2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay bende ne ararsan var göbek çizgisi, çatlak,ben, göbek deliği çevresinde karartı, göbekte kıllanma. Yani hele ki o kıllanma beni şoka sokmuştu ilk gördüğümde. Çatlak patlak bir halde olucam heralde hayal edemiyorum sonrasını keşke çatlaklara çözüm bulsalar☹️

çantasını hazırlayanlar gecelikleirnizi çantaya koydunuz mu buruşur diye askıda mı bırkasam dolapta diyorum. hala hazırlayamadım şu çantayı tam yarın diyorum kırışacakdiye başlamıyorum. hep bir bahanem var biri beni dürtsün.

çantasını hazırlayanlar gecelikleirnizi çantaya koydunuz mu buruşur diye askıda mı bırkasam dolapta diyorum. hala hazırlayamadım şu çantayı tam yarın diyorum kırışacakdiye başlamıyorum. hep bir bahanem var biri beni dürtsün.
Ben sadece geceliklerimi koymadım cantaya canım kırışmasın dıye son dakika koyarım dıye dusundum inşallah unutmayız😁

Keşke 60’lı 70’li yıllarda yaşasaydık, ne biçim bir döneme geldi gençliğimiz 🥺🥺 hem her şeye zam geliyor hem de virüsle boğuşuyoruz 😭
İlk oğlumu 2014 te doğurdum.
Hwrsey o kadar güzeldiki:( istediğimizi aldık hiç bez mama parası hesabı yapmazdık.
Dün saatlerce hesap kitap yaptık baya borca yaşıyoruz.:(

BBurda konusuyosunuz hep rahim uzunlugu falan bunlari huc soylemiyor doktor bana bakmiyor. Digerlerindede hatirlamiyorum. Ucuncu dogumum olacak ama cogu terim okadar yabanci geliyorki. Bosu bosuna para vermisiz diyorum😔 duşünün burdan ogrendiklerimle doktora ben sordumda ogrendim gununun geriden gittigini bebegin. Ne desem bos iste 😔....
Hayırlı haberlerle gel insallah canım. Benmde hastanem uzak oldugu icin devlete gidicem cuma günü. Nst tahlil orada yaptırırm hemde rahim ağzı uzunluğuna bakar kötü bşey olursa kendi hastaneme giderim dedim. Ama ona bile güvenemiyorum yani. Doktorlar adam gibi bilgi bile vermiyor. Kilosunu söylemez bile tahminimce 🙄

Zaten tüpten sonra, burun çekme aparatıyla sümükleri çekicen canım. Tüpteki sıvı sümükleri yumuşatıp, çekerken daha kolay gelmesini sağlıyor 👍🏻
Sağolasın canım tamam 😊 ben yinede videolar izleyeyim. Doğar doğmaz gerek olmaz herhalde değilmi. Belki 2-3 haftalıkken gerek olur

Etsen ne olcak ki cnm Allah’a emanet şansa yaşıyoruz oğlan okula gidiyo eşim işe . Zaten çok büyük risk altındayız:KK43:
Dualarla yaşıyoruz valla
Aynen oyle. Bendede alerjik astim var. Covidi en agir sekilde gecirdim. Nefes alamadim yasamam mucize gibi birsey...

BBurda konusuyosunuz hep rahim uzunlugu falan bunlari huc soylemiyor doktor bana bakmiyor. Digerlerindede hatirlamiyorum. Ucuncu dogumum olacak ama cogu terim okadar yabanci geliyorki. Bosu bosuna para vermisiz diyorum😔 duşünün burdan ogrendiklerimle doktora ben sordumda ogrendim gununun geriden gittigini bebegin. Ne desem bos iste 😔....
Canım bakıyordur illa ama söyleme gereğinde bulunmuyordur. Benm riskli olmasa belki söyleme gereğinde bile bulunmazlar normal der geçerler. Demekki normal senin uzunluğu. Olan problemide söyler merak ettme. Çok geriden gelmiyordur üzülme minyon bir bebiş olacak demek ki😊

Canım bakıyordur illa ama söyleme gereğinde bulunmuyordur. Benm riskli olmasa belki söyleme gereğinde bile bulunmazlar normal der geçerler. Demekki normal senin uzunluğu. Olan problemide söyler merak ettme. Çok geriden gelmiyordur üzülme minyon bir bebiş olacak demek ki😊
Kilosu iyi canim. yani oyle diyor. Ankaradakide oyle dedi.Sadece hani bunlar son adet tarihinin ilk gununu baz aliyor ya. O tarihle uymuyormus. Adet olup bittikten iki hafta sonra falan gebe kalmisim makineye gore. Birde devamli uzun boylu olacak diyor her kontrolde. Yarin ne diyecek bakalim. Gece heyecandan uyuyamazdim sindi korkudan...

BBu Ub
Sonraki sayfaya geciyorum 10sayfa geri gidiyor. Birine yorum yapayim diyorum yaparken baska bi foruma giriyor yazamiyorum ne bicim sey anlamadim okuyup geciyorum artik yorum yapamadan sinirim bozuluyor. Bunu yazmak icin siteye on kere falan girip çıktım heralde.

