2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim göğsümde koltuk altindan başlayip gelen bezeler var. Duşta masajla bazilari yumuşuyor ve bazilarini çok sıkıştırınca meme ucundan zar zor süt geliyor. Ama bebek emdikten sonra gitmiyorlar. Tikanmislar demek ki
Anladm canım ınsallah faydası olur, geçmezse doktora git enjektörle çekiyormus sanırım tıkalı yerleri

Karasbaby Karasbaby gözün aydın canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Sana da acil şifalar dilerim. Sütünün yetip yetmeyeceğini bebek hemşireleri söylüyor,ben yetmiyor diye düşündükçe hemşireler göğüs kontrolü yapıyordu. İlk günler az gelebilir sakın emzirmeyi bırakma,anestezinin etkisi geçtikçe sütün daha da artar

Allah kolaylık versin, cok zor gerçekten. Bize normal diyip hic bise vermedi dr. Başka dr a sorup aldim bende AmA hala ayni😔

Hic duymamıştım o damlayi. Fayda etti mi
Amerikan ürünü çünkü Türkiye de yoktu daha yeni geldi. Yani onu kullanmama rağmen hala gazlı ve huysuz. Sab simpleks de kullandık oda iyi gelmedi. Bunun içinde pasiflora var birde mışıl mışıl uyuması gerekir ama uyumuyor. Bence benim oğlanda var bi ayarsızlık bana verseler pasiflora ben bile uyurum 😂

Off bu 26 derece olayı kafamı kurcalayan şeylerden. Annem bizdeyken alıştırdı 26-27 dereceye. Doktor max 23 olacak diyor biz 24 e dahi inemiyoruz. Herkesin yorumuda ev serin oldugunda bebişinde rahat ettiği. Hangisi doğru bilmiyorum benmkinin cok sıcakta ateşi çıkıyor
Yavrum doğru olan 24 derece olması. Benim evim büyük olduğu için ısı dağılıyor alt kat üst kat olarak. O sebeple 26 ya ayarlı. Tek kat olsa 24 e ayarlardım bende. Şuan 24 yapınca üst kat serinliyor baya o yüzden 26 derecede ayarlı. Sen ya 24 yap yada yapamıyorsan bebişini ince giydir

Canm süt kanallarınmı tıkalı nasıl anlıyorsun? Benm sol göğsüm hep şiş gibi boşaltsamda içten içe ağrım var zonkluyor . Byüük ihtimal kanallarda var tıkanıklık. Yoksa böyle olmamması gerekiyor dimi
Canım bende de tıkanıklık oldu sıcak suda kalıp sabunla aşağı doğru masaj yapıp yumuşatıyorum deneyebilirsin iyi geliyor

Uykusuzluk cok zorlamaya başladı kızlar ya oğlum sarıliktan uyuyomus usluymus meğer, cok yaramaz oldu ya gece gündüz sürekli uyanıyor az emiyor bırakıyor sonra yine kalkıyor, annem de sütün yetmiyor heralde deyip kızdırıyor beni, sözde yardım etmek için geliyor ama benden hizmet bekliyor, tamam grip hasta ama ben ne haldeyim diye soran yok

İki çocuklu hayat çok zor, ikisine de yetemiyorum hissi gitmiyor içimden. Ne zaman normale döneriz acaba?🥴🤕
Ahh ahhhh her sabah yarış atı gibiyim :(
Büyük oğlan 12 de okula gidiyo küçük bey memeden ayrılmıyo ki büyüğü okula yollıyım.kahvaltı hazırla beslenme hazırla üzerini çantasını knt et bir yandan minik ağlıyor delircek gibi oluyorum.saat 12 olunca nasıl rahatlıyorum büyüğü okula gidince.ben 10. Günden beri yalnızım.istemedim kimseyi ama pişman değilim kafa yorgunluğu beni daha çok etkiliyo

Arkadaşlar mama değişikliği yaptıktan sonra oğlum kaka yapmadı neredeyse 1 gün oldu. Tekrar eski mamasina döndük ama hala yapmadı normal mi ki
Ayni durumdayız... Golden goat kullanıyorduk evolvia mamaya geçtik mamayı nerdeyse hiç vermiyorum durum yine aynı.... Napicaz

