2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İşte takıntı zaten vardı açıkkende vardı kapandım hala öylede gidiyor. Lise okurken harçlıklarımı biriktirirdim gerekirse haftalarca aç kalırdım ama gider o parayla en nihayetinde bershka deri ceket alırdım yada Nike Ayakkabi alırdım öyle öyle yemez hep biriktirir alırdım o huy hala gidiyor işte bende. Önüne geçemiyorum Kırmızı odaya mı gitsem bende Gülseren hanıma çocukluk travması mı acaba 😂
Çevreylemi alakalı acaba canım. Arkadasların falan hep öyle takılıyosa seninde kompleks yapıp böyle alışman normal🤭 kardesimde de var bu. Arkadasları zara bershka alıyor o da duramıyor alıyor. Benm hiiiç öyle takıntım yoktur o yüzden rahatım 🤣 ama sen bunu aşabilirsin çabalarsan🥰

Kızlar sağolun yeni geldik eve. Bana getirecektim abimi ameliyat gerekmedigi icin ablama geceyim arkadasin evi burda doktor arkadasi ugrayacak elinde sislik falan olursa ameliyata alcaklarmis sende araba kullanma ne olur ne olmaz hamilesin sana gelme dedim dedi oyle bıraktık ablama.annemle ablami arayinca bunlar bize bisi oldu sanmış benim sarj bitmişti.neyseki azicik iyi abim.ya bu hayatta her seyin basi saglik cidden diger her sey bos gereksiz. Ins sıkıntı cikmazda ameliyata gerek kalmaz iki ayri yerden kirilmis kol boydan boya alçıda 45 gun duracakmis.ay valla her seyin bası sağlık
Canım cok gecmis olsun insalah tez zamanda düzelir ameliyat gerekmediği çok iyi olmus. Herseyn bası sağlık gerçekten 😞

Bişey dicem size ya 😂
Ben yeni kapandım sayılır bi rüya gördüm ondan sonra kapandım ama kapanmam herkes tarafından şokla karşılandı o ayrı biraz süslü püslü açık saçık giyinen biri olduğum için. Neyse kapandım ben gene çok süslüyüm Allah affetsin, giyimim kuşamım adaplıdır ama makyaj desen o biçim, giyim desen herşey marka olacak şal illa ipekevi olacak falan tesettür dergilerinden fırlamış gibiyim. Neyse onuda Allah affetsin inşallah. Yalnız ben gelen kargoculara hala kapıyı açık açıyorum. Yani kafamı kapatamadan geliyorlar napiyim 🥺 her seferinde ah kızım sen kapandın yapma diyorum gene kapı çalıyo ben panik olup üstüme bişey alsamda saç baş açık açıveriyorum kapıyı. Gene Allah affetsin dicem ama diyemiyorum etmez çünkü 🤦🏼‍♀️ Yaşım 25 onun verdiği bi toyluk mu acaba bu durumu nasıl aşabilirim ya bana azcık nasihat verin ablalarım nolur (tatlı dille verin ama) 😅
Oncelikle hayirli olsun canim ve daimi olsun insaAllah. Benim fortmantomda bir yazma ve yeleğim herzaman olur. Kapi caldiginda kim o derim. Bir saniye der hemen yazmami örter yeleğimi giyerim üzerime. Kapalı olmanın yaşla toylukla alakası yok canim benim. İcinden gelmeli. İsteyerek yani. Ne açıklar gordum bes vakit namazinda ne kapalilar gördüm tövbe estagfurullah ne haltlar içinde. Baskalari ne der diye degil Allah ne der diye yasiyoruz. İcinden nasil geliyorsa öyle. İcimizi bilen her halimize sahit olan Rabbim. Allah bilsin yeter.

