• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
KIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen
Şimdi disardayim kızımın yanına gidiyorum.
Eve gidince doktorun yazdığı kremin markasını yazayım sana. Ben önceden krem kullanmadim. Süt saginca da yara oldu bu krem geçirdi.
Eve gidince hemen bakıp söyleyeceğim

KIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen
Birde burda görmüştüm sanırım. Her süt sagdiktan sonra ya da emzirdikten sonra sütünü meme ucuna sür. Yumuşatıyor.

Yarın sabah 07:30 da hastanede olcaz 🙈 bu gece ben uyuyamam ki 🥺
Yaa yarın mi doğum 😍 hadi bakalım sağlıkla kavuşun cnm, bana doktorum diyor ki kendini kötü hissedersen uyuturum hemen, zaten gece uyuyamican😀valla dedim doğru nasil uyur ki insan heyecandan 😍

Şimdi disardayim kızımın yanına gidiyorum.
Eve gidince doktorun yazdığı kremin markasını yazayım sana. Ben önceden krem kullanmadim. Süt saginca da yara oldu bu krem geçirdi.
Eve gidince hemen bakıp söyleyeceğim
Mis gibi kokla bizim yerimize de prensesini💖

Canım acı bünye ile ilgili. Ben depend götürmemiştim ilk doğum da kanamam çok olmamıştı senin farklı olabilir. O cehaletle tek pijama ile gitmiştim tertemiz kalmıştım 😂🙈 şimdi 2 gecelik bşr pijama takımı birde hastaneden çıkarken giyeceğim takım koydum bakmalı belki de yine üstüm temiz kalır 🤷‍♀️ yani her şey senin yapıla ilgili ilk doğumda insan bilemiyor tabi. Sağlıklı doğumlar dilerim 🤲🏻
Fikir edinmek istedim ben öyle yoksa tabiki her insan acı eşiği farklı

Evet artık son bir gün kaldı Allah’ın izniyle kavuşmaya🙏🏻 Öksürük hala geçmedi nasıl olcak bilmiyorum dikişlerim çok acıcak 😞 cuma sabah inşlh kollarımda olcak oğluşum 🧿
offf benim de gripten kalma öksürüğüm var geçmedi bir türlü... son dakika golü grip oldum gecen hafta.. mecburen de istemeye istemeye antibiyotik kullandım.. ama öksürüğüm halen az da olsa varr ... simdi siz dikişi deyince ,zaten agrı oluyor öksürük gelir se yandık

Şimdi eve geldim.
3300 gram 52 cm olmuş benim cimcime💜
Hiic gelmeye niyeti yok şuanda dedi doktor.
Çarşamba günü 13.00 da kavuşacağız kızımla nasipse. Birde öyle güzel poz verdi ki ,sadece yanaktan ibaret ,tontis tontis❣ salı günü son kontrol,anestezi uzmanı ile görüşeceğiz. İşte öyle, ayy bi gelseydi su carsamba🙃

Şimdi eve geldim.
Çarşamba günü 13.00 da kavuşacağız kızımla nasipse. Birde öyle güzel poz verdi ki ,sadece yanaktan ibaret ,tontis tontis❣ salı günü son kontrol,anestezi uzmanı ile görüşeceğiz. İşte öyle, ayy bi gelseydi su carsamba🙃
Yaa demekki ağrılar normalmiş cnm 😍hadi bakalım sağlıkla gelsin💖

Şimdi eve geldim.
Maşallah Allah nazardan saklasın 🧿🧿🥰

Kızlar hani kızım orda enjeksiyonla besleniyor ya eve gelince beni emer yine dimi?
Onlara alismasindan korkuyorum iki gündür çok emmiyor

Amin canım,hepimizin evladını nazarlardan saklasın Rabbim🥰

Benim bebişte iyiymiş doğum cts den 2 şubata kaydı 😁 o gün aksama kadar topluca doguracagiz heralde kızlar
Ay hadi siz sağ salim doğurun 2 şubatta da sizden sonra 1 hafta saycam nasip olursa 10 şubatta da bana gün verdi Dr um oğlum beklerse 🥰🥰🐞🧿

Back
X