Uykusuzluk cok zorlamaya başladı kızlar ya oğlum sarıliktan uyuyomus usluymus meğer, cok yaramaz oldu ya gece gündüz sürekli uyanıyor az emiyor bırakıyor sonra yine kalkıyor, annem de sütün yetmiyor heralde deyip kızdırıyor beni, sözde yardım etmek için geliyor ama benden hizmet bekliyor, tamam grip hasta ama ben ne haldeyim diye soran yok
Ya biz nerdeyse 7 haftalık olcaz asla uyumuyo ve kısa sürelerle emdiği için sürekli memede. Benimde içime kurt düşüyor sütüm mü yetmiyor acaba ondan mı sürekli ağlıyor diyorum sonra bakıyorum gözüme iyi geliyor kilosu falan vesvese yaptığımı anlıyorum. Oda muhtemelen ondan öyle demiştir. Uykusuzluk öyle zor ki çok iyi anlıyorum seni.. ayaklar karnında sürekli sıkınıp duruyor hiç uyuyamıyor göğsümde uyuyor sadece çok yoruldum bende ama geçici bi süreç olduğunu unutmamak lazım. 2.5-3 ay gibi agucuk gugucuklar başlayınca daha rahat ve zevkli bi süreç olacak bizim için. İnan çok çabuk büyüyorlar ben daha dün kucağıma aldığım kızıma bakıyorum 4.5 yaşına gelmiş kocaman olmuş. O yüzden bunun her saniyesini severek öperek geçiriyorum sonra çok özleniyor çünkü 🥺

İki çocuklu hayat çok zor, ikisine de yetemiyorum hissi gitmiyor içimden. Ne zaman normale döneriz acaba?🥴🤕
Yetemiyorum hissi değil ben yetemiyorum alenen yani 😔 çok mızmız çok huysuz oldu kızım. Bebek zaten hiç durmuyor sürekli kucağımda yaka süsüm. Akşam kıza duş aldırmak için bebeği babasına verdim kızı yıkayıp giydirene kadar oğlan yırttı kendini feryat figan. Nasıl yeteyim ki işte olmuyor

Bebeğim hala emmiyo tutmuyo memeyi itiyo ağlıyo enjektörle besliyoruz biberona alışmasın diye baştan emmeyip sonradan tutturabilen oldu mu aranızda
Göğsünün kahverengi yerini sütle ıslatıp dene canım, hastanede ebe öyle yapmıştı..birde sütün tazyikli geliyor olabilir eğer öyleyse dediğin gibi memeyi itip agliyorlar , biraz sağ sonra emzir.biz basta biberonla verdik mecbur, mamada verdik, senin dediğin gibiydi dediklerimi yaptım, birde dr demişti alıştırmak için mesela çok açken degilde arada emzirmeye çalış başta, biz mamadan bi saat falan sonra emziriyoduk maşallah şuan hepsi geçti..şimdide surekli memede durmak istiyor 🙈

Ya biz nerdeyse 7 haftalık olcaz asla uyumuyo ve kısa sürelerle emdiği için sürekli memede. Benimde içime kurt düşüyor sütüm mü yetmiyor acaba ondan mı sürekli ağlıyor diyorum sonra bakıyorum gözüme iyi geliyor kilosu falan vesvese yaptığımı anlıyorum. Oda muhtemelen ondan öyle demiştir. Uykusuzluk öyle zor ki çok iyi anlıyorum seni.. ayaklar karnında sürekli sıkınıp duruyor hiç uyuyamıyor göğsümde uyuyor sadece çok yoruldum bende ama geçici bi süreç olduğunu unutmamak lazım. 2.5-3 ay gibi agucuk gugucuklar başlayınca daha rahat ve zevkli bi süreç olacak bizim için. İnan çok çabuk büyüyorlar ben daha dün kucağıma aldığım kızıma bakıyorum 4.5 yaşına gelmiş kocaman olmuş. O yüzden bunun her saniyesini severek öperek geçiriyorum sonra çok özleniyor çünkü 🥺
Ay insalalh geçer ya gerçekten cok zormuş uykusuzluk😑