Canım 40 çıktıktan sonra annem artık gidecek ben de ayda 1 kadın alayım diyorum. Nasıl memnun kaldın mı o uygulamalardan ödemeyi nasıl yapıyorsun elden mi
Aslında şans biraz ama mutlubirev den gelenlerden daha çok memnun kaldım zaten sana gelecek olan kadını gösteriyor beğeni adeti kaç yere gitmiş var beğenmezsen değişebiliyorsun kartla netten ödüyorsun elden alışveriş yk ben gelen bir kadından memnun kaldım. Cebini aldım onla devam ediyorum sende bir kaç kez çağır hangisi içine sinerse anlaş onunla ben öyle yaptım haftalık geliyor fiyatı da düzenli olursa düşüyor

Anladim kuzum bende 37nin sonunda gideyim o zaman basında degil😅ins bir sıkıntı yaşamam ki çatım darsa normal dogum deneyip sonra sezeryana donmeyeyim diye kuzum o daha kotu olur çünkü
Valla ben aynen öyle oldum 10 saat sancı çektim hem bel hem kasıkdan çatı. Muayenesi yaptı çatın dar yolun başındasım dedi 20 yaşındayım istifra da çok etmiştim bünyem dayanmadı bayılıyordum sezeryana aldılar doktorum işini bilseydi belki farklı olurdu beni yormadan narkozdan 3 saate yakın ayılamadım bebeğimi emzirmişler göğsümü sıka sıka uyutmuşlar ben görmedim hiç birini

Kapalı anneler ve anne adayları bir şey sorcam, özel hastane de odaya yabanci erkek giriyor mu bilmiyorum temizlikci falan yani, başımızı neyle kapatcaz, yani yemeni koycam ama foto çekiniriz güzel olsun istiyorum, burda fiyonklu bone konusmustuk çok şıktı ama şimdi aklıma geldi, benim pijamalar yuvarlak yaka değil v yaka olup düğmeli olanlardan..eve geleceğimiz gün şalını güzelce yapip üzerine taç, kurdela falan mi taksam kızımla takim? Ne yapsam ne onerirsiniz
Ben şal alacağım zaten hastane odasının kapısını kitlersin şalını kapatırsın biri gelirse öyle girerler odana Medipol de düşünüyorum ben doğumu orda zaten geneli bayan çat diye de girmiyorlar çok arkadaşım doğum yaptı orda

Canım o biraz takıntı gibi işte. Yol kenarında ki basit mağazalardan da iyi giyinebilirsin ama içine sinmezse dediğin gibi yapacak bişey yok. Bu saydıklarını mesela sadece özel günlerde uygulasan. Annemler falanda kapalı marka giyinmezler hep pazardan butik mağazalardan yaparlar alışverişlerini şıktır da yani 🤭 bu biraz takıntı meselesi sanki. Kombin kısmına katılıyorum ayakkabıdır şaldır çantası uyumlu olmalı tabi. Ama günlük hayatta biraz basit giyinebilirsin. Yoksa hiçbi kapalı para yetiştiremezdi 🤭 özel günler için kaliteli 5 kombinin olsa seni idare eder bence
Kapanmak diyoruz şimdilerde ama bunun özü ‘örtünmektir’ ayette de örtümüzün omuzlarımızı örtmesi gerektiği geçiyor. Bence biraz daha Kuran a sarılmak lazım kendi adıma söylüyorum bu tür durumlarda . Bence de özel günler dışında hergün temiz ve örtülü olmak yeter . Zaten bu işin içine israf da giriyor diğer türlü. Hepimiz hatalar yapıyoruz hakkıyla kapanmak zor . Ama böyle durumlarda açılan birinin sözüne takılmamak lazım . Hakkıyla yapanları dinlemek Kuranı anlamak lazım . Herkesin günahı kendine ama biliyoruz ki güzel örtünürsek çok şey katacak bize . Bir de bu konudaki kendi düşüncem iyi görünmek isteyebiliriz hakkımız da tabii ama herkese iyi şık güzel görünmek değil helal hanede güzel görünmek daha anlamlı oluyor . Tesettür firmaları öncesi giyecek birşey bulamıyorduk ama şimdi de dışarıda bir kapalı görüyoruz sadece başı kapalı yani başını açsa tesettürden çok uzak . Allah kalplerimizi uzaklaştırmasın .

Sağlık ocağına gitmiyor mu kimse kızlar beni ayın 5ine çağırdılar tahlil falan yaptıracağım gitmezsem ebe dakika başı arayıp bir güzel haşlar beni😂doktorda bir kaç tahlil verdi onlarida yaptırırım hazır oraya gitmişken bide troit baktirmam lazım, hamilelikte en sevmediğim şey su tahlil olayları yaaa🙄
Canım beni de 2 ayda bi çağırıyolar. Perşembe gitcem tahlil falan yaptırcam. Kalp atışını dinliyo tansiyon kilo falan öyle takip ediliyorum.
Cumacilar ve salicilar 😂😂
Ben de cumacı olcaktım dr cuma gel dedi ama eşim bu hafta işe gideceği için Cumartesi aldık randevuyu 🤣🤣

Canım beni de 2 ayda bi çağırıyolar. Perşembe gitcem tahlil falan yaptırcam. Kalp atışını dinliyo tansiyon kilo falan öyle takip ediliyorum.

