuyosun tek yardim eden tutan yok zaten rahat hareket edemiyorum kafam gidiyo. Herkeste bi hava. Biri gidiyo biri gelip bakiyo. Dun yasadigim utanci omrum boyunca yasamadim ben. Bagirip cagirinca canim cicim oldum ilgi alaka basladi. Dualariniz sayesine eger burnum kanamasaydi beyin kanamasi gecirebilirmisim. Su an tansiyon 12/8 sabit. Kokusuz seffaf su akintim devam ediyo idrarda iltihap cikmadigina ragmen iltihap bebegin suyu degil diyolar. Antibiyotik yapiyolar. Bebegi tutmak icin igneler yapiyolar. Surekli nstye bagliyolar. Sancim yok. Beni mutlu eden tek sey bebegimin o tekmeleri hareketleri sukurler olsun. Beni taburcu edermisiniz iyiyim dedim dün ölün geldi unuttun galiba diyorlar😔 Rabbim saglicakla kucagimiza aldirsin yavrularimizi🤲🤲🤲🤲
Dualarımız seninle tatlım, iyi olacaksınız merak etme 🙏🙏🙏🙏

Back
X