Ahh ahhhh her sabah yarış atı gibiyim :(
Büyük oğlan 12 de okula gidiyo küçük bey memeden ayrılmıyo ki büyüğü okula yollıyım.kahvaltı hazırla beslenme hazırla üzerini çantasını knt et bir yandan minik ağlıyor delircek gibi oluyorum.saat 12 olunca nasıl rahatlıyorum büyüğü okula gidince.ben 10. Günden beri yalnızım.istemedim kimseyi ama pişman değilim kafa yorgunluğu beni daha çok etkiliyo
Ya aynı beni anlattın
12 de servise biniyor oğlum,9 bucuk ile 12 arası yarış atı gibi dolaşıyorum evin içinde. Servise binince bi oh çekiyorum
Ne yazık ki benim k.validem git dediğim halde henüz gitmedi,bu stresimin büyük sebebi de o. Oğlum çok huy değiştirdi babaannesine çok şımarık,bende buna asla tahammül edemiyorum. bir an önce düzenimi oturtmak istiyorum, bi gitse kafam rahat olacak en azından.
Benimde büyük kızım 14 aylık. Çok üzülüyorum ve kiziyorim kendime...
Ah be kuzum senin ki çok küçükmüş daha,Allah kolaylık versin,var mı yanında yardım eden biri?
Yetemiyorum hissi değil ben yetemiyorum alenen yani 😔 çok mızmız çok huysuz oldu kızım. Bebek zaten hiç durmuyor sürekli kucağımda yaka süsüm. Akşam kıza duş aldırmak için bebeği babasına verdim kızı yıkayıp giydirene kadar oğlan yırttı kendini feryat figan. Nasıl yeteyim ki işte olmuyor
Küçükler doğunca büyükler huy değiştirdi kuzum aynı durum bizde de var. Bide küçüklerin kucakci olmaları işleri zorlaştırıyor 🥺

Grip oldum, başım çatlayacak
Boğazım ağrıyor, burnum tıkanmış nefes alamıyorum
Bizim minik alarmlı saat gibi
Sabah 7 de başlıyor ıkınmaya bozarmaya akşama kadar hiç saatini şaşırmıyor
Damla da işe yaramıyor

Kardeşimi çağırdım sen bebeğe bak ben 1-2 saat uyuyayım diye, susturamıyorlar ki gelde uyu 😒

Diğeri 6 yaşında tüm gün okulda
Ev gelince ya kendisi ile oynayacağım ya elime tablet vereceğim ki oynamaya mecalim yok, içimden gelmiyor
Zorluyorum artık kendimi bakalım nereye kadar

Göğsünün kahverengi yerini sütle ıslatıp dene canım, hastanede ebe öyle yapmıştı..birde sütün tazyikli geliyor olabilir eğer öyleyse dediğin gibi memeyi itip agliyorlar , biraz sağ sonra emzir.biz basta biberonla verdik mecbur, mamada verdik, senin dediğin gibiydi dediklerimi yaptım, birde dr demişti alıştırmak için mesela çok açken degilde arada emzirmeye çalış başta, biz mamadan bi saat falan sonra emziriyoduk maşallah şuan hepsi geçti..şimdide surekli memede durmak istiyor 🙈
Deneyeceğim hepsini teşekkür ederim inşallah tutar süt sağıp enjektörle vermek çok yordu artık pes etmek üzereyim

Damla da işe yaramıyor

Kardeşimi çağırdım sen bebeğe bak ben 1-2 saat uyuyayım diye, susturamıyorlar ki gelde uyu 😒

Ev gelince ya kendisi ile oynayacağım ya elime tablet vereceğim ki oynamaya mecalim yok, içimden gelmiyor
Geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin İnşallah

Damla da işe yaramıyor

Geçmiş olsun cnm bende deli gibi öksürüyorum yine ya dikislerim aciyor oksurdukce

Back
X