Ben de cumacı olcaktım dr cuma gel dedi ama eşim bu hafta işe gideceği için Cumartesi aldık randevuyu 🤣🤣
Senide salıya bekleriz 😂😂 allahim benimle aynı saatlerde uyuyamayanlar görünce rahatliyorum yanlış anlamayın arkadaşlar uykunuzda gözüm yok ama bu saatlerde tek başıma oturmak çok koyuyordu insana 😂😂

Bana 1800 denmişti doğuma şimdi 2500den az değildir fazladır bile bence nst bizde 25 TL canım çok pahalıymış senin hastane ya 😳

Bana 1800 denmişti doğuma şimdi 2500den az değildir fazladır bile bence nst bizde 25 TL canım çok pahalıymış senin hastane ya 😳
Yaa benim gittiğim hastane haziran ayında 5500 idi şu an sormaya çekiniyorum. Muayene de 230 oldu o da indirimli hali çalıştığım yerle anlaşmalı 😳 çok şükür nst den para almıyorlar çok insaflılar 😂

Olmaz baby ..ya cuma ya sali,seçimini yap 🤣🤣
Senide salıya bekleriz 😂😂 allahim benimle aynı saatlerde uyuyamayanlar görünce rahatliyorum yanlış anlamayın arkadaşlar uykunuzda gözüm yok ama bu saatlerde tek başıma oturmak çok koyuyordu insana 😂😂
Allah'a şükür bugünde nöbetçiyiz🤭🤭

Günaydınlar oglusu okula gönderdim girdim yatağa ama ne mümkün uyumak saat 9a kadar döner dururum sonra azıcık dalar uyanır diğer oglusu yedirir içirir gönderirim sonra digeri yine gelir yemeği dersleri derken diğerinin alma saati gelir kısır döngü gibi hafta içi resmen herşey aynı ritimde ve düzende ilerliyor🙄 cikabilirsem çarşıya cikar eksikleri alırım çantayı bile kapatamadim hala ve benim dün geceden beri yine sancilarim oluyor nedense, banyo kovası tası kaldı bide kendime terlik alayım bitsin artik

Aslında şans biraz ama mutlubirev den gelenlerden daha çok memnun kaldım zaten sana gelecek olan kadını gösteriyor beğeni adeti kaç yere gitmiş var beğenmezsen değişebiliyorsun kartla netten ödüyorsun elden alışveriş yk ben gelen bir kadından memnun kaldım. Cebini aldım onla devam ediyorum sende bir kaç kez çağır hangisi içine sinerse anlaş onunla ben öyle yaptım haftalık geliyor fiyatı da düzenli olursa düşüyor
Cok sağol canım tamam aklımda😊

Günaydınlar oglusu okula gönderdim girdim yatağa ama ne mümkün uyumak saat 9a kadar döner dururum sonra azıcık dalar uyanır diğer oglusu yedirir içirir gönderirim sonra digeri yine gelir yemeği dersleri derken diğerinin alma saati gelir kısır döngü gibi hafta içi resmen herşey aynı ritimde ve düzende ilerliyor🙄 cikabilirsem çarşıya cikar eksikleri alırım çantayı bile kapatamadim hala ve benim dün geceden beri yine sancilarim oluyor nedense, banyo kovası tası kaldı bide kendime terlik alayım bitsin artik
Günaydın cnm saat 03.30 yattim yeni uykuya dalmistim esim kalkti işe gitmek için sonra kizim uyandirdim okul icin kahvalti yapip çıkacak birazdan küçüğü 2 haftadir yollamiyorum okula ama oda yatipta uyuyum demiyor yani uykular haram oldu 🥺
İlk bebeğine hamiş olanlar çok şanslı yatip uyusunlar demi cnm 🤭😁
Daha bende cantayi hazirlamadim yıkadım utuledim çekmecede duruyorlar🙈

