2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar sütünüz gelmeye başladı mi özellikle ikinci, üçüncü bebelerin annesi benim yara göğsümden kendiliginden damla damla gelir oldu oglumda doguma kadar süt çıkmamıştı.
Benimde hala gelen giden yok canım ben gelir diye düşünüyordum ikinci olunca ama gelmedi kuruluk var biraz acı yapiyor ona da krem sürüyorum

Kızlar bu arada bende uykusuzluk çekiyorum hepiniz gibi 😊
Gece kalkıyorum saatlerce uyuyamıyorum.

Karnim bebisten dolayı sert.
Normalde hiç yukarılara vurmuyordu artık oralara da vuruyor çok hoşuma gidiyor.
İnşallah doğum pozisyonu falan almamıştır 😳
Sanki bir günde iki katına çıkmış gibi hissediyorum ağır geliyor.

Doktorum pazara kadar yat demişti pazarı da geçirdik sayılır artık. Yarın 32+1
Şükür hedefi gördük.
Doğumdan hiç korkmuyordum ama korkum başladı.
Nasıl olacak? Dikişler ya çok ağrı yaparsa? Kaç gün sürecek? Sonraki hayatımda problem çıkarır mı?

Birde damar yolum sıkıntı yapıyor hastanede verilen yakıcı bir antibiyotik sağolsun damar yolum tikaninca kaldı bileğimde.
Acıdan tansiyonum düştü yüzüm kireç gibi olmuş.
Onun da korkusu başladı şimdi zırt bırt damar yolu açılsın istemiyorum. Tıkanıyor sürekli yenisini açmak zorunda kalıyorlar.
Hastane korkum başladı 😢

Şükür hedefi gördük.
Nasıl olacak? Dikişler ya çok ağrı yaparsa? Kaç gün sürecek? Sonraki hayatımda problem çıkarır mı?

Birde damar yolum sıkıntı yapıyor hastanede verilen yakıcı bir antibiyotik sağolsun damar yolum tikaninca kaldı bileğimde.
Onun da korkusu başladı şimdi zırt bırt damar yolu açılsın istemiyorum. Tıkanıyor sürekli yenisini açmak zorunda kalıyorlar.
Hastane korkum başladı 😢
Sezaryen mi olacaksın canım

Dikişleri kafana takma canım zaten estetik dikiş yapıyorlar. Baticon ile pansuman yapıyorsun o bantıda ikinci gün çıkarıyorsun. Açıkta kalıyor terlememesi lazım sadece. Hemen korse de takamazsın dikişten ötürü. 2 haftada düşer dikişlerin artık cok rahat sezaryenler 😊

Dikişleri kafana takma canım zaten estetik dikiş yapıyorlar. Baticon ile pansuman yapıyorsun o bantıda ikinci gün çıkarıyorsun. Açıkta kalıyor terlememesi lazım sadece. Hemen korse de takamazsın dikişten ötürü. 2 haftada düşer dikişlerin artık cok rahat sezaryenler 😊
Ay inşallah ya.
Ne güzel korkum yoktu en son hastaneye yatıp can acısını hatırlayınca depreşti :D.

Kizlar sütünüz gelmeye başladı mi özellikle ikinci, üçüncü bebelerin annesi benim yara göğsümden kendiliginden damla damla gelir oldu oglumda doguma kadar süt çıkmamıştı.
Sağ göğsümden geliyor çok çok az,geçen gün atletime gelmisti hatta. İlk hamileligimde olmamıştı hiç.

Şükür hedefi gördük.

Hastane korkum başladı 😢
İlk 2 gün biraz zorluyor tabi ki sonuçta ameliyat . Ama öyle kafaya takılıp panik olacak kadar değil kuzum . Hiç şimdiden onu takma kafana .

Ay inşallah ya.
Ne güzel korkum yoktu en son hastaneye yatıp can acısını hatırlayınca depreşti :KK70:.
Sadece dikişlerde yanma hissi oluyormus canım ilk günler. Benm önceki ameliyatımda dikişler dökülmeye yakın cok yanma olmustu o da dayanılmıcak bişey değil insallah hafif atlatırız😇

Ay inşallah ya.
Ne güzel korkum yoktu en son hastaneye yatıp can acısını hatırlayınca depreşti :KK70:.
Sezeryan bana hic zor gelmedi umarim sende benim gibi olursun sondayı da uyustuktan sonra takmislardi. Bebis ile ilgilenirken hiç farketmedim yaraymış filan. Insallah bu sezeryanimda ilki gibi olur insallah.

