- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Şimdi şöyle 35+2 de doğdu, ememedi hiç çekemedi memeyi yani küvezde de beslenmemiş pek bi kaç gün destekli beslenmiş çıkmasına yakın kendisi beslenmeye başlamıştı. Çıkmadan önce yani 8 gün sonra beni emzirmeye çağırdılar baktık emdi aldık eve geldik. Ama tabiki canı cini pek yoktu yeni yeni kendine geldi ki 21 günlük olduk düşün.. emmesi için baya dürtükledim hep alarm kurdum geceleri atlamayayım öğünleri diye. Şimdi son 1 haftadır kendine geldi. Ağlıyor gaz sancıları tutuyor alarm kuruyorum ama o alarmdan 5-10 dk önce kalkıyor falan. Yani hepsi yoluna gidiyor canım biraz sabır ve dirayet lazım asla pes etme memeyi de hep vermeye çalış ki bilsin o sıcaklığı biberona alışmasın. Geçici bi süreç 1 hafta 10 güne tamamen oturur bilinci kilo aldıkça gaz sancıları vs hepsi yoklamaya başlar canımBenimde 2 kg bebeğim çok küçük olduğu için 3 kilo olana kadar emdirmemi önermediler canım enerji harcamasın diye en fazla iki göğsü 10 dk.veriyorum makineyle sağıyorum arada mama veriyorum.
Duş yoğun bakımda yaptırıyorlardı bizde bugün yaptırdık yine uyuyor şuan2. De belki bizimkide açılır nekadar sürdü peki bu durum sizde