• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar benim kedim birkaç gündür sürekli yatiyor soğuktan dedim evin içinde bugün ısıyı arttırdık

Gece koynuma gelmediği yoktur gelmiyor gece koşar yemek su ne biliyim bende bu ara hep bir hastayım küstü mu sizin yazılarınızı gördüm stres mi oldu ki dışkısı iyi ateş baktım yok elimizle mama yedirdik yedi ama kalkmıyor sizlerin nasıl şuan
Yeni görüyorum. Umarım şimdi iyidir minnoş.
Fiziksel bi sorun yoksa bence strestendir. Çok hassaslar narin pamuklar ☺️ Benim kedimde bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdiğim hafta (yani ilginin bebeğe yoğun olduğu bi dönem 😅)hasta olmuştu kumuna girip girip bi damla çiş yapıp çıkıyordu. Veterinere götürmüştük neyseki bişeyi yoktu ama 🙈

Fiziksel bi sorun yoksa bence strestendir. Çok hassaslar narin pamuklar ☺️ Benim kedimde bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdiğim hafta (yani ilginin bebeğe yoğun olduğu bi dönem 😅)hasta olmuştu kumuna girip girip bi damla çiş yapıp çıkıyordu. Veterinere götürmüştük neyseki bişeyi yoktu ama 🙈
Ay benimki de peşimden ayrilmiyor ben nereye o oraya 😏 sanırım artık vaktin geldigini biliyor ve beni kaybetme korkusu yaşıyor 😿

Kızlar bugün benimde randevum vardı bebiş 2850 gram 48 cm olmuş. Bebek baş aşağı pozisyondaymış normal doğum için her şey iyi dedi doktor. Yalnızca çatı muayanen kaldı eğer onda da sorun olmazsa normal doğum olur dedi. Ama ben biraz korkuyorum sanki normal doğumdan. Doğum anında kendimi kontrol edememekten korkuyorum en çok. Zaten yapım gereği aşırı panik bir insanım 😪 doktora da anlattım bunları sen bilirsin ama 38.haftada çatı muayenesi yapalım zaten iyi kötü anlarsın kendini dedi. Eğer o zamanda çok heyecan yaparsan sezeryan düşünürüz dedi. Benim gibi normal doğum için kaygılanan var mı acaba yoksa ben mi abartıyorum 😪
Bana doktor sezeryanla olsun dedi tamam dedim.bende panik sayılırım zaten de donmedi hala
Maalesef çok sancılı bir 15 günlük süreç yaşadık ciddi bir rahatsızlığı var tedaviye başladık çok üzgünüm

Günaydın hanımlar şubat a erdik sonunda 🙈 bugün kontrole gittik tahlillerimizi verdik pazartesi nasipse pcr verip don kontrole gitcez. 10 şubat sabah 8.30 da doğum dedi Dr 9 şubatta iğne vurulmıcam onun gerginliği var biraz üstümde. Benim gittiğim hastanede covıd poz. Olsa bile doğuma alıyorlarmış sadece oda farklı bir yerde oluyormuş o güveni vermeleri rahatlattı gibi inşallah böyle bir derdimiz olmaz tabi. Hayırlısı ile hepimiz dopumlarımızı sağ salim yapıp sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah🤲🏻

Yarın grubun yarısı doğuracak nasipse🥰🥰 hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah. Kendi adıma söyleyeyim bulduğum ilk fırsatta size haber vericem,dualarıniza talibiz🥰

Girmenizle hayirlisiyla çikmaniz bir olsun insallah 🙏
Süt, meme, gaz savaşlarina girelim, sağ çikalim bir an önce 😍😂

