2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kapalı anneler ve anne adayları bir şey sorcam, özel hastane de odaya yabanci erkek giriyor mu bilmiyorum temizlikci falan yani, başımızı neyle kapatcaz, yani yemeni koycam ama foto çekiniriz güzel olsun istiyorum, burda fiyonklu bone konusmustuk çok şıktı ama şimdi aklıma geldi, benim pijamalar yuvarlak yaka değil v yaka olup düğmeli olanlardan..eve geleceğimiz gün şalını güzelce yapip üzerine taç, kurdela falan mi taksam kızımla takim? Ne yapsam ne onerirsiniz

Benim hastanemde bayan temizlikçi gelmişti ama ister istemez örtünmeye mecbur kalınan durumlar oluyor, ben sade oyalı yemeni takmıştım.

Bone tarzım değil, suratıma yakışmıyor 🤣

Kızlar abim mac oynarken düşmüş kolunu kırmış 🤦‍♀️ beni aradi annemlere soyleme diye arkadaşı varmis yaninda hemen geldik hastaneye alci tutmamis tekrar röntgen falan cekinio ortapedici arkadasi geldi o halletti ama yine bakacaklarmis rontgen falan ay dua edin de tutsun alcisi🙏😔
Çok geçmiş olsun canım

Kızlar göğüs ucuna krem ne zaman sürmeye başlıyorduk. Çok kuru bugun farkettim bebek emse çığlıgı basarım yani 🤪😅

Ben cuma gittim anlama geçerken erkenden gidip test vereyim diye.neyse gittim benim doktor yokmuş yılbaşı iznindeymis tabi ben benim doktorlada tanismadim daha 2 ay oldu ki onceki gittigimde de yoktu baska doktora ilac yazdirmistim.neyse sira aldigim doktora gittim ebenle görüş dedi dedimki beni kimse aramadi gel tesf yaptir demedi ben kendim geldim istiyorum diyorum beni afedersin bi taraflarina takmadi neyse ben gicik oldum ebeyi buldum bu ne boyle.hemsire de bana kizio ben seni 8 ocakta cagircaktim 8 kasimda senle gorustuk izlem aldik dio ulan sen benim ne bebisin kalbini dinledin ne de baska bisi yaptin bu nasil izlem neyse kusura bakma dedim ama uyuz oldum.dedim kasintim var falan.hala yanlis yaptigin deyip duruo o zaman isinizi dogru yapin.neyse kan verdim halk sagligindan bak sonuclarina dedi aksama dogru bakiyorum hata veriyor hemsireyi aradim acmadi mesaj attim donmedi neyse aradim saglik ocagini beni sallamiyorlar ulan siz kimsiniz kiminle konustuklarinin farkinda degiller ortaligi karistiririm valla.anne baba ismimi islememisler doktor yok dio bana bakan doktora bagladi o da ben yapamam demis.ben de dedimki yahu ben 3 gun boyunca doktor gelsin diye mi beklicem ya bi sıkıntı varsa illa sikayet mi edeyim sizi sabahta doktor zorluk cikardi bu ne boyle benim hatam mi bu dedim neyse geri bagladi bu sefer doktora. Tabi mesaj attigim hemsire de sonra beni atiyo tutustular tabi.o gun halledemedim ama ben pazartesi arayip agizlarina tukurcem gorurler.kan degerim dusukmus telefondan soyledi ama ben goremiyorum ne kadar dusuk.bana gel sonuclarini burdan al diolar manyaklar ya bu halimle bi sonuc icin oraya niye geleyim dedim halletsinler sanki benim hatam.anlican canim gittigime pisman olup ciktim Allah bildigi gibi yapsin.herkes isini adam gibi yapsa bu ulke cok daha iyi yerlere gelir ama yok herkes kaytarma peşinde illa cirkeflik yapacaksin🤦‍♀️
Ah canım ne ugrastirmislar valla bu sağlık ocağı şans meselesi gerçekten valla hiç acıma pazartesi ara mutlaka et ağızlarına bı gebe var bide karşılarında hem ne fark edermiş 8inde yada şimdi tövbe tövbe iyice cildirmis herkes vallahi bende sağlık ocağında tahlil yapınca ikidir gidip almıyorum valla e-nabizdan bakıyorum banada baya ters sağlık ocağı uzak yani araba olmayınca minibüse binmek zorunda kalıyorum bu virüslü gunlerdede değmez zaten gitmeye doktora gerekli değerleri söylüyorum sonuç almadım enabizda boyle diye tamam diyor oda

