• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bugun 34+2 kilosu 2150 çıktı . Doktor ama düzenli kilo aldığı için bir sorun görmüyor. Sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok :)

Sancım da çıkmadı, ama net boyunca bir coştu oğlum anlatamam ilk defa bu kadar uzun süre şiddetli hareket etti 😂

Halen doğum pozisyonuna girmemiş. Doktor yine dedi isterseniz klinike yonlendirebilirim döndürme taktikleri var ama önermiyorum. Bazı durumlarda acil sezeryana alinabilme durumu ortaya çıkabilir. 37e kadar zamanı var, ve dönmeyecek olursa mutlaka bir nedeni var bebek için böyle olması daha iyi olabilir dedi. Genelde doğum sonrası dönmemesinin nedenini öğreniliyor dedi. Ayrıca suyun gayet iyi, bebekte küçük halen dönebilir dedi.

Öneri olarak başı sol yukarı tarafta. Basının olduğu kısımdan vajinaya doğru müzik dinletebilirsin sürekli dedi, sesi takip edip dönebilir 😁 ilginç geldi deniycem. Ama dönmese de sıkıntı değil anasına çekmiş der geçerim. Canım anam beni sezeryan doğurmuş donmemisim diye. Diğer 3 kardeş hep normal. Etme bulma dünyası benim oğlumda bana aynısını yapacak galiba 😂

Bugünlük bukadar 😁
Kız bende müzik açınca iyice yukarı kaçıyor ne dinletsem aynı 😂 korkuyor galiba sesten

Şifa olsun canım, para verdiniz mi? Biz bir kere sorduğumuzda raporumuz yok diye hastane 2500 dedi. Rapor çıkartabilirsek bu sefer kaç veririz acaba?
Raporlu imis cnm eczaneden aldim 200 tl ödedim. Hastane kendisi verdiği icin o kadar yuksek istemiş olabilir mi , ?

bende emin olamadım, 1 saati baz alırsam yüksek 2 saati baz alırsam sınırda oluyor

anneannemin makinası vardı 4 senelik falan bilemedim.

bende öyle yaptım ama yüksek çıktı

deyetisyen az az sık sık ye dedi. şekeri dengeliyormuş
ama sürekli açım sürekli karnım gurulduyor ya

bende sabah hiç hissetmedim, çok şükür az önce oynadı, çok azaldı hepimizin ki :KK43:

canııımmmm hayırlı olsun Allah analıbabalı büyütmeyi nasip etsin
kilosu da cok güzel, inşallah güzel şekilde büyütürsün
artık ocak annesisin 🥰🥰
canım dahiliyeye gidersen ücretsiz cihaz yazar
ya da ben vivacheck i 60 tlye almıstım eczaneden alabilirsin. 4 senelik cihazla ölçme bence

Benim daha valizim açık bir sekilde bekliyor🤣🤣 bebisinkiler hazir benimkiler eksik🤣🤣en kotu dogurursam kapatir gideriz diyorum bizimkilere nasilsa bebisinkiler hazir🤣🤣
Ay nasıl sabrediyorsun benim de bi huyum var bişey yapılacaksa o dakika yapılacak yani ertelemeyi sevmem evden çıkılacaksa hemen çıkarım beklemem bekletene sinir olurum çok tez canlıyım heralde eğer bişey yapmasam hiç yapmam 😂😂😂

dur bi yaa 😂 @Poouh sırasını vermedi aslında, bak onun subatin başı tamam ama daha ocagin 13 deyiz,yani daha vakti var, en azından 10 gün daha dursun, içimden bi ses onun arkasına ben doğuracakmışım gibi söylüyor,o yüzden bi 10 gün daha beklesin tabi sağlıklıca 😁😁😁
ben de hemen senin arkandayım lütfen acele etmeyin önüm boşalmasın kendimi kötü hissederim lütfeeenn 😁

Ay ne gerek var şuanda buna? Bu erkekler de bi tuhaf yani,oturduğum yerden tuvalete zor gidiyorum ben,hazir yemekte olsa.misafor ağırlamak için hiç uygun bi zaman değil.
Ah ah anlıyorlar mı acaba hamileliğimden beri yapmadığım ağır yemek ağırlamadığım misafir kalmadı asla asla anlamıyorlar 🤦🏻‍♀️

Hepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Spinal anesteziyle doğdu yavrum
3.300 gr tam 37+0 da geldi
Emiyor maşallah ama benm çok ağrım var insallah bu da geçer
Gözün aydın cnm 🥰 zoru bitmiş artık hayırlısıyla ağrılarında gecer bebisinle evine gidersiniz. Darısı başımıza 🥰🤲

Hepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Spinal anesteziyle doğdu yavrum
3.300 gr tam 37+0 da geldi
Emiyor maşallah ama benm çok ağrım var insallah bu da geçer

Ayy kalbim pır pır olduu😍 hayırlı olsun canımm sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah ❤️ Ağrılarında geçer inşallah işin zorunu atlatmışsın maşallah bebişinle sana 🧿

Ay nasıl sabrediyorsun benim de bi huyum var bişey yapılacaksa o dakika yapılacak yani ertelemeyi sevmem evden çıkılacaksa hemen çıkarım beklemem bekletene sinir olurum çok tez canlıyım heralde eğer bişey yapmasam hiç yapmam 😂😂😂
Canım benim sabirsizligim dillere destandir aslinda🤣🤣 ya ekleyeceğim şeyler alsam mi evden hazir bisey mi gotursem dedigim şeyler karar veremiyorum 🤣🤣🤣temel şeyleri koydum çünkü 🤣🤣🤣

Back
X