Şükür hedefi gördük.

Hastane korkum başladı 😢
çok şükür canım geldin bu haftalara..
doğum sonrası drgil ama doğum korkum bende e başladı. yatış pozisyonunda sürekli burnum tıkalı 2 yastıkla oturarak uyuyabiliyorum. ameliyathanrde nasıl yatarak kalıcam aklıma bu geliyo anksiyetem var zaten uyutun beni mi drsem diyorum. sonra daha önce yaşadıgım için spinali yine görmek istiyorum o büyülü anı. ama korkuyorum ilkinde hiç yoktu bunda böyle oldu 😵😔

Kızlar varya başıma gelmeyen kalmadi bu bebisin kiyafetlerini yikarken. Annem bi komsu onceden corap getirmiş bebek icin onu vermisti neyse renklileri beyazlari ayri yıkamıştım. Sen git o mavi coraplar renk ver hep bulas kiyafetlere bir iki.sinavdan once baya sinirim bozulmustu neyse coraplardan oldugunu anladim attim o coraplari.boya olanlari da annem kaynatip cikartti.neyse mavi lekeden kurtuldum bu sefer de pembe leke cildircam ütü yaparken ayirmistim onlari da bugun eşimle kaynattik ama pembe ne bulamadim sonra bimden penye battaniye almıştım ama icime cok sinmemişti hatta haftasonu e bebekten battaniye baktim bulamamistim.neyse o battaniyede de leke var diye kaynattim birde ne gorum pembe pembe oldu su.pembe leke yapan şeyi de buldum.yani benim hersey e bebekten alma bi battaniye penye olanı almistim bimden agiz mendili ve pembe önlük.onlukten suphelenmistim ama onda çıkmamıştı. Neyse sonunda buldum yine ve kizdim kendime kimseyi dinleme e bebekten de şaşma.agzina tukurecekti aldiklarimin. Neyse bugun lcwden aldim bi battaniye atiyorim ekte.sizce bu boya verir mi valla sinirim bozuldu lcw urunleri nasil?

Eklentiler

• Screenshot_20220102-180648_LCWaikiki.webp
    Screenshot_20220102-180648_LCWaikiki.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 49
En iyisi kuaför demi bende içinden çıkamıyorum kendim. Sarışınım zaten kılım tüyüm pek yoktur ama jilet vurunca çabuk çıkıyor şimdi artık kontroller sık ağda en temizi 20 gün en az kafa rahat oluyor. Tek korkum kuaförde doğumun başlaması 😂 ayyy Allah korusun diyelim 😏
İkisindede son ana kadar hep ağdamı kendim yaptim banyomu yaptim. Ama bunda okadar buyuduki karnim. İmkansiz. Olmuyor yapamiyorum. Birde duramam temiz olmaliyim devamli. Koltuk alti ve bacaklarimi epilasyon aletiyle yorula morula aliyorum ama bacak arami esim alıveriyor. Oda tam yapamiyor ama başıma buda gelecekmis demekki napalim🙃 iki saat ugrastirip adamida bayiyorum alışmışım orasi kabak gibi pürüssüz olmalı🙈 Allahim bi doguraydık...