Günaydın hanımlar şubat a erdik sonunda 🙈 bugün kontrole gittik tahlillerimizi verdik pazartesi nasipse pcr verip don kontrole gitcez. 10 şubat sabah 8.30 da doğum dedi Dr 9 şubatta iğne vurulmıcam onun gerginliği var biraz üstümde. Benim gittiğim hastanede covıd poz. Olsa bile doğuma alıyorlarmış sadece oda farklı bir yerde oluyormuş o güveni vermeleri rahatlattı gibi inşallah böyle bir derdimiz olmaz tabi. Hayırlısı ile hepimiz dopumlarımızı sağ salim yapıp sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah🤲🏻
Hadi kuzum hayırlı olsun 🥰
Hastanenin seni ortada bırakmayacak olması çok iyi. Herhangi bi aksilikte o panikle nereye gideceğini bilemez insan.
Girmenizle hayirlisiyla çikmaniz bir olsun insallah 🙏
Süt, meme, gaz savaşlarina girelim, sağ çikalim bir an önce 😍😂
Aminn 🤣🥰
Ooo hemde nasıl 😀 anestezi muayanesi oldum covid testi yaptırdım sonuç bekliyorum, bide gittim hastane odalarina baktım bi güzel ağladım 😀
Bende anestezi uzmanı ile görüşüp pcr testi verdim şimdi son muayenemi olmak için bekliyorum 🥰🥰

Hastanenin seni ortada bırakmayacak olması çok iyi. Herhangi bi aksilikte o panikle nereye gideceğini bilemez insan.

Aminn 🤣🥰

Bende anestezi uzmanı ile görüşüp pcr testi verdim şimdi son muayenemi olmak için bekliyorum 🥰🥰

Benim 17subat Allah mani vermezse 🥰 saglıkla gelsin şu yavrularr hepimize uğurlu bir ay olsun 🧿💐
Çok şükür bu aya geldik🤲🏻🤲🏻 sağlıklı doğumlarımızda olsun inşallah 🤲🏻🥰

Yaa aynı şeyleri yaşamışız canıım 😍 peki kaç saatte bir emzirdin? Ben 1 saati aşmamaya çalışıyorum ama göğüslerim yara olduğu için çok fazla zorlanıyorum. Ağlayarak emziriyorum bazen ☹️
Saat başı emzirmeye çalıştım ilk süt az olunca şırınga ile biraz mama verdim ama memeyi daha çok sevdi çok şükür. Ben emmediği zaman krem sürüp kalkan takıyorum hemen o baya yumuşattı. Bi arkadaşım da ayva çekirdeğini suda beklet jel gibi olunca sür dedi iyi geliyomuş.
Kızlar sütüm yorgunluktan çok azaldı ... Aranızda erken doğum yapıp mama takviyesi kullanan var mı? En azından günde bir iki kez mama versem mi acaba...
Ben ilk 2 3 gün şırınga ile verdim canım sarılık artmasın aç kalmadın diye çünkü sütüm neredeyse hiç yoktu. Mama verirsen de biberon ile verme bence alışmasın

Aminn 🤣🥰

Hadi bakalım güzel geçsin inşallah 💚 aldım test sonucumu, cok şükür negatif, belirtisiz pozitif olur diye korktum açıkçası biraz ama cok şükür..

Sarılık Işın tedavisinden taburcu olduktan sonra kızlar sizce kaç saatte bir emzirmeliyim bebeğimi doktor 2 saatte bir dedi ama endişeliyim tanıdıklarımın hepsi 1 saatte bir emzir gündüzleri diyor mama takviyesi yap illaki diyor sizde bu durumu yaşayanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum aklım çok karıştı çünkü

Sarılık Işın tedavisinden taburcu olduktan sonra kızlar sizce kaç saatte bir emzirmeliyim bebeğimi doktor 2 saatte bir dedi ama endişeliyim tanıdıklarımın hepsi 1 saatte bir emzir gündüzleri diyor mama takviyesi yap illaki diyor sizde bu durumu yaşayanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum aklım çok karıştı çünkü

Birikmeyen süt ile saatte bir emzirmen faydalı olmaz
Sütün hem birikmesi hem de yap kalitesinin artması gerekiyor diye biliyorum.

2 saatte bir emince meme uyarılıyor ve yağlı süt üretiyor.

Merhabalar
Perşembe günü için sezeryan tarih verildi.panik atak hastasıyım normal doğum istemedim şimdi yine panik halindeyim:KK43:
Epidural olan var m? Sizcy denildiği kadar kalıcı ağrı riski var mıdır?
Ben epidural oldum canım 3 günde iyileştim ağrımda olmuyor

Back
X