Beni 2 ayda bi çağırıyor sağlık ocağı doktoru gidiyorum cnm benim için iyi oluyor kan değerleme bakılıyor hem bide bazi vitaminleri devlet ödüyor onlari yazdiriyorum
Aynen canım benide cagiriyorlar düzenlide onun dışındada çok gittim ben troit değerlerine baktırmak için mekik dokudum yani sağlık ocağı ev arasında hep devletteki dahiliye doktorum randevusuz gelebilirsin demişti ama üşendim gitmeye o yüzden sağlık ocağına gidip yaptırdım hep tahlil test falan

@PinkMermaid A AnnemAnnemm @Muujiii @helenistic ❤️ Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Dün akşam eksik vitaminleri aldım başladım hemen, biraz öksürüğüm var ciğerim dolu gibi afedersinşz balgamlı gibi kuru öksürük değil ve baş ağrım var o da bi tuhaf kafamın içi acıyor sanki. Onun dışında grip gibi şuan, parol alıyorum o çok uyku yapıyo bi iyi oluyorum bi aşırı halsiz. Bir de işin kötüsü işyerinde bi projeyle ilgileniyodum tam da bu hafta bi süre çalışmak durumundayım malesef ama patrona açıkca yazdım çok çalışamayacağımı. Anlayışlı olacağını düşünüyorum zaten raporluyum. İnşallah günler geçtikçe daha iyiye gider.
Kızlar bu arada çok dikkat edin eşim test vermeye gitti çok küçük bir hastane bilen bilir belki incirli ethica istanbulda. Aşırı test sırası vardı dedi ve hasta olduğumu duyup arayanlar çok duyuyoruz diyorlar çevreden. Kimseyle görüşmeyin şurda çok az kaldı. Sağlıkla atlatalım inşallah doğumlarımızı da ❤️🤲🏻
Bir an önce geçsin gitsin inşallah canım Yorma kendini dinlenmeye bak 🥰

Ben cuma gittim anlama geçerken erkenden gidip test vereyim diye.neyse gittim benim doktor yokmuş yılbaşı iznindeymis tabi ben benim doktorlada tanismadim daha 2 ay oldu ki onceki gittigimde de yoktu baska doktora ilac yazdirmistim.neyse sira aldigim doktora gittim ebenle görüş dedi dedimki beni kimse aramadi gel tesf yaptir demedi ben kendim geldim istiyorum diyorum beni afedersin bi taraflarina takmadi neyse ben gicik oldum ebeyi buldum bu ne boyle.hemsire de bana kizio ben seni 8 ocakta cagircaktim 8 kasimda senle gorustuk izlem aldik dio ulan sen benim ne bebisin kalbini dinledin ne de baska bisi yaptin bu nasil izlem neyse kusura bakma dedim ama uyuz oldum.dedim kasintim var falan.hala yanlis yaptigin deyip duruo o zaman isinizi dogru yapin.neyse kan verdim halk sagligindan bak sonuclarina dedi aksama dogru bakiyorum hata veriyor hemsireyi aradim acmadi mesaj attim donmedi neyse aradim saglik ocagini beni sallamiyorlar ulan siz kimsiniz kiminle konustuklarinin farkinda degiller ortaligi karistiririm valla.anne baba ismimi islememisler doktor yok dio bana bakan doktora bagladi o da ben yapamam demis.ben de dedimki yahu ben 3 gun boyunca doktor gelsin diye mi beklicem ya bi sıkıntı varsa illa sikayet mi edeyim sizi sabahta doktor zorluk cikardi bu ne boyle benim hatam mi bu dedim neyse geri bagladi bu sefer doktora. Tabi mesaj attigim hemsire de sonra beni atiyo tutustular tabi.o gun halledemedim ama ben pazartesi arayip agizlarina tukurcem gorurler.kan degerim dusukmus telefondan soyledi ama ben goremiyorum ne kadar dusuk.bana gel sonuclarini burdan al diolar manyaklar ya bu halimle bi sonuc icin oraya niye geleyim dedim halletsinler sanki benim hatam.anlican canim gittigime pisman olup ciktim Allah bildigi gibi yapsin.herkes isini adam gibi yapsa bu ulke cok daha iyi yerlere gelir ama yok herkes kaytarma peşinde illa cirkeflik yapacaksin🤦‍♀️
Bazı asm hemşireleri çok çok ilgili oluyor bazıları maalesef böyle mal. Benimki de iş yapmasın da gezsin modunda ne zaman baksam odada yok iniyorum bahçede arkadaşlarıyla. Aramaz sormaz zaten. Çalışası yok.

