• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
kızlar günaydın, pazar akşamı banyo yaptım ve hiç beklemeden saçımı kuruttum ama hemen hafif hafif burun akıntım başladı dün gece artık tıkanıklık boğaz ağrısı yutkunamama tavan yaptı 12 de uyuyup sabah 4 de uyandım ve o helimle işe geldim.Çok dikkat edin kendinize.ilaçta alamadığımız için çok zor oluyor..burun tıkanıklığı neyse ama yutkunamama perişan ediyor insanı..
Vicks buharı yapıp boğazını sıcak bezle sürekli sarılı tut canım. Sıcak şeyler iiç hafifler insallah . Çok dkkat etmeliyiz artık ben herseyden nem kapar oldum bağısıklıgımız düştü sanırım

Vicks buharı yapıp boğazını sıcak bezle sürekli sarılı tut canım. Sıcak şeyler iiç hafifler insallah . Çok dkkat etmeliyiz artık ben herseyden nem kapar oldum bağısıklıgımız düştü sanırım
işe gelmekte yordu sanırım.sabah durakta beklerken çok soğuk oluyor.sabah soğuğu iyice artırdı durumu.dediklerini yapıyorum ama değişen bişey yok maalesef.

1 haftadır felan benimde öyle canım. Boynum omuzlarım ıslak uyanıyorum sonra da üşüyorum degismezsem.
Hormonlardan demek ki canım lohusayken devam eder sanırım. Çok dkkat etmeliyiz hemen üşütüyor insan wc ye kalksam o halde donuyorum. Annem sütünü üşütürsün diyor allah korusun

emilyinpariss emilyinpariss sen nasil oldun canim agrilarin biraz olsun gectimi? Bebegin oda isini ne yaptin insaAllah yardimci bulmussundur. Cantani falan hazirlayabildinmi yavastan.
@MaviAy test sonucu ciktimi? Hayirli haberler insaAllah. Ve diger tüm kizlar hepinizde hic olmadiginiz kadar iyisinizdir insaAllah. Su son gunler olsun artik guzel saglikli gecer insaAllah hepiniz adina 🥰
Canım ayın 8 inde gelecek yardımcılar o zamana kadar doğurmam inşallah 🙄 Böyle dertler olsun önemli değil yeterki sağ Salim vakitlerini doldursunlar inşallah iyi olsunlar da.. Sen çoktan mı hastaneden hala yatırıyorlar mı?

Kızlar uykuya geçer geçmez, boynum omuz kısımları sırılsıklam terliyor. Daha ilk dk dan itibaren😦 yedek kıyafet kurutup kurutup giyiyorum. Anlatamam sıksam suyu çıkacak bu su nerden geliyor . Böyle terleyen varmı atlet bluz değişmekten illallah geldi. Bide üşütüyorum yani lohusayken devam ediyormu bu 🥺
Aynen cnm bende sabaha kadar değişip duruyorum.atletimin askılı kısımlarının altına ve göğüs arama kağıt havlu koyuyorum gece onları değişiyorum eğer sırtım çok terlememişse.bi dene istersen

Canım ayın 8 inde gelecek yardımcılar o zamana kadar doğurmam inşallah 🙄 Böyle dertler olsun önemli değil yeterki sağ Salim vakitlerini doldursunlar inşallah iyi olsunlar da.. Sen çoktan mı hastaneden hala yatırıyorlar mı?
Dun cikardilar hafta sonu oldugu icin duruma gore belli olacak pazartesi tekrar gidip gitmeyecegimiz. İstirahatteyim. Bu seferde tansiyon 4e kadar dustu. Burdaki doktor takip ediyo

Dun cikardilar hafta sonu oldugu icin duruma gore belli olacak pazartesi tekrar gidip gitmeyecegimiz. İstirahatteyim. Bu seferde tansiyon 4e kadar dustu. Burdaki doktor takip ediyo
Aman canım bol bol istirahat et inşallah pazartesi güzel haberlerle dönersin aramıza. Allahım acil şifalar versin de hemen geçsin gitsin şu korkulu günler bir an evvel

Ay kıyamam ya dikkat et kendine, doktorun ne diyor peki düşük tansiyona

Masallah cnm cok sevindim rabbim bir daha yasatmasin insallah , tansiyin icin diyetine dikklat et insallah bebisinle bu yasadiklarinizi konuş bol bol guvendeyiz filan de ona yansimasin pek.
Tek umudum cok hareketli olmasi hareketlerini hissediyo olmam. Beni rahatlatan 🤲🤲🤲🤲
Aminnnnnnn Allah razi olsun canim ❤️❤️❤️❤️

Çok sevindim canım iyi haberlerine ☺️☺️ inşallah her şey çok güzel olacak, yavruların da sana şifa olur şimdi, bol bol dinlen bebişin de sen de sağlıkla kavuşun inşallah, dualarım seninle ve buradaki tüm annelerle 🥰🥰
Allah hepinizden razi olsun. Benim dualarimda sizlerle. Hem kendime hem sizlere dua ediyorum. Kac gundur namaz kilamadim ama tum kalbimle dua ediyorum hepimiz icin Allaha emanet olun ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Aynen cnm bende sabaha kadar değişip duruyorum.atletimin askılı kısımlarının altına ve göğüs arama kağıt havlu koyuyorum gece onları değişiyorum eğer sırtım çok terlememişse.bi dene istersen
Denedim canm ama yetmedi kağıt havlu. Baya genişçe sürekli koymam gerekiyor . Yinede çamaşırıma geçiyor garip şekilde . Normalmi böyle terlememiz 🥲

Hormonlardan demek ki canım lohusayken devam eder sanırım. Çok dkkat etmeliyiz hemen üşütüyor insan wc ye kalksam o halde donuyorum. Annem sütünü üşütürsün diyor allah korusun
Aynen canim benim annem de dedi. Lohusayken vücuda toplanan ödem de böyle fazla fazla terleyerek geçecekmis. Tam da kışa rast geliyor yelek hırka şal dolasiriiz artık evde lahana gibi😀

Aynen canim benim annem de dedi. Lohusayken vücuda toplanan ödem de böyle fazla fazla terleyerek geçecekmis. Tam da kışa rast geliyor yelek hırka şal dolasiriiz artık evde lahana gibi😀
Aynen canım 😄 aman hastalanmayalım da . İlk 40 gün dışarı da çıkmayalım. Üşütürüz falan 🙂

Yanlış yazdın değil mi 😂😂 ay sorma ama çok daraldım dun ocak annelerinde bi video gördüm doğumu başlatan egzersizmis 36 olsam yapacaktım o kadar modem bulaniyordu ki bide ağrım var kac gündür bugün daha iyiyim çok şükür de geliyor gelmekte olan 🥰
Ay evet 🙈 39 günün kalmış dicektim 🤭

Kızlar bende bugün 32+0 oldum işyeri için rapor yazdırmaya geldim ilk nst yi yaptım bebiş yan dönmüş ayaklarıyla mesaneme vuruyor gece hissediyordum yan olduğunu 😂 inşallah son haftalarda doğum şeklini alır bizi yormaz 🐣 1930 gram olmuş şimdilik iyi çok şükür 🧿 Hasta olan herkese çok geçmiş olsun

Back
X