Kızlar varya başıma gelmeyen kalmadi bu bebisin kiyafetlerini yikarken. Annem bi komsu onceden corap getirmiş bebek icin onu vermisti neyse renklileri beyazlari ayri yıkamıştım. Sen git o mavi coraplar renk ver hep bulas kiyafetlere bir iki.sinavdan once baya sinirim bozulmustu neyse coraplardan oldugunu anladim attim o coraplari.boya olanlari da annem kaynatip cikartti.neyse mavi lekeden kurtuldum bu sefer de pembe leke cildircam ütü yaparken ayirmistim onlari da bugun eşimle kaynattik ama pembe ne bulamadim sonra bimden penye battaniye almıştım ama icime cok sinmemişti hatta haftasonu e bebekten battaniye baktim bulamamistim.neyse o battaniyede de leke var diye kaynattim birde ne gorum pembe pembe oldu su.pembe leke yapan şeyi de buldum.yani benim hersey e bebekten alma bi battaniye penye olanı almistim bimden agiz mendili ve pembe önlük.onlukten suphelenmistim ama onda çıkmamıştı. Neyse sonunda buldum yine ve kizdim kendime kimseyi dinleme e bebekten de şaşma.agzina tukurecekti aldiklarimin. Neyse bugun lcwden aldim bi battaniye atiyorim ekte.sizce bu boya verir mi valla sinirim bozuldu lcw urunleri nasil?
Canım resimden anlamamiz cok zor. İstersen sen yinede ayri yika elinde

Epilasyon yaptıranların hamiellikte tüyleri çıkıyormuş ama doğumdan sonra bir yada iki seansta bitiyormus hemen diye duymuştum bende gitmeyi düşünüyorum artık doğum yapayım gelecek yaza giderim Allah'ın izniyle bıktım artık tüylerden valla
Bende alışmışım tertemiz çok zor geliyor inşallah 2 seansa falan biter 😞 tekrar 8-9 seans başa sarmam

Of başıma gelenler ya.
Cumartesi temizliğe gelecekti benim hep aldığım hanımlar bugün covid olduklarını öğrenmişler. Ablam hasta covid olalı 1 ay oldu hala toparlanamadı üstüne birde domuz gribi olmuş şimdi. Annen vertigolu eğil kalk yapamıyor cam kapı silemez. Başka kadın alsam bir kere aldım bu ev çok büyük yapamam deyip geri gitmişti gene öyle olacak diye korkuyorum. Ay bıktım ya gelmişim 35. Haftaya yapacak tonlarca işim varken hep elimde patlıyor. Arkadaşlarımda biz gelir yaparız dediler ama ben nasıl yaptırayım arkadaşlarıma temizlik yazık değil mi onlara da hepsinin 2 çocuğu var koca gün çocukları bırakıp gelecekler içim el vermiyor 😔 Temizlik temizlik derken ben af edersiniz bokla oynaya oynaya doğuma gidicem sanırım Buda benim sınavım demek ki ne diyim.

İlkinde 7aylik hamileyken gelmeye basladi gogus pediyle durdum hep uzerimden disari cikardi. İkincide de dısari dogru fıskirirdi hep🙈 ama bunda gelen giden yok 🤔 insaAllah sutum olur kafama takildi benimde. Dün esim özledim az öpim nooooluuuurrr diye yalvarıyo adam dokundurtmadım cünki cok acıyo bebegi nasıl emzircen diyo valla bende bilmiyom napacam 😔

Of başıma gelenler ya.
Cumartesi temizliğe gelecekti benim hep aldığım hanımlar bugün covid olduklarını öğrenmişler. Ablam hasta covid olalı 1 ay oldu hala toparlanamadı üstüne birde domuz gribi olmuş şimdi. Annen vertigolu eğil kalk yapamıyor cam kapı silemez. Başka kadın alsam bir kere aldım bu ev çok büyük yapamam deyip geri gitmişti gene öyle olacak diye korkuyorum. Ay bıktım ya gelmişim 35. Haftaya yapacak tonlarca işim varken hep elimde patlıyor. Arkadaşlarımda biz gelir yaparız dediler ama ben nasıl yaptırayım arkadaşlarıma temizlik yazık değil mi onlara da hepsinin 2 çocuğu var koca gün çocukları bırakıp gelecekler içim el vermiyor 😔 Temizlik temizlik derken ben af edersiniz bokla oynaya oynaya doğuma gidicem sanırım Buda benim sınavım demek ki ne diyim.
Canim bence oyle dusunmek yerine iyiki ogrenmisler ya temizlige geldiklerinde banada bulassaydi de ve şükret. Temizlik bir sekilde hallolur hallolmazsada salla eminim evin pis degildir bunlar kafaya takilcak seyler degil😉

Back
X