Kapanmak diyoruz şimdilerde ama bunun özü ‘örtünmektir’ ayette de örtümüzün omuzlarımızı örtmesi gerektiği geçiyor. Bence biraz daha Kuran a sarılmak lazım kendi adıma söylüyorum bu tür durumlarda . Bence de özel günler dışında hergün temiz ve örtülü olmak yeter . Zaten bu işin içine israf da giriyor diğer türlü. Hepimiz hatalar yapıyoruz hakkıyla kapanmak zor . Ama böyle durumlarda açılan birinin sözüne takılmamak lazım . Hakkıyla yapanları dinlemek Kuranı anlamak lazım . Herkesin günahı kendine ama biliyoruz ki güzel örtünürsek çok şey katacak bize . Bir de bu konudaki kendi düşüncem iyi görünmek isteyebiliriz hakkımız da tabii ama herkese iyi şık güzel görünmek değil helal hanede güzel görünmek daha anlamlı oluyor . Tesettür firmaları öncesi giyecek birşey bulamıyorduk ama şimdi de dışarıda bir kapalı görüyoruz sadece başı kapalı yani başını açsa tesettürden çok uzak . Allah kalplerimizi uzaklaştırmasın .
Katılıyorum canım artık çoğu kişi kapanmak için değil tarz olsun diye yapıyor bunu. Çok görüyorum ben. Sırf öyle olmayayım diye kapanmadım. Hakkıyla yapamam diye. Güvenemedim kendime özel günlerde makyaj oje yaparım vazgeçemem dedim kendi kendime. Umarım ilerde Allah nasip eder .

Günaydın cnm saat 03.30 yattim yeni uykuya dalmistim esim kalkti işe gitmek için sonra kizim uyandirdim okul icin kahvalti yapip çıkacak birazdan küçüğü 2 haftadir yollamiyorum okula ama oda yatipta uyuyum demiyor yani uykular haram oldu 🥺
İlk bebeğime hamişimde noluyor canım, dün erkenden yatağa yattım artık gözümden uyku akıyor günlerdir kaç saatlik uykuyla duruyorum dedim. Horlamışım eşimde taaa salondan horlamamı duymus gelmiş yanımda ses yapıyor uyanayım diye🤣 ya ne uyandırıyosun dedim zaten zor uykuya dalmısım. Ee sesten tv bile izleyemiyoruz diyor🤣 off valla bebek ağladımmı uyandırıp kucağna vermezsem

Bende bugün o kadar yordum ki kendimi yine agrilardan ve oglusu yatir derken saat 2 yi bulmuş uyumam ve hiç o saatte yatmış insanim bu kadar uykumun qcik hafif oldu vaki değil gittim 5.30 da uyandım eski fotolara daldım sabah sabah biseyler yerken sonra bi fasil istifra derken hala uykum yok ben nasıl boyle uykusuz bi insan oldum icimdekinin buna sebep olmuş olmasını sorgulamaya korkuyorum allahim bu cocugumda mi uykusuz olacak ondan mı böyleyim cok yorgunum 2 saat uyumuşum sadece

İlk bebeğime hamişimde noluyor canım, dün erkenden yatağa yattım artık gözümden uyku akıyor günlerdir kaç saatlik uykuyla duruyorum dedim. Horlamışım eşimde taaa salondan horlamamı duymus gelmiş yanımda ses yapıyor uyanayım diye🤣 ya ne uyandırıyosun dedim zaten zor uykuya dalmısım. Ee sesten tv bile izleyemiyoruz diyor🤣 off valla bebek ağladımmı uyandırıp kucağna vermezsem
Allah kiz seni 😁uykuya devam edeydin bacim bebiş doğunca alisiyorsun uykusuzluğa
dün gündüz çocuklara ve eşime dedim ki azicik uyuyacağım beni rahatsiz etmeyin dedim bir baktim baş ucumda küçük kizim telefonu almis sihirli anneme bakiyor😂kizim ablanin yanina git dedim ablam odaya almiyor dedi büyükte bağıra bağıra şarkı söylüyor 🙃eşimde elinde tel karşında televizyon ohh yan gelmiş yatiyor beyfendi 😳
Sanki ben uyuyacagim dememişim gibi sinir oldum kalktim oturdum😤
Simdi yatsam diyorum küçük kuzu uyanir uykusuzluktan basim agriyor bugün valla 🥱😩

Back
X