- 13 Nisan 2021
- 501
- 1.117
- 28
- 32
Kız bende müzik açınca iyice yukarı kaçıyor ne dinletsem aynıBugun 34+2 kilosu 2150 çıktı . Doktor ama düzenli kilo aldığı için bir sorun görmüyor. Sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok :)
Sancım da çıkmadı, ama net boyunca bir coştu oğlum anlatamam ilk defa bu kadar uzun süre şiddetli hareket etti
Halen doğum pozisyonuna girmemiş. Doktor yine dedi isterseniz klinike yonlendirebilirim döndürme taktikleri var ama önermiyorum. Bazı durumlarda acil sezeryana alinabilme durumu ortaya çıkabilir. 37e kadar zamanı var, ve dönmeyecek olursa mutlaka bir nedeni var bebek için böyle olması daha iyi olabilir dedi. Genelde doğum sonrası dönmemesinin nedenini öğreniliyor dedi. Ayrıca suyun gayet iyi, bebekte küçük halen dönebilir dedi.
Öneri olarak başı sol yukarı tarafta. Basının olduğu kısımdan vajinaya doğru müzik dinletebilirsin sürekli dedi, sesi takip edip dönebilirilginç geldi deniycem. Ama dönmese de sıkıntı değil anasına çekmiş der geçerim. Canım anam beni sezeryan doğurmuş donmemisim diye. Diğer 3 kardeş hep normal. Etme bulma dünyası benim oğlumda bana aynısını yapacak galiba
Bugünlük bukadar![]()