2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim annem 7 aylik hamileyken gitmis dedemlere fındığa yardima akilsizsin dedim ay ben kıçımı kaldıramıyorum valla.dun cok yurudum bugun heryerim agrio, parol ictim mecbur birazdan avmye gidip artik son eksikleri tamamlicaz nasil yurucem diyorum 🤦‍♀️
Cidden eskiler canlarının kıymetini hiç bilmiyorlarmiş.
Kız fındıkta kolay toplanmıyor ha sürekli yerden topla dik yerlere tırmanman gerekiyor kimi zaman. Nasıl yapmış.

Ben cinsiyet öğrendikten sonra en azından ilk zamanlarini geçirecek genel alışverişleri yapmıştım evde duruyordu. Eşimin ailesi daha erken niye şimdiden aliyorsunuz demişti.
Ne iyi akıllılık etmişim bak şimdi hiçbir yere gidemiyorum. E yeri geliyor internette bir şeyler daha pahalı geliyor düzgun gelir mi diye güvenemiyorsun.
İyiki diyorum o zaman halletmişim kimsenin lafına bakmayip. Sağolsun annem de bir şeyler almıştı hep gelirken getirdi.
Son aylar gerçekten zorluyor.
Eve gidince hemen uzan dinlen uyu.

emilyinpariss emilyinpariss sabahtan beri baya hareketsizdi esimde doktora gidelim dedi şimdi yemek yedim., kuran açtım şükür baya hareket etti. Dedim esime kuran sesine de tepki vermezse gideriz şükür allaha hareketlendi. Yarin doktoruma gidicem .13 gün olmus olucak ne durumdayız merak ettim.
Doktorum onlar da bizim gibi kimi zaman yorgun oluyorlar kimi zaman enerjik demişti.
Şükür bebiş iyiyim anne demiş 😊

Cidden eskiler canlarının kıymetini hiç bilmiyorlarmiş.
Kız fındıkta kolay toplanmıyor ha sürekli yerden topla dik yerlere tırmanman gerekiyor kimi zaman. Nasıl yapmış.

Ben cinsiyet öğrendikten sonra en azından ilk zamanlarini geçirecek genel alışverişleri yapmıştım evde duruyordu. Eşimin ailesi daha erken niye şimdiden aliyorsunuz demişti.
Ne iyi akıllılık etmişim bak şimdi hiçbir yere gidemiyorum. E yeri geliyor internette bir şeyler daha pahalı geliyor düzgun gelir mi diye güvenemiyorsun.
İyiki diyorum o zaman halletmişim kimsenin lafına bakmayip. Sağolsun annem de bir şeyler almıştı hep gelirken getirdi.
Son aylar gerçekten zorluyor.
Eve gidince hemen uzan dinlen uyu.
Aynen canim normal insan bile toplarken zorlaniyor. Akil iste🤣🤣 sanki yaranacak.valla benim canim kiymetlidir hic oyle seylere bulaşmam 🤣🤣 ben de cogu seyi aldim simdi almam dediklerimi alcam canim 🤣🤣 bir de e bebege girip gezince psikolojim duzeliyor internetten o yuzden almak istemedim😅

Aynen canim normal insan bile toplarken zorlaniyor. Akil iste🤣🤣 sanki yaranacak.valla benim canim kiymetlidir hic oyle seylere bulaşmam 🤣🤣 ben de cogu seyi aldim simdi almam dediklerimi alcam canim 🤣🤣 bir de e bebege girip gezince psikolojim duzeliyor internetten o yuzden almak istemedim😅
Benim de illaki eksikler var. Tecrübe edinip ihtiyacım olursa alayım dediğim şeyler kaldı.
Ben o zamana inşallah iyi olacağım illaki hallolur o yüzden takmıyorum 😊

Almam dediğin neler vardı :D

Benim de illaki eksikler var. Tecrübe edinip ihtiyacım olursa alayım dediğim şeyler kaldı.
Ben o zamana inşallah iyi olacağım illaki hallolur o yüzden takmıyorum 😊

Almam dediğin neler vardı :KK70:
Emzirme sutyeni, biberon kendime cekim icin tunik, birde sut koymak icin posetler mi ne varmis onlardan alcam dursun yoksa alana kadar daha cok artar diye🤣🤣 belki emzirme atleti alırım ben normalde atlet giymiyorum ama bakalim alirsamda bir tane😅 gidince bastan baslayip gezicem bakalim eksik var mi ha bi de bebise cingirak istiyorm erken ama olsun heves ediyorum belki cogunu kullanmicam ama dursun elimin altinda🤣🤣🤣

Kizlar hareketleri azalmaya mi basladi acaba bebeklerin bugun cok az hareket etti benim bebek yine boyle olunca telas oluyorum hep. 😭
Bazı günler öyle oluyor canım üzülme birşeyler yiyip sola yatınca ya da sağa hareket ediyor mutlaka yerleri daralıyor ondan

Hmm iyi almışsın canim.bizim dogum seyinde hastanede cekim var album veriolarmis nasıl oluyor bilmiyorum.dogduktan sonra ne zaman peki cekim bu studyo ortamında olan?
Yenidoğan ise ilk 10 gün içinde çağırıyorlar canım bebekler de hızlı büyüyor diye

Emzirme sutyeni, biberon kendime cekim icin tunik, birde sut koymak icin posetler mi ne varmis onlardan alcam dursun yoksa alana kadar daha cok artar diye🤣🤣 belki emzirme atleti alırım ben normalde atlet giymiyorum ama bakalim alirsamda bir tane😅 gidince bastan baslayip gezicem bakalim eksik var mi ha bi de bebise cingirak istiyorm erken ama olsun heves ediyorum belki cogunu kullanmicam ama dursun elimin altinda🤣🤣🤣
Biberon hariç bende hiçbirini almadım ya :D.
Amaaan hallolur ya hiç takmayalim.

Mesela gamsızlığımdan çatlak kremi falan da sürmedim. Daha bir kaç haftadır sol tarafta leğen kemiğinin başında ilk catlaklarim çıkmış. Son haftalara iyice çıkar mı bilmiyorum sıfır önlem :D.
Amaaan sonra geçirtecek bir seyler bulurum kafasindayim.
Ben mi anormalim yav :D

Gerçekten ben de bunları düşünüyorum.
O hamile halleriyle tarlalarda evde her yerde çalışıyorlarmış gayet de normal hamilelikler yaşıyorlarmış.
Geçen annem söyledi bundan seneler önce bir akrabamiz 7 kilo 300 gram bir bebek dünyaya getirmiş.
Şok oldum.
Aylarca nasıl taşıdı biz burda birkaç kiloluk bebekleri taşırken zorlanıyoruz.
Benimde öyle ütopik bir arkadaşım vardı ailesi ilk gebeliklerinde 45-50 kilo alıyormuş o da ilk hamileliğinde 50 ile hamile kalıp 100 e yakın doğuma girmiş şişiyormuşlar 😂

emilyinpariss emilyinpariss sabahtan beri baya hareketsizdi esimde doktora gidelim dedi şimdi yemek yedim., kuran açtım şükür baya hareket etti. Dedim esime kuran sesine de tepki vermezse gideriz şükür allaha hareketlendi. Yarin doktoruma gidicem .13 gün olmus olucak ne durumdayız merak ettim.
Ben geçen salı gitmiştim salı için çağırmıştı ama ağrılanınca bir gün erken gideceğim bakalım inşallah doğum başlıyor falan demez. Yüreğim kaldırmaz bunu. Nedense çok ama çok korkuyorum 😨

Biberon hariç bende hiçbirini almadım ya :D.

Mesela gamsızlığımdan çatlak kremi falan da sürmedim. Daha bir kaç haftadır sol tarafta leğen kemiğinin başında ilk catlaklarim çıkmış. Son haftalara iyice çıkar mı bilmiyorum sıfır önlem :D.
Ben mi anormalim yav :D
Benimde göğüslerim çatlamış ya cok da büyümedi aslında ama anlamadım valla bi ara cok sızlıyordu ondan demek

Biberon hariç bende hiçbirini almadım ya :KK70:.

Mesela gamsızlığımdan çatlak kremi falan da sürmedim. Daha bir kaç haftadır sol tarafta leğen kemiğinin başında ilk catlaklarim çıkmış. Son haftalara iyice çıkar mı bilmiyorum sıfır önlem :KK70:.
Ben mi anormalim yav :KK70:
Benim de yağ sürmek hoşuma gidiyor bir de göbek çevresi gerginliği baya azalttı bende ☺️

Kızlar genel olarak akintiniz devam ediyor mu?
Benim hep şeffaf akıntım olurdu, doktor normal dedi zaten. 2-3 gündür sadece sabahları, ilk kalktigim zaman açık sarı akıntı oluyor bir seferlik. Ağrım fln yok, enfeksiyon olma ihtimali olabilir mi?
Canım fitil bıraktığımdan beri biraz azaldı ama hala ara ara şeffaf akıntı geliyo. Ebe normal olduğunu söyledi.
Kizlar hareketleri azalmaya mi basladi acaba bebeklerin bugun cok az hareket etti benim bebek yine boyle olunca telas oluyorum hep. 😭
Valla benimki keyfine göre hareket ediyor. Eğer etmezse sola yatıp bekliyorum genelde o zaman hemen başlıyo hateketlenmeye 🤣 ama yemek yerken ve duştayken istisnasız hareketli 🤣
Biberon hariç bende hiçbirini almadım ya :KK70:.

Mesela gamsızlığımdan çatlak kremi falan da sürmedim. Daha bir kaç haftadır sol tarafta leğen kemiğinin başında ilk catlaklarim çıkmış. Son haftalara iyice çıkar mı bilmiyorum sıfır önlem :KK70:.
Ben mi anormalim yav :KK70:
Ayy en güzeli gelişine bırakmak galiba 🤣🤣 ben yapamıyorum maalesef o tam mı bu oldu mu derken geçiyo

Canım fitil bıraktığımdan beri biraz azaldı ama hala ara ara şeffaf akıntı geliyo. Ebe normal olduğunu söyledi.

Valla benimki keyfine göre hareket ediyor. Eğer etmezse sola yatıp bekliyorum genelde o zaman hemen başlıyo hateketlenmeye 🤣 ama yemek yerken ve duştayken istisnasız hareketli 🤣

Ayy en güzeli gelişine bırakmak galiba 🤣🤣 ben yapamıyorum maalesef o tam mı bu oldu mu derken geçiyo
Bende hayatta yapamam canım çok planlıyım 3 kez değişti hastane çantamın düzeni en son bugün karar kıldım 😋😂

İşte hepimiz farklıyız 😅
Valla biraz zor verdi 70 lerle takıldı hep ama yiyordu da
Gerçekten genetik çok etkiliyor.
Bende çatlakların yapıyla alakalı olduğunu okuyunca hiç kasmayayım dedim. Olacak olan oluyor bir yerde.

Back
X