Bu arada yarin gidecem hastaneye. Gerci gitmesemde arayip soran yok. Saglik ocagindan birkere bile aramadilar bende gitmedim tetanoz asisi disinda ki onada ben gittim yaptirmak icin. Hastaneye gitcem ama icimde gram heyecan yok doktordan sogudum. Baska secenegimde yok iki tane hastane var biri özel biri devlet. Devlete zaten Allah dusurmesin gelen durmuyor kaciyor. Yarin nasil gececek bakalim adam her gittigimizde yuregimizi agzimiza goturuyor doktora kalsa iki hafta once dogurmustum. Yarin ola hayrola bakalim yine ne cikaracak ..
Bu sorunlari bir benmi yasiyorum birde sayfa donup kaliyor devamli. Netten giriyorum sizler uygulamayi yukleyip oradanmi giriyorsunuz sayfaya

Kızlar merhaba ben de korona çıktım nasıl oldu anlamadım bi yere de gitmedim, pazar 3.dozumu oldum pazartesi başladı grip gibi hastalık belirtileri bugün de koronayım 😭 tavsiyeleri olan var mı geçiren ve ya şu an geçirmekte olanlardan ??
Cok gecmis olsun. Yas zencefilin kabugunu soyup ince dogra limonla karanfille kaynat bir tatli kasigi bal at ic. Ayva yapragi kaynatip ic oksuruge cok fayda ediyor. Bol bol vitaminli meyvalar ye. Zorla yemeye calis. Nekadar zorlarsan yemeye okadar tez atlatirsin. Rabbim safi adi yuzu suyu hurmetine sifa versin 🤲

Oğlum diyor uyuyodur anne kardesim yorulmustur🙈🙈 elimi karnima atınca yine mi hareket etmedi filan diyo yavrum merak ediyor kardesinii
Benim kucugude bizim bıdık napiyoy bakalim bizim bıdık diye gelip gidip devamli konusuyor kardesiyle. Uyuyormu hareket ediyormu. Niye gelmiyor ev yapti heralde karnina diyor 😂

Ben de sarışın ve baya beyaz tenliyim, ne göbek çizgisinden çıktı, ne tüylenme oldu ne benlerde artış oldu, hiç biri olmadı, arkadaşlarda gördüğüm o çizgi genelde buğday tenlilerde ve esmerlerde olmuştu ama beyazlarda da genetik olabiliyor demek
Bende beyaz tenli ve sarisinim. Artı tüysüzüm. Kas aldirmaya bes ayda bir giderim. Digerlerinde gobegimin altinda cizgi olmustu. Bunda hem gobegimin altinda hem gobegimin ustunden mideme dogru cizgi cikti. Digerlerindede catlak olmamisti. Gerci karnim yoktu. Bunda cok buyudu ama yine catlak yok insaAllah son anda olmazsa. Karnimda tüyde yok. Tenimi cok seviyorum yaa😇

sivenonun yüzey temizleyicisini aldım canım. daha kullanamdım bı hafta beşigi yatagı falan kurucaz inşallah o zmaan kullanırım. bi biraz alerjik bir aileyiz kokulara hassasız kızım ve ben o yuzden kokulu şeyler kullanamıyorum
Yavrum sen beşiği yatağı kurmak için ne bekliyorsun bebeğin doğmasını mı 😂 gelmişsin 36. Haftaya hayır bide aksiyonlu bi grubuz Şubat annesi olacağız derken aralıktan beri çocukları tutmak için cebelleşiyoruz bildiğin güç savaşları veriliyor 😂 kur artık bence hazır olsun 🤩

Kilosu iyi canim. yani oyle diyor. Ankaradakide oyle dedi.Sadece hani bunlar son adet tarihinin ilk gununu baz aliyor ya. O tarihle uymuyormus. Adet olup bittikten iki hafta sonra falan gebe kalmisim makineye gore. Birde devamli uzun boylu olacak diyor her kontrolde. Yarin ne diyecek bakalim. Gece heyecandan uyuyamazdim sindi korkudan...
İyidir insallah canım kilosu iyiymiş boyuda uzunmuş daha nolsun😊 insallah iyi haberler alırsın ferah tut içini

Ben de sarışın ve baya beyaz tenliyim, ne göbek çizgisinden çıktı, ne tüylenme oldu ne benlerde artış oldu, hiç biri olmadı, arkadaşlarda gördüğüm o çizgi genelde buğday tenlilerde ve esmerlerde olmuştu ama beyazlarda da genetik olabiliyor demek
Ben oglanlarda çillenmistim kararmistim cirkinlesmistim. Ama bunda asiri bi guzellik geldi yuzume bembeyaz duruyorum. Ergenlikte bile sivilcem cikmamisti. Bu yasima kadar ciktigini da bilmem. Sadece bu hamileligimde sivilceler cikti yuzumde. Ama o bile cirkinlestirmedi

Back
X