@PinkMermaid A AnnemAnnemm @Muujiii @helenistic ❤️ Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Dün akşam eksik vitaminleri aldım başladım hemen, biraz öksürüğüm var ciğerim dolu gibi afedersinşz balgamlı gibi kuru öksürük değil ve baş ağrım var o da bi tuhaf kafamın içi acıyor sanki. Onun dışında grip gibi şuan, parol alıyorum o çok uyku yapıyo bi iyi oluyorum bi aşırı halsiz. Bir de işin kötüsü işyerinde bi projeyle ilgileniyodum tam da bu hafta bi süre çalışmak durumundayım malesef ama patrona açıkca yazdım çok çalışamayacağımı. Anlayışlı olacağını düşünüyorum zaten raporluyum. İnşallah günler geçtikçe daha iyiye gider.
Kızlar bu arada çok dikkat edin eşim test vermeye gitti çok küçük bir hastane bilen bilir belki incirli ethica istanbulda. Aşırı test sırası vardı dedi ve hasta olduğumu duyup arayanlar çok duyuyoruz diyorlar çevreden. Kimseyle görüşmeyin şurda çok az kaldı. Sağlıkla atlatalım inşallah doğumlarımızı da ❤️🤲🏻
Gercekten hastalik cok zor canim. Hamileligimin 6ayi hastalikla gecti. Tam iyilestik derken tansiyon cikti. Allah kimseye dermansiz dert vermesin. Gecmiyo sandigimiz zaman gecip gidiyo ama çeken biliyo. Seninde gececek Allahin izniyle insaAllah🤲 Patronunda anlayisli davranir insaAllah hastalik bu davranmazsa yarin birgun Allah onun basinada verir anlar. Allah kimseye vermesin. Saglicakla kucagimiza alacaz insaAllah sonra dönüp diyecezki vaaayyy beee ne günlerden gectik ama şu kokun var ya cennet kokun hepsine değer bebeğimmm 😍

Ben de cumaya aldım. 2 hafta sonra gel demişti tam iki hafta oluyor. Muayene ücreti de artmıs. Bu gittiğimde diyeceğim 1 hafta sonra geleyim bari kontrol olsun ücretsiz 🤓
Şuan o ücretsiz olan kontrole gideceğim zaten bende😃benim hastanede 100tlydi muayene iki ay önce 120 oldu bu hafta gittiğimde resmen 150 yapmislar şok oldum resmen

Benim hemşire sağolsun aşırı ilgili hiç aramadı daha. Ama benim doktorum saglıik ocağında degil hastanede yaptırmam istiyo tahlilleri yanlış çıkabiliyomus asmde
Yaaaa bak bunu bilmiyordum canım ama özelde pahalı oluyo tahliller devletede randevu almak işkence biliyorsunuz mecburen asmde yaptırıyorum valla inşallah hiç olmamistir öyle bir yanlislik

Şuan o ücretsiz olan kontrole gideceğim zaten bende😃benim hastanede 100tlydi muayene iki ay önce 120 oldu bu hafta gittiğimde resmen 150 yapmislar şok oldum resmen
Benim de 175ti 225 olmuş nst 70di o da 100 olmuştur 2 haftada 1 350 TL veremicem neyse az kaldı zaten. Doğum parası ne alemde acaba. En ürkünçlüsü o 🥴

Yaaaa bak bunu bilmiyordum canım ama özelde pahalı oluyo tahliller devletede randevu almak işkence biliyorsunuz mecburen asmde yaptırıyorum valla inşallah hiç olmamistir öyle bir yanlislik
Yok canım özelde yaptırmam zate. Devlette yaptırdım geçen ay. Yarın da Dahiliye ye gidicem devlette. Orda da tahlilleri yapmasını isterim. Özele para dayanmaz.

Çatı muayenesinden emin misin canım? Bence yaptırma en azından 38 den önce. Kızımda benim ne sancım vardı ne açılmam vardı 38 de doktor dur bide çatıya bakalım dedi baktı bişey yok tamam dedi ertesi gün nişanım geldi akşamına suyum patladı. Çatı muayenesi tetikledi yani. Ben bu defa çatı muayenesi yaptırmayacağım
İki tane uşak dogurdum çatı muayenesi yapmadi doktor insaAllah bundada yapmaz

Canim temizlikciler bayan oluyor genelde eğer yakinlarinizdan gelecek varsa ona göre sal yapabilirsin
ben yanima hem şal hemde bone alacağım kayinbaba ve babamdan başka kimse olamaz diye düşünüyorum
Zaten doğuma giderken kimseye haber vermemeyi düşünüyorum yoksa anlayışız insanlar cok cevremde hastaneye doluşurlar

Tülbent götüreceğim erkek ziyaretçi gelmez bana zaten yine de yanımda bulunsun. Çıkarken de tulbent örter çıkarım hiç şal yapmam .
Resim için de tacım var onu takarım diyorum.

Hepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallah 🥰🥰

Tansiyon olctun mü cnm yada kan şekerin mi düştü acaba

Canım ben bone almayı düşünüyorum kurdeleli değil de üst kısmı büzgülü olanlardan. Foto çekilirken takarım dedim tabi yemenim de olur yanımda o hep durur başımda. Erkek çalışan olmuyor hastanelerde doktorlar oluyor erkek sadece onlardan rahatsız olmazsan sorun olmaz bence.. benim pijama da v yaka olanlardan nasıl olacak bilmiyorum sabahlıkla kapatırız foto çekilirken 😊

Zaten erkek kim gelecek ki. Doktorun kadınsa ziyarete de en fazla baban ve kayın pederin gibi dedeler gelir artık kalmadı hastalıktan o ziyaret işleri falan. Yemeni basit olur bana kalsa krem renk krep şal al şayet rahatsızlık duyacağın aile dışı biri gelirse geçirirsin başına ama krep şallarla çekimlerde çok güzel ve şık oluyor

Benim hastanemde bayan temizlikçi gelmişti ama ister istemez örtünmeye mecbur kalınan durumlar oluyor, ben sade oyalı yemeni takmıştım.

Bone tarzım değil, suratıma yakışmıyor 🤣
Sağ olun kızlar, erkek olarak babam gelir sadece kp yok çünkü, eşimin ailesi de başka ilde,hastaneye gelmezler diye düşünüyorum gelseler bile kaynımın odaya gelmesine gerek yok zaten.ben hastane çalışanlarını merak etmiştim,yanimda sal bone tülbent hepsinden götüreyim en